ninaschmidt

Medlem
 • Content count

  1,199
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ninaschmidt last won the day on December 14 2014

ninaschmidt had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About ninaschmidt

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 10/30/1980

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Kolding
 • Interesse
  Musik er min helt store interesse. Det er min medicin for sjælen. Jeg synger, og har gjort det i rigtig mange år. Tog bla. en 3-årig sang udd. for 7 år siden... Elsker det musikken giver mig.<br />Ellers er det camping, natur og familie og venner der fylder meget i mit hjerte.

Recent Profile Visitors

1,620 profile views
 1. VIP!!!! uden tvivl... Jeg købte min kjole der, og servicen var bare i top... det var fantastisk at have det hele for sig selv i hyggelige omgivelser, og så i hele 2 timer :-) Karina derude er i en klasse for sig selv, helt fantastisk. En anden fordel ved VIP er at de har alle kjolerne samt tilbehør i de forskellige størrelser på lageret derude, så man står ikke og vil prøve noget som ikke er der......
 2. Hejsa... Jeg har en lille bøn til jer.... Jeg har lige tilmeldt os til "drømmen" på tv3 for at opfylde min kræftsyge mands drøm... Hvis I vil hjælpe os, ved at stemme på vores drøm, så den kan blive valgt, vil jeg blive ubeskriveligt glad... I kan se vores drøm her, og stemme på den (det koster ikke noget, blot en nem login) http://www.tv3.dk/drommen/dream/i/762/ Følg linket, og ellers kan den findes inde under brugernes drømme under "hjælp min kræftsyge mand". den er vist på side 2 eller 3...(oprettet af mig ninakulow) Håber I vil hjælpe mig... det vil betyde alt... Knus
 3. Hejsa... Jeg har lige tilmeldt os til "drømmen" på tv3 for at opfylde min kræftsyge mands drøm... Hvis I vil hjælpe os, ved at stemme på vores drøm, så den kan blive valgt, vil jeg blive ubeskriveligt glad... I kan se vores drøm her, og stemme på den (det koster ikke noget, blot en nem login) http://www.tv3.dk/drommen/dream/i/762/ Følg linket, og ellers kan den findes inde under brugernes drømme under "hjælp min kræftsyge mand". den er vist på side 2 eller 3...(oprettet af mig ninakulow) Håber I vil hjælpe mig... det vil betyde alt... Knus
 4. Det her bliver du utrolig glad for senere... Jeg nyder selv min egen beretning engang imellem.. og den er netop med til at holde minderne i live om vores fantastiske dag. Glæder mig til at se billeder, og høre mere om jeres store dag...
 5. Tak for din hilsen... Og du skal være velkommen til at bruge min buket som inspiration :-) Var selv super lykkelig for den... Vi havde en rigtig dejlig dag igår. Min mand kom med den største og smukkeste buket blomster jeg nogensinde har fået... Senere på eftermiddagen kom vores forældre og spiste bryllupskagen med os... Og aftenen tilbragte vi på kroen med en lækker middag. Vi havde ikke været der siden brylluppet, så det var helt specielt at komme tilbage.... Chefen kunne sagtens huske os og kom og ønskede tillykke, og der var flag på bordet... Alt i alt, en perfekt 1. bryllupsdag :-)
 6. Så nærmer den første bryllupsdag sig... Utroligt at der allerede er gået et år. Har lige bestilt bord på kroen til på søndag, så vi kan fejre vores første bryllupsdag samme sted som fejrede vores store dag... Inden vi smutter til kroen, skal vi dog lige spise toppen af vores bryllupskage, som har ligget trygt og godt i fryseren siden brylluppet... Mums, den var god..
 7. Jeg gik op af krikegulvet til denne smukke melodi.... Det lød virkelig smukt i den store kirke....og den blev endda spillet igennem to gange før jeg var helt oppe... http://www.youtube.com/watch?v=hRBV1WMJtI4 Det var den helt rigtige stemning for mig... Tænk at det på søndag er et år siden... :-)
 8. Hej. Vi fejrede vores bryllup på Øster Højst kro ved løgumkloster. Det var virkelig et godt sted, og maden var fantastisk. Servicen i top, og prisen meget fair. Vi kom alt i alt af med 27000 kr. (kuvertprisen for midagen med drikkevarer ad. lib. var vist 448 kr.) for kaffe, middag og natmad, samt drikkevarer ad lib. og vi var 57 til festen. Derudover fik vi værelse og morgenmad med i prisen, og en fin gave fra kroen. De har en hjemmeside, så hvis du googler efter det, finder du det sikkert. De vil til enhver tid få mine varmeste anbefalinger.
 9. Jeg gav 250 kr. oveni kjolens pris. Kjolens pris er KJOLENS pris... så kommer det andet oveni....har heller ikke hørt om steder hvor tilretning er gratis. De ved jo godt at en kjole uden alt det andet ikke duer, så de tager godt ved... Udover kjolen skal man jo så også betale for skørter, sko, taske, slør, hårpynt ,og tilretning... Jeg kan huske at jeg blev meget overrasket over hvor meget jeg kom af med, for alt det "ekstra".... Puha De ved nok hvor de skal få fat pengene
 10. Til vores bryllup var der ikke noget handicap-toilet, men det gik alligevel. Jeg havde garderet mig med min søde svigerinde, og vi fik os så et par gode grin sammen over mine toiletbesøg. Jeg fik løftet kjole, slør og skørter op over hovedet, og så bakkede jeg ind i båsen...Så hun stod og holdt min kjole m.m mens jeg så kunne tisse... hehe...vi blev enige om at det måtte være et syn for guder....hihi...ville egentlig gerne have haft et billede af det LOL Og "thank God" at jeg ikke skulle mere end at tisse den aften :-)
 11. Vi havde 70 km. fra kirken til feststedet...men der var motorvej det meste af vejen.... og det gav os (brudeparret) et dejligt pusterum i limoen, efter den store oplevelse i kirken... Der var ingen af vores gæster der brokkede sig over kørslen.
 12. Lagde du mærke til prisen? Desværre ikke...men kommer da derud ind imellem...skal nok kigge næste gang...
 13. Blot til info...man kan få det HVIDE marcipan låg i METRO (dog skal man selv rulle det ud.... men det så godt ud!!!)