lille pus

Medlem
 • Content count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lille pus

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 1. Din kjole var super smuk som brudekjole og fantastisk smuk som festkjole... kan umuligt sige hvad der er pænere.
 2. Ok Anna... du vil jo åbenbart gerne have tæsk... jeg er klart! Nej men seriøst: Kanon! Det er bare så fedt! Jeg er super glad for dig! (Den råber "way to go, Anna"!)
 3. Og ja - stolthed og fordom (eller pride and prejudice)! Jeg er en kæmpe fan af engelsk literatur fra 1750 til 1950 og også af kostumefilm og er stolt ejer af en temmelig stor samling af DVDer i denne stil (som min mand elsker at drille mig med). Men denne er selvfølgelig en klassikere (selv manden har set den tre gange allerede). Har lige set den igen i sidste uge min en veninde. Har også overvejet at købe en brudekjole i denne stil men på en eller anden grund blev det ikke sådan en alligevel. Er dog nysgerrig at se hvad du ender med købe!
 4. Her skal jeg lige følge med - jeg skal til forundersøgelse den. 25/3 og er lidt nervøs. Jeg er på -7,5 og -7,75 og iflg. det jeg har læste på nettet ville det også kvalificere mig til at få det betalt. Jeg håber, at jeg kan få det gjort fordi mine øjne ikke kan tåle kontaktlinser særligt godt og jeg er utroligt træt at være så afhængig af briller. Jeg bor forresten også i Århus og venter spændt på at høre hvor du fik det gjort Karen!
 5. Hej. Har du kigget på Mitsubishi Colt? Vi købte en sidste år og er virkelig glæde for den. Vi prøvede dengang alle af dem du nævner i din første besked og endte med at købe en Colt.
 6. Tillykke med kjolen - og også resten af din planlægning. Jeg synes det hele ser super smukt og stilfuldt ud! Vi havde forresten sammen fotograf og samme feststed og var super tilfredse med begge to!
 7. Kanon - tillykke med succeen!
 8. Næsten det samme hos mig - to bryllupper, to fester, én kjole, to bryllupskager, MEN min kjole havde stropper af blonde. Dog ikke på grund af at jeg er katolsk. Jeg er bare generalt ikke så glad for stropløse kjoler.
 9. Cindy - eller Askepot29 - er også gravid Hun var dog endnu lidt hurtigere, mener det er i april hun har termin. (nu håber jeg godt nok ikke jeg husker altfor meget forkert!!) Ohhhh ja - det havde jeg fuldstændig glemt. Der er så mange piger jeg kender gravide lige nu, at jeg har mistet overblikket. Måske skulle jeg tage noter.
 10. Wow - stort tillykke Louise og William! Jeg er så glad for jer! @Toril: Hvem er den anden gravide 7/7 brud?
 11. Velkomen tilbage, Tina! Jeres billeder er super søde... men vi trænger til nogle flere. ;)
 12. Nej hvor spændende! Jeg gjorde noget lignende og fik min kjole lavet af en polsk designer. Derfor rejste jeg to weekender til Warszawa men det var intet problem - jeg har flere polske veninder og kunne sove hos dem. I alt synes jeg, at mine penge var meget bedre investeret... og så fik jeg en sjov historie oven i købet.
 13. Jeg må hellere ikke stemme og indtil videre er jeg ikke så glad for resultatet men der er jo stadigvæk tid til forændring. Jeg bliver optimistisk og krydser fingerne.
 14. Godt valg! Jeg bor i byen og ud af de to ville jeg også vælge Nilles Kro (især fordi Sabro Kro bliver ombygget lige p.t.). Håber, at I få en dejlig ophold!
 15. Prøv måske lige BoBass - jeg kender ikke andet til stedet end at det ligger i Sabro hvor jeg bo. Der er ca. 15 km herfra til Århus.