rumetumle

Medlem
 • Content count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About rumetumle

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 11/13/1980

Profile Information

 • Vielses dato
  09.08.2008
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Gladsaxe
 1. Så blev det tid til brudevals. Vi haved øvet os i forvejen. Øm det vil sige at vi startede aftenen før. Jeg havde købt en instruktions DVD, og jeg må sig at jeg var posetivt overrasket, det var nu ikke så svært. Det skal lige tilføjes at vi begge er mere eller mindre håbløse til at danse, men det gik sku meget godt. Vi har begge alle 10 tær endnu ;)
 2. Nå ja men kan jo ikke huske det hele på en gang. Under middagen var der jo også et par indslag fra famillie og venner. Kenn startede med at byde velkommen og presentere vores toastmaster Bo. Derefter forsatte Bo med lidt praktiske oplysninger. Da vi gik igang med middagen var der så ganske velplaceret taler helt i rækefølge efter bogen. Traditionen tro startede min far med at holde en flot tale. Efter hoved retten var det så Kenns tur, tæt forfulgt af hans bror (bedstmann) Vi hoppede let og elegant over Gommens fars tale for der var nemlig ikke nogen. Og sidst men ikke mindst så var det jo så min tur, jeg havde øvet som en gal, jeg havde ovet så meget at jeg tror at min frisør også kunne min talt uden ad, da hun var mit sidste offer til at øve sig overfor. Men det gik rigtig godt. Der ud over hvade min mor og far skrevet en sang. det havde min søster også, faktisk 2. Og så havde mine veninder skrevet en tale og lavet en sød ting med et læred hvor alle gæsterne skrev en lille hilsen på. Det er faktisk så pænt at vi har hængt det op her hjemme, dog ikke lige over pejsehylden, men i vores gang. Og så skal i da ikke snydes for et lille billed. Her holder Kenns bror (bedstmann) tale.
 3. Efter maden pakkede vi lidt flere gaver op, imens gæsterne fik serneret kaffe og div. likør. Da vi var kommet et langt stykke med gaverne middagen, så lykedes det os at få dem alle pakket ud inden vi skulle skære vores bryllupskage. Hov så var der jo lige en lejlighed til at sætte et billed ind ;)
 4. Nå nu lidt mere beretning. Kl. ca 17:30 blev alle vores gæster vist ind i det lokale hvor festen skulle holdes. Der startede vi med at pakke gaver op, hold da fest hvor var der mange, imens gæsterne fik velkomstdrinks. Kl. ca. 18:00 gik vi til bords. Vi fik en 3 retters menu som bestod af Forret: -Varmrøget laks med plukket salat vendt i citronolie. Hovedret: -Kalvesteg - med pommes macaire, sauterede grøntsager og sauce chasseur. Og til dessert fik vi. -Parfait Is, med stykker af chokolade og Marcipan, hertil hindbærsauce. Det var rigtig dejlig mad, og nogle rigtig søde tjenere der havde styr på tingene. I skal da ikke snydes for et lille billed under vejs
 5. Og så lige et sidste for nu
 6. Ja jeg kan blive ved, der er mange jeg synes er rigtig gode ;)
 7. Jammen så får i lige et par stykker mere.
 8. Ingen grund til at holde igen Jammen vi har lige nu omkring 850 billeder og vi har ikke fået fra alle endnu, dog er der "kun" 100 fra fotofrafen ;)
 9. Og lige et mere, ja jeg kunne blive ved men nu skal jeg nok holde lidt igen.
 10. Tak for alle de smukke komplimenter. Ja mit hår er MEGET krøllet af natur, men det kan kørlere sagtens gøre kur på. Du skulle næsten tage over i kirken og se den, den er bare så smuk indvendig, jeg også får også næsten lyst til at gå i kirke bare for at se den igen, men se ikke så meget på dagen ;)