rasmissen

Medlem
 • Content count

  729
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About rasmissen

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  København
 1. Mit skørt havde fire ringe og jeg havde ikke problemer med at den nederste vippede op ved knæfaldet. Jeg tænkte ikke nærmere over det, men jeg tror, jeg helt automatisk hev op i kjole og skørt foran og knælede 'inden i' ringen, hvis det giver mening? Derved var der ikke fare for noget upassende vipperi. Rigtig god fornøjelse
 2. SKØNNE
 3. Hold da op for en fantastisk kjole du har fundet! Helt overdådig. Den minder mig om Mies med roserne bagpå og blonden i den mørkere farve. Måske det er samme mærke? Har du købt i Askepot og Valentino? Og jeg må da lige spørge til Dieter Bohlen! Har han set din fantastiske kjole?
 4. Jeg tror det vil se FANTASTISK ud med røde roser i buketten med hvidt bånd om.
 5. Jeg fik samme tip af den kompetente ekspedient i Bride Fashion, da jeg købte kjole.
 6. SMUK Kjole. Og smuk detalje at den også buer ned på ryggen
 7. Jeg ville vælge de samme farver til gommen. De kan kombineres på flere måder: Sort jakkesæt med sort eller hvid skjorte. Hvidt jakkesæt med sort eller hvid skjorte. Til begge muligheder kan man så vælge et slips der matcher, evt. et sort/hvid mønstret. Hvad skal Lollers Jens mon have på? Hun skal i sort kjole m. sort/hvid mønstret top, så måske du kan finde noget i hendes planlægningstråd....
 8. Jeg tænkte lige på at hvis i gerne vil have en spejderhytte med overnatning og mange af jeres gæster ikke har bil, hvad så med at arrangere bustransport? Det koster selvfølgelig lidt ekstra, men med lokalepriserne i København, kan det måske godt betale sig. Jeg ved ikke hvor I skal vies, men bussen kunne da snildt hente selskabet ved kirken eller rådhuset og køre dem til f.eks. Solborgen i Vig. Vi har selv arrangeret bustransport fra reception til kirke og fra kirke til fest, da ruten går fra Ølstykke til Roskilde til København. Vi har fået flere bud på omkring 3.000 kr. for den tur, hvor vi beslaglægger bussen i ca. 3 timer.
 9. Vi skal holde bryllupsgrillfest på Frederiks, Østerbro: http://www.frederiks.nu/pages/intro.asp?menuid=1 Der er ikke have, men en stooor terasse.
 10. Hvad er forskellen på virkningen af mineralpudder og almindelig? YSL Touche Eclat synes jeg ikke er så vanvittig god, men jeg havde måske for høje forventninger til den. Mineralpudder er oprindeligt lavet til brandsårsofre, det "smelter" ind i huden og kan faktisk bruges som foundation ( gør jeg) man får et meget flottere resultat end en creme foundation da man med en stor børste får det lagt jævnt på og ikke for tykt. Det er en anelse dyrt men VIRKEIG døjt i brug. Alm. pudder bruges oven på en creme foundation for at fjerne shine. YSL - ja den er jo rost alle steder, men der findes jo efterhånden mange gode ala den Anna Tak for det gode og oplysende svar. Sådan noget pudder må jeg prøve! Bruger man så alm. pudder ovenpå eller klarer den det hele? Og bruger man en base under? Jeg bruger en primer (f.eks. photofinish fra SMASHbox) hvis jeg har en bums eller lignede, så en stor børste og så mineralpudderen og så bruger jeg concealer til under øjet, på øjenbryns "benet", næstefløjene og hvis jeg er lidt rød ;) Det er nok! Ens hud ånder meget nemmere! Anna Jeg har lige investeret i Youngblood mineralpudder i går! Indtil videre er den en succes. Den føles måske lidt tør på min i forvejen tørre hud, så jeg kommer måske ikke til at bruge den hver dag, men den dækker rigtig godt.
 11. Tillykke med de minus 10 kg. Hvem der bare havde viljestyrke.... Din kjole er bare SÅ skøn. De draperinger er virkelig flotte og elegante og dit slør er jo bare yyyyndigt!
 12. Hvad er forskellen på virkningen af mineralpudder og almindelig? YSL Touche Eclat synes jeg ikke er så vanvittig god, men jeg havde måske for høje forventninger til den. Mineralpudder er oprindeligt lavet til brandsårsofre, det "smelter" ind i huden og kan faktisk bruges som foundation ( gør jeg) man får et meget flottere resultat end en creme foundation da man med en stor børste får det lagt jævnt på og ikke for tykt. Det er en anelse dyrt men VIRKEIG døjt i brug. Alm. pudder bruges oven på en creme foundation for at fjerne shine. YSL - ja den er jo rost alle steder, men der findes jo efterhånden mange gode ala den Anna Tak for det gode og oplysende svar. Sådan noget pudder må jeg prøve! Bruger man så alm. pudder ovenpå eller klarer den det hele? Og bruger man en base under?
 13. Hvad er forskellen på virkningen af mineralpudder og almindelig? YSL Touche Eclat synes jeg ikke er så vanvittig god, men jeg havde måske for høje forventninger til den.
 14. Jeg talte lige med min kødgrossist i går. Priserne på oksekød er steget kraftigt pga. en boycott af importeret okse fra Brasilien, hvorfra meget kvalitetskød ellers kommer. Det er noget med at de ikke har samme standard for reglerne omkring dyrlægekontrol, så kødet ikke bliver tjekket for salmonella og andet skidt i samme grad som kød fra andre lande. Det er gennemgribende prisstigninger, så det påvirker hele markedet og desværre nok også priserne på bryllupsmenuer.
 15. Det kan I sagtens. Vi gør det samme. Og med den lette stående menu til sådan et arrangement, passer det næsten bedre end tungt prcelæn.