NannaN

Medlem
 • Content count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About NannaN

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 06/27/1979

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Lolland
 1. Tillykke med det! Det er bare det bedste job i verden (som du nok kan regne ud er jeg selv pædagog)
 2. Hej! Jeg vil også anbefale Love- design, vi var også der inde og eksperimentere lidt. Kik i min tråd, Jeg har lige lagt billeder ind af vores forløbige ringe, de er i hvidguld og roséguld. Jeg synes at de er SÅ fede... Held og lykke med at finde nogle ringe
 3. lige et billede til...
 4. Hej! Jeg vil også lige vise mine...
 5. Hej Alle sammen! Tusind tak for jeres besvarelser, de er meget nyttige . Jeg tror at jeg må tale med min frisør om det når hun skal lave prøveopsætningen. TAK TAK TAK... Det er skønt at have dette forum til at stille spørgsmål i, der er jo mange ....
 6. Ja som over skriften siger så...... Jeg tænker på at mit hår skal sidde nogen lunde som dette... http://www.bryllupsklar.dk/billeder/galler...efrisurer/7.jpg
 7. Kanon dato, du skal giftes på Vi skal ha' taget billeder efter vielsen, men vi skal heller ikke holde res. Så der bliver en lille pause efter vielsen, hvor folk kan gøre hvad de vil. Vi har også gæster som kommer lang vejs fra og som skal overnatte på en næliggende kro, så i pausen kan de jo bruge tiden til at tjekke ind og slappe lidt af, mens vi får taget billeder. Ved ikke om du kan bruge dette til noget da vi jo ikke skal holde res.
 8. Hej! Vi skal giftes kl 14. Vi skal godt nok ikke holde res., men der er ca. 45 min. kørsel fra kirken og til fest stedet. Og så har jeg en mormor på 85 år som skal nå at hvile sig inden festen.
 9. Hej! Jeg synes at det er en super god og ærlig tale. Hvis det var en tale til mig ville jeg være meget stolt af at have giftet mig med dig. Jeg fællede en lille tåre. Jeg kender selv det med at være langt væk fra hinanden i starten af et forhold. Det var jeg og min kæreste også, da vi havde kendt hinanden i 3 mdr. tog jeg til England som Au-pair i 9 mdr. og inden jeg kom hjem var han blevet udsendt til Kosovo i et halvt år. Men det har været med til at gøre vores forhold utroligt stærkt. Held og lykke med talen.
 10. Hej! Jeg vil også lige sige at jeg synes at du har gjort det helt rigtige, når nu han ikke er helt vild med tanken. Min kærestes bedste ven ringede også til mig for at få adresser på med som jeg mente han gerne vil ha' med. God ide med at fortælle ham om hvad der skalm ske i løbet af dagen, så han kan slappe af og nyde dagen.
 11. Hej, det eneste vi skulle aflevere var prøvelses attesten og vores navneærdrings papirer. Hvod vil du bruge den originale prøvelses attest til?
 12. Hold da helt op hvor er du bare smuk. Jeg glæder mig til at se billeder af dig på den store dag...
 13. Hej... Først vil jeg lige sige at jeg også skal giftes d. 9. august, så jeg glæder mig til at følge dig. Det er en super flot kjole du har. Jeg stemmer for nr. 3. Den tror jeg vil være rigtig flot til dig i den super flotte kjole.
 14. Ups der kom lige nogle tegn med som ikke skulle. Men jeg må lige sige det igen, det er en super flot frisure.
 15. wow det ser kanon godt ud, man skulle jo tro at du ikke lavede andet til daglig. Super flot, det kan du sagtens klare selv, en prof. kan ikke gøre det bedre.