Anjapigen80

Medlem
 • Content count

  5,269
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Anjapigen80

 1. Så må jeg hellere få lavet en planlægningstråd også! Jeg hedder Anja og er 28 år gammel. Til daglig er jeg folkeskolelærer og underviser i dansk, verdensfaget tysk og håndarbejde. Min kæreste Thomas er 29 år og arbejder som optiker. Vi "mødte" hinanden via internettet, nærmere bestemt Dating.dk. Vi mødtes første gang 25. februar 2006, så vi har været sammen i lidt over 2 år nu. Søndag d. 13. april valgte han så at fri til mig Datoen for brylluppet er sat til d. 10. januar 2009 - dagen efter fylder Thomas 30 år, så ja, det er et bevidst valg ______________________________________________________________________________ Index: Lokaliteter: Kirken Feststedet Min kjole og udstyr: Mine sko - og ekstrasko Kjoleberetning Gensyn med kjolen med ændringer Strømpebåndet og her Paraply og vifte og her Diadem Øreringe og her er de kommet hjem Gommens tøj og udstyr: Thomas' tøj Manchetknapper og her Sko Vores ringe: Ringene Det kreative: Ting til invitationer samt inspiration Flere kreaindkøb Monogram Stregtegning Tekst til invitationen Invitationen og her er den færdig med blærerække Kuverter til invitationen Charms til risposerne og her Servietter til "Tears of joy" og her er de kommet. Gaveæskerne - sådan blev de til og her er de alle færdige. Bordkort - de færdige Gaveæskeindhold - chokolade Gaveæskeindhold - snekugleposer Gaveæskeindhold - snapse-/shotsglas Risposer og hvordan de blev lavet Menuhæfter Inspirationsbilleder: Mere vinterinspiration Blomsterinspiration Andet: Fotografen Bilen Topfigurer Søsters kjole og her Min mors flotte kjole Fars og svigerfars manchetknapper og her er de kommet Tasker til mor og svigermor og her er de kommet. Sten til brudebuketten
 2. Hvis du gerne vil have dem runde, så læg tyllet i flere lag mellem to tallerkner, og så er det bare at klippe rundt. Supernemt!
 3. Jeg sender dig lige en hilsen søde, Tænk, at du nu har været en gift kvinde i en uge God weekend, Helle
 4. Jeg ved ikke, om du allerede er bruger dér, men der findes et håndarbejdsforum, der hedder Rokken. Adressen er www.rokken.dk. Måske du kan finde noget dér - eller at nogen ligger inde med en opskrift.
 5. Kære Helle og også handyr Fra mig til jer to dejlige mennesker skal lyde et kæmpe stort tillykke med jeres bryllup på sådan en smuk dag. Jeg ønsker jer alt mulig held og lykke på jeres fælles vej ud i fremtiden. Der vil sikkert være sten på vejen, men med hinanden i hånden side om side skal I nok klare selv de store forhindringer. Jeg ser virkelig frem til at se dig i kirken Knus fra mig og også fra Thomas
 6. Netop det at du bruger kjolen to gange kommer til at kæde de to begivenheder sammen på en smuk måde
 7. Lige den samme igen - dog med rundt snit:
 8. Et forsinket tillykke med bryllupsdagen - hold da op, hvor tiden går hurtigt!
 9. Helle, det er så vildt, at det er i morgen, at du skal giftes! Jeg sidder her og bliver helt nervøs på dine vegne! Jeg glææææder mig til at se dig i morgen Du bliver sååå fin!
 10. Anita er så stolt af det - og jeg ved, at hun vil æææælske det
 11. Det lyder spændende med den polterabend Sikke mange flotte hårpynt! Helle, jeg kan slet ikke vælge mellem dem! :)
 12. Den kobberfarvede er rigtig flot! Uanset om der er lang tid til, at du skal bruge den, så sker der ikke noget ved at "tjekke markedet ud"