Gitte-Majbrud

Medlem
 • Content count

  1,206
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gitte-Majbrud

 1. BRYLLUPSBERETNING: Det har været en turbulent måned, men efter et veloverstået bryllup i lørdags og et par dage med spanske gæster, samt start på nyt job er jeg vist endelig klar til vores bryllupsberetning .... og naturligvis rææææædselsfuldt mange billeder fra dagen! :whistle: Håber I bærer over med mig! Jeg starter blidt op med dagene op til brylluppet:
 2. Ja, han er en bandit sådan at sove fra sine gæster. I dag har han til gengæld været super vågen hele eftermiddagen. ...Og snottet! Men heldigvis ser det ikke ud til at genere ham synderligt. Det var super hyggeligt at du gad at besøge os, og blomsterne står bare SÅ flot stadigvæk. Tusind tak 'Tante Trine'!!! ...(Og ALLE spørger simpelthen til hvem der er kunstneren bag Oscars fine maleri ved puslepladsen!)
 3. ..
 4. Men der blev fanget mange søde billeder, og jeg kan jo slet ikke lade være med at vise ham frem:
 5. Tak igen allesammen. Han er en rimeligt nem lille fyr, og han vokser fint. Vi var til fotograf med ham, da han var bare 12 dage gammel. Samme fotograf som tog morgengavebilleder, og graviditetsbilleder afmig. Mit yndlingsbillede må være dette af far og Oscar:
 6. Hos Panayotis i København så jeg, at de havde en hel mappe med før og efter billeder af brudekjoler der var blevet farvet og syet om til festkjoler. Prisen kender jeg desværre ikke noget til, men man kunne da forhøre sig. Jeg går selv med tanken om at få farvet min og taget slæbet af, men skal lige finde min krop igen efter en graviditet inden jeg gider ofre pengene på det. ;-) KH Gitte
 7. Tusind tak for alle de søde hilsner! Det er virkelig dejligt at kunne 'følges' på abbyklar med så mange søde bryllupsklar-piger!!! Jeg havde, som Trine allerede har fortalt en super-nem fødsel (hvis der er noget der hedder det?) Der var i hvert fald ikke tid til de store bekymringer, og jeg var desuden så heldig at komme til at føde med 'min' jordemoder! Veer startede så småt derhjemme kl. 01:00. Kl. 03:00 bider de godt og jeg vækker Kristian. Han tager tid, og der er kun 2 minutter imellem. Vi får ringet til barselsgangen, pakket en taske og kommer afsted. Jeg har instrueret i pakningen mellem veer: Mobiltrelefoner, kamera, underbukser, toiletting, etc. Men da vi når Gentofte hospital udbryder Kristian: "Jeg har glemt kameraet!" Jeg beordrer ham til at vende om! Jeg VIL have billeder af vores førstefødte! Og man argumenterer IKKE med en kvinde med veer. Godt vi ikke bor ret langt fra hospitalet. Vi ankommer anden gang på svangreafsnittet kl. 04:30, hvor jeg tror jeg skal undersøges. Men den modtagende jordemoder siger: "Det lyder som om du har presseveer?" Hvor søren skal jeg vide det fra? Har jo ikke prøvet det før. I hvert fald vurderer hun, at vi kører mig direkte til fødegangen. Har har de tændt stearinlys på stuen, og jeg kommer på briksen. Min jordemoder undersøger mig og siger. "JEPS, DU ER FULDT UDVIDET, SÅ HVIS DU VIL PRESSE PÅ NÆSTE VE ER DU VELKOMMEN!!! Klokken 05:05 sætter hun to akkupunkturnåle for at stimulere veerne, da de er blevet en anelse korte. 10 minutter efter kan de se hovedet, og 05:34 fødes Oscar! Jeg er revnet lidt forneden og fik et par sting, men af mildeste grad påstår de! Vi har haft to gode dage på sygehuset, og er nu hjemme. Mælken er ved at løbe til, og det gør bare NAS at amme fra to brystvorter med sår på, men vi bider tænderne sammen!!! Her er han så 2 dage gammel, Vores lille guldklump Oscar Herløv Birkmose:
 8. Det er da IKKE en hadegave Trine! Enhver kvinde med respekt for sig selv bør da have en blomstret hammer! Min mor ønsker sig én efter hun så min, så jeg har også været i Tiger at købe 'pretty useful tools': Den skal min mor ha' af sit første barnebarn!!! Jeg glæder mig enorm til julen i år, fordi vi for første gang IKKE skal rakke Danmark rundt og bo på familiemedlemmers sovesofaer. Vi skal bare være derhjemme med lille Oscar og folk må komme til os. Ihhhhh.... det bliver SÅ RART!!!
 9. Vores var nemme og hjemmelavede: Et stykke foldet A4 Karton, hvor der er skåret en strimmel af. Indeni et foldet A4 ark printet på begge sider.
 10. Tjaaaaa.. jeg havde altså totalt stropsandaler på, og tror ærligt talt ikke at hverken gæster eller præst syntes at der var noget som helst mærkeligt eller forkert i det!
 11. Vi havde Peter fra Discobil til at lege DJ til vores bryllup, og kan KUN sige godt om ham!!! Han klarede at spille musik til de sange der kom ind, og havde endda købt ekstra CD'er ind efter at have talt med os om vores musiksmag. Vores gæster var på dansegulvet hele aftenen, og vi havde en super-duper fest!
 12. Endnu et stort TAK for maelriet Trine. Det er bare endnu sødere i virkeligheden! Manden syntes også det var 'rædi' sødt! Troede at jeg skulle lave puslehjørne med maleriet færdigt her i weekenden, men vi har lige opdaget at de pander har sendt os to højresider af puslekommode, så nu står vi i stampe IGEN til de får sendt os den anden halvdel! SUUUK!!! Men tak for en super hyggelig eftermiddag. Håber at I får en god weekend og en godt mini-krydstogt! Hils Thomas og Patrick.
 13. Min svigermor og svigerfar er skilt oghar begge nye kærester. MEN har MEGET svært ved at være i lokale sammen. Vi sad ved 10 mands borde, og Ved 'vores bord sad mine forældre og mormor, min mands søskende med kærester og hans far med kæreste. Hans mor og hendes mand blev placeret ved et andet bord placeret sådan at de ikke kunne se direkte på hinanden, og ved samme bord sad så min Gudfar som var toastmaster og hans kone samt resten af den meget nære familie. Det fungerede fint i vores tilfælde. Hvis hans mor var skuffet over det viste hun det i hvert fald ikke. Alternativet havde jo ligesom været at sidde til bords med én man helst ikke vil tale med! Held og lykke med puslespillet!
 14. Jeg synes også, at 'det hører sig til' at sende takkekort ud. Hermed fik alle der havde vist os opmærksomhed ét af fotografens fine billeder, og vi kunne takke personligt for hver enkelt gave. (Lavede et smart flettesystem på computeren der kombinerede gaver med navne! Super tidsbesparende!) Desuden havde vi taget billeder af alle gaver og lagt ud på vores hjemmeside. Vi pakkede nemlig op løbende gennem hele aftenen, når vi havde tid og lyst, så derfor var det ikke alle gæster der måske nåede at se alt hvad vi havde fået. De fik linket i takkekortet, og kunne så se gaverne hvis de var nysgerrige. Vi har kun fået rigtig gode tilbagemeldinger fra kortene. Folk sætter altså pris på denne gestus... i hvert fald i vores vennekreds og familie.
 15. Vi havde dISCOBILEN til vores bryllup, og har bare fået SÅ meget ros. Mormor var selvfølgelig først lidt utifreds med, at der ikke var den sædvanlige keyboard-bokser, men kunne godt se at med så mange unge mennesker, var en DJ det bedste valg. Vi havde en god snak om vores musiksmag inden festen, og folk slog sig løs på dansegulvet fra først til sidst! Derudover var der et lokale ved siden afl, hvor man kunne sætte sig ind og snakke ved små borde, hvis man syntes at musikken blev for høj. KH Gitte
 16. Det er bare så sjovt, for jeg havde lige set på de kugler i Panduro, og tænkt at det kunne være sjovt at lave en personlig julekugle som minde om hans første jul. De blev så solgt i æsker med 6 stk. men svigerinden har jo 4 børn, så de kan snart blive brugt!
 17. :fløjt: FEEEEEEEDT!!!!!! Ih altså Tante Trine! Hvor er det bare sødt af dig, og hvor er resultatet bare blevet godt! Det er jeg sikker på at lille Oscar bliver rigtig, rigtig glad for! TAAAAAK! (Og du KAN bare ikke nære dig vel? Nu så du jo ikke mine glade, glade øjne, da jeg så dit fine arbejde) Så må jeg vist hellere i gang med at rydde op og rykke rundt i soveværelset, så han kan få sit eget personlige lille hjørne med pusleplads og fint maleri! ....Og julehygge hvor vi laver personlige glaskugler lyder som en SUPER idé Trine. Har lige set nogle fine hvide nogle i PANDURO... Mange hilsner og knus fra Gitte og Oscar-bøvle-baby i mavsen
 18. Sikke dog en skrækkelig afslutning på sin polterabend... for ikke at tale om skuffelsen over udskydelsen af en dag man har set frem til. Godt at han har det godt, og at alt falder på plads alligevel. Jeg var i øvrigt til et decemberbryllup forrige år, og her fik alle gæster udleveret stjernekastere, som vi tændte da vi kom ud af kirken i skumringen. Det var SÅ stemningsfyldt, og gav fotografen nogle meget smukke billeder. Ris var 'forbudt' ved den pågældende kirke, og ville nok ikke kunne ses i halvmørket alligevel. Idéen er i hvert fald hermed givet videre! Hav et fantastisk december-bryllup!
 19. Tager lige endnu en gang hatten af for jeres flotte grafiske design. Er rigtig vild med det første billede! Meget flot! Har ledt lidt efter din planlægningstråd for at læse mere, men orkede ikke at bladre alle siderne igennem. Har du et link?
 20. SUPER SEJ GRAFISK STIL!!!!! Damn girl! Vildt gennemført. Elsker alt det sort/hvide fra dekorationer, til tøj, til kage...og kanon lækre billeder af et kanon flot par! Er VILD med din kjole. Dén kunne jeg også selv have valgt! Alle tommelfingre op, og TILLYKKE med brylluppet!
 21. Kæreste Malene, Hvor er det bare en smuk, stilfuld og gennemført elegant serie du har kreeret dér! Super, super flot. Du kan roligt være stolt, for de er da fantastiske. Jeg glæder mig stadig til at tage til globryllup næste år! Hver dag er vi jo en dag nærmere! Og jeg mødes gerne med dig og Trine til is hos Paradis! MUM! Knus fra Gitte
 22. MUS 01 købte sin på e-bay. (Du kan se billeder i tråden LYKØNSKNINGER) Den er magen til min, men hun fik den super billigt! Jeg har hørt både om succes-historier og grædende brude, så det er en overvejelse man lige skal have i baghovedet. Desuden skal du indregne en tilretning hos syerske når kjolen kommer frem. Det er jo også de færreste kjoler i butikkerne der sidder 100% som de skal direkte fra bøjlen. Og så vil jeg anbefale dig at gå ud og prøve en kjole i samme snit/stil som den du har forælsket dig i på nettet, så du er sikker på mat modellen klæder dig. Held og lykke med kjolejagten!
 23. Kæreste Linda. Tillykke med lillebror. Er ked af at høre at det var en barsk omgang, men håber at I begge kommer jer og hurtigt glemmer strabadserne. Jeg istemmer koret og vil MEGET gerne se billeder af vidunderet! Spændende hvad I bliver enige om mht. navnet. Jeg kan huske at I ikke var heeeelt enige sidst vi sås! TILLYKKE!!!!
 24. Jeg synes den er meget, meget smuk til dig. Jeg kunne heller ikke se mig selv i den helt store tylskjole, og så skal man lade være! Du er meget smuk og elegant i den du har valgt dér. TILLYKKE!
 25. Hvor er den købt henne - og hvad er prisen? Jeg er helt tosset med den!!! Den er fra SIA. Jeg ved ikke om de laver den længere. Da jeg blev gift sidste år fandt jeg den faktisk i en rodekurv i Inspiration til en 20'er! Men alt kan googles, så mon ikke den skulle være til at finde. Her er i øvrigt en topfigur til hende der gifter sig med en computer-nørd! (fundet på E-bay)