Mia_Engedal

Nyt medlem
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mia_Engedal

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. TUSIND TUSIND tak skal du ha!!!!!!!!
 2. Tusind tak skal du ha!!!! Føler mig også lidt fjollet - der findes vel større problemer i verden!! :-)
 3. Her er så et større billede til jer! Men jeg har desværre ikke et der er taget forfra.. Tusind tak fordi I gider bruge jeres krudt på mine frustrationer!
 4. Ja, det er sgu noget mærkeligt noget! Jeg tror det er fordi vi bilder os ind at vi skal se smukkere ud end nogensinde før - eller værre - så smukke som brudemodellerne - og det kan jo være lidt svært at identificere sig med! Og så har mange af os nok, bevidst eller ubevidst, drømt om KJOLEN siden vi var små - og så er forventningerne gjort uopnåelige! ;-) Men hvad det end er værd, så synes jeg du er super smuk i din kjole - og det er ikke bare noget jeg siger!!!!
 5. Jeg ser vist bare koncentreret ud på billedet... ;-) Jeg har aldrig været mere sikker på noget, end at jeg vil leve sammen med min kommende mand! :-) Men tak fordi du siger hvad du mener! :-)
 6. Tusind tak skal du ha! Det var det sødeste svar!
 7. Hej alle! Som så mange andre, så har jeg længe været i tvivl om min kjole er "KJOLEN" for mig!? Siden jeg købte kjolen har jeg set billeder af flere andre brude - og jeg synes mange er flottere end min! Da jeg skulle have kjolen rettet til, stod jeg ved siden af en anden kommende brud - og jeg syntes bare ikke jeg var noget sammenlignet med hende! Jeg kan ikke finde ud af om den tvivl bare hører med - eller om kjolen bare ikke er mig!? Så er I søde, at give jeres mening om den - og mest af alt om I synes den passer til mig? På forhånd tusind tak! Kh Mia
 8. Tusind tak skal du ha!! Det var lige hvad jeg havde brug for at høre!
 9. Hej Kender det også selv alt for godt! Jeg købte allerede min kjole sidste år - og er sidenhen kommet i tvivl! Måske er det ikke noget der kan undgås!? Man stresser jo lidt sig selv ved at tænke på at være flottere end nogensinde - så er der på forhånd rimelig høje forventninger, ik!? Men det ændrer ikke ved, at jeg stadig er i tvivl! Er I søde, at sige hvad I synes? Bare vær ærlige! ... Ps: Billedet er ikke taget på den bedste måde ...