Husse

Medlem
 • Content count

  645
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Husse last won the day on December 30 2012

Husse had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Husse

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 07/19/1981

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Fredericia
 • Interesse
  Mine børn, kæreste og familie.
  Mine studier og mad.

Recent Profile Visitors

963 profile views
 1. Jeg ville prioritere fri bar. For os er det vigtigste at festen bliver god og jeg har været til bryllupper hvor festen fik en brat afslutning fordi udskænkningen stoppede. Det synes jeg var ret ærgeligt. Så jeg ville betale det ekstra det koster og så spare et andet sted.
 2. Vores bryllup bliver ikke noget normalt bryllup Bordkort er et no go. Præsentationshæfter har vi også talt om, men der er bare enkelte gæster vi ikke rigtig kender da det er nye kærester til vores venner. Jeg er bange for at det vil blive akavet hvis der står en masse om nogle og intet om andre...? Sangen har jeg også hørt om og egentlig synes jeg det er ok ide, jeg tænker bare at det bliver lidt bøvlet at få håndtasken og glassene med sig...? Tidsprogrammet er ikke noget problem, jeg tvivler kraftigt på at der kommer ret mange indslag. Kom endelig med flere ideer.
 3. Sådan noget har vi også talt om, men jeg foretrækker at man som par sidder sammen og da der også er singler kan vi ikke rigtig få det til at gå op så vi er sikre på at ingen par bliver splittet.
 4. Vi holder et ret uformelt bryllup i en spejderhytte med gode ude arealer. Festen bliver med buffet og tvinger derfor folk til at rejse sig op og cirkulere. Vi ret enige om at det er uden bordkort. Men hvad kan vi gøre for at få blandet folk lidt og de lærer hinanden at kende? Vi har talt om mange forskellige ting, at præsentere hver enkelt, men det vil tage en del tid (vi bliver 47) Vi har talt om at skrive et par ord om hver, men der kommer nogle kærester med vi intet aner om og derfor ikke kan skrive noget om. Vi har talt om at lave en skift pladser leg under middagen. Men det er bare som om at det ikke rigtig fungere. Har i andre prøvet noget ligende?
 5. Jeg blev klippet i sidste uge (3uger før), i morgen skal mit hår testfarves hvor vi prøver på en lille tot hår for at se hvordan håret reagerer. Jeg er nu rødhåret med skal lysnes til brylluppet og for at være sikker på at det ikke bliver gult starter vi nu. Den endelige tur får jeg torsdagen inden bryllup hvor vi også laver prøveopsætning. Grunden til at vi venter er at jeg ikke vil risikere at det bliver farvet af solen eller klorvand da vi tager på ferie umiddelbart inden.
 6. Her har de næsten de samme på. Min mand har dog butterfly på og forlover har slips på.
 7. Når det er pga kraftig allergi ville jeg helt klar lade et ord falde hurtigst muligt, dvs hvis der bydes velkommen på et tidspunkt eller sammen med andre praktiske informationer. Vi har oprettet en hjemmeside med Info om div der ville jeg skrive det hvis det var mig.
 8. Tusinde tak! Man får stirret sig helt blind.
 9. Er der slet ingen der vil hjælpe?
 10. Vi inviterer til fest men beder alle medbringe en tapas ret til den fælles buffet. Jeg synes det er en ærlig sag ikke at have råd men alligevel gerne vil dele dagen. Alternativt kunne i jo skrive at det eneste i ønsker jer er deres selskab og at de derfor betaler deres kuvert som en gave til jer. Jeg ville ingen skrupler have i forhold til økonomien. Vi har deltager i bryllupper der har kostet os nyt tøj, polter, gaver, barnepige og overnatning så kuvertprisen ville være den mindste pris at betale.
 11. Jeg synes du skal gøre det klart hvordan du har det med det. Det må tydeligvis gå dig på. Jeg kunne godt finde på at rejse mig op og sige at noget i stil med "jeg takker for kanelen, gaverne og fordi i kom. Kanelen kan i sætte på gavebordet i den dertil inderettede kurv/bøtte/spand da jeg ikke ønsker at bade i kanel. Accepteres mit ønske ikke bedes i se bort fra bryllupsinvitationen" Jeg gad godt nok ikke blive badet i kanel og hvis det er rigtige venner bør de respektere dit ønske.
 12. Vi sidder og nørkler med invitaitons teksten og kunne godt bruge nogle indputs. Den er ud som følger: Kære ***** Der var en gang en dreng og en pige De havde aldrig mødt nogen lige De forelskede sig i samme stund Deres kærlighed gjorde pigen rund. 3 små poder deres kærlig bragte Men pengene til en bryllupsfest aldrig rakte. Nu tiden er til fest og vi ønsker dig som gæst. Klokken 13 i ***** Kirke siges der ja, og se det, skal du da, Festen holdes i spejderhyt, så overnatning koster dig ikke en dyt. Vi har sikret drikkevar’ Medbring selv en tapas ret der er klar samt noget du kan bruge som sengetøj, og vær klar på fest og halløj! Håber på et par gode indspark
 13. Det er altså den sødeste og sjoveste tastefejl jeg længe har set
 14. Jeg har tre børn og jeg ville ikke holde bryllup med et spædbarn. Du risikerer at skulle holde fest midt i et appetitspring eller at du får bøvl med amning så du skal sidde med bar overkrop det meste af tiden. Det er ikke sikkert at baby vil tage en flaske hvis du ammer. Du risikere gylp eller babybæ på kjolen. At bryllup eller baby kommer til at fylde mere end det andet og ingen af delene ville være fedt. Selv om der er mange villige arme, vil jeg ikke lade så lille et barn gå fra arm til arm en hel dag og hvis den gør, vil der være stor sandsynlighed for at baby bliver overstimuleret, ked og dermed sover dårligt. Desuden kan du ikke regne med at der er et fast søvnmønster, så du risikere ikke at sove ret meget i ugerne op til. Der er sikkert andre der synes der vil være ok, men jeg vil ikke råde dig til det. Hvad med at fremskynde det?
 15. Altså i forhold til at skulle stave det, så vil jeg bare sige at jeg hedder Helle og det har jeg også skulle stave, så det kan være meget svært helt at undgå.