Lene&Kasper

Medlem
  • Antal besvarelser

    234
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About Lene&Kasper

  • Status
    Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
  • Fødselsdag 02/25/1983

Kontakt

  • Hjemmeside
    http://www.lekami.dk

Profile Information

  • Vielses dato
    06.06.2009
  • Type vielse
    Alslev Kirke ved Karise
  • Køn
    Kvinde
  • Lokation
    Herfølge
  1. Det er lige, hvad jeg har at byde ind med nu - jeg vil gå i seng - er vist stadig ikke helt kommet nmimg oven på vores bryllups dag (vi kom i seng kl 6 om morgenen = FANTASTISK fest! Glæder mig til at vise jer billederne fra vores fotograf!!
  2. Jeg ligger lige en lille smule billeder ind fra vores fantastiske dag - Det er billeder, som Kasper's bonus-mor har taget (FaceBook ) Jeg har lige skiftet computer - så har ABSOLUT ingen billeder på den nye - men bare rolig, tøser - de kommer - og der er masser af dem!!
  3. Tøser, tøser - TØSER!!! Jeg havde ingen drøm om, at dagen ville blive SÅ god! Det var fuldstændig fantastisk! Ingenting at sætte en finger på - jeg tror jeg ku flyve! Vi er ved at være oven på igen - men det blev temmelig sent, da vi selvfølgelig gik som de sidste ud over vores naboer og mine forældre! Billeder kommer selvfølgelig - de skal bare lige "gøres mindre"... Glæd jer, piger! - Det kan ikke beskrives! I får lige et enkelt billede:
  4. Hej Alle I skønne tøser!! Tusind tak! Skriver lige meget kort - for her er der temmelig meget stress på! Fik lige 2 afbud i går - så HELE bordplanen måtte laves om og nye hæfter printes osv. - så det var rigtig "nederen" - men vi skal nok nå det - vi må bare klø på - og udnytte vores søde naboer, som glædeligt hjælper til! Får måske tid til at hilse på i aften
  5. jeg tror ikke der bliver regnvejr på lørdag, krydser alt hvad jeg kan for fint vejr Vi håber!!! - Eller i det mindste at det holder tørt mens vi er i kirke og får taget billeder...
  6. Vejrudsigten torsdag kl 17:30 Lørdag:Lidt eller nogen sol, men i løbet af dagen også mulighed for enkelte byger. Dagtemp. op mellem 13 og 18 grader og svag til frisk vind mellem syd og øst. Om natten tørt og mest skyet. Temp. ned mellem 5 og 10 grader, og svag til jævn vind omkring øst.
  7. Uha, Dorthe - jeg kan dårligt få det over mine læber (mht. de 2 dage) - og ligesom dig, har jeg også bare sindssygt mange planer i dag. "Lille-manden" er aflevet i dagplejen (hans 3. dag) så det er med at nå så meget som muligt inden han skal hentes hjem - det gør jo det hele en del lettere uden barnevogn Ha' en god dag - og husk - ikke stresse Ja det er noget nemmere at få ordnet tingene, når der ikke er børn omkring en. Mine ungerne har også været i henholdsvis dagpleje og børnehave i dag, så jeg har faktisk nået en masse, syntes jeg selv og det var uden stress Håber du nåede en masse i dag Jo tak, har da nået en del - men der er stadig lidt der skal nåes - Uh - jeg drømmer om at komme tidligt i seng i dag - mon det lykkes...?
  8. Jo, tak - spurt er der i hvert fald
  9. Til 7 personer Til 8 personer
  10. Runde borde: Til 6 personer Til 10 personer
  11. Rigtig fin bordplan, Anja! Dejligt med farve på bordene Jeg går ud fra, at du også har pænt travlt i dag - det har jeg i hvert fald - venter bare på, at butikkerne åbner - så er jeg den, der er på farten!! Ha' en dejlig dag!