lille mille

Medlem
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lille mille

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday
 1. dig godt nok til og se. jeg kan se at du har det ligesom mig. man blir stadig pokkers rørt ved at tænke tilbage på den vidunderlige dag. jeg får stadig tårer i øjnene ved det. min fotomontage gik virkelig super og jeg ville så gerne vise jer den, men den vil ikke sendes eller noget, så det tror jeg desvæære ikke jeg kan.
 2. tillykke med dit bryllup i lørdags. og øv hvor er jeg sur på mig selv at jeg ikke så tv igår aftes og så den udsendelse i god aften danmark. er bare så sur og vred på mig selv.
 3. jeg har den liggende på en cd, og har forsøgt at sende den til en anden i familien, men den vil ikke sendes. er der nogen der ved hvad man kan gøre.
 4. det er super frisk gjort gjort. vi gjorde selv det samme til vores bryllup her den 12 juli, og gæsterne var elle vilde og de snakker om det endnu, de synes det var så fedt. vi havde valgt den sang der hedder cotten eye joe med rednex. også lavede vi vores egen dans til den sang og det blev vildt fedt. desværre optog vi det ikke, og det ærger jeg mig over nu. øv..
 5. er det mig der har forstået den forkert, eller er det rigtigt at brude buketten skal passe til dugen på bordet og servietterne. ????? eller er det på fri hånd man vælger sådan en buket. håber i svare temmelig hurtigt.
 6. wow den er smuk, og liegetil. ikke noget overvildt og samtidig perfekt til mig. 1000 tak.
 7. jeg skal giftes her den 12 juli 08, men har ikke fundet min brudebuket endnu. vores farvetema er beadeaux og champagnefarvet, er der nogen der kan hjælpe med at finde nogen billeder som kan passe ind til de farver. den må gerne hænge lidt, men ikke for meget da jeg ikke er mere end 1,58 cm høj. manden skal have en beadeaux rød plastrong på, og det skal sønnen også.
 8. vi bliver 71 og jeg mangler en skitse over en bordplan som jeg kan ramme ind og stille til folk kan se hvor de skal sidde. vi skal sidde ved E formet bord og vi skal være 9 ved hovedbordet og resten skal jo så fordeles ved de andre borde. Håber virkelig der er nogen der kan hjælpe, for ellers kmmer jeg nok ikke særlig meget videre.
 9. 1000 tak tøser, jeg må på udkig imorgen.
 10. jeg er helt enig med dorkim i dette. jeg har selv skrevet en sang til ham på 4 vers også er der i den samme sang 4 vers fra børnene. Så har jeg lavet en fotomontage, når den engang blir færdig, hi hi, men går stærkt og overvejer om jeg skal holde en tale også. hverken min sang eller montage indeholder de ord jeg så gerne vil sige til ham, og de ord som er så pokkers vigtige for mig at han får at vide, så jeg tror også jeg vælger at lave en tale, også er jeg lige glad med om folk synes det er for meget. dagen efter er det jo for sent at sige det.
 11. hvor kan man købe engangs kameraer til billige penge. jeg skal jo bruge 25 stk. og vil jo ikke købe dem hvor man kan købe 2 for 70 kr.
 12. jeg mangler virkelig noget hjælp til en brudevals. jeg er blevet inspireret af det der med at lave en anderledes dans frem for brudevalsen. men jeg mangler et musik nr, hvor der evt hører en sjov dans med til, som manden og jeg vil kunne danse på bryllupsdagen, for vi vil så gerne tage fusen på vores gæster. håber der er nogen der kan hjælpe os. vi skal giftes den 12 juli, så der er ikke længe og løbe på.
 13. den er bare så genial dorkim. den kan du roligt være stolt af synes jeg.
 14. jeg er hammer forvirret i det der med det lånte og det brugte og noget blåt osv. er der nogen der har nogen forslag. og spørger gæsterne til de ting på selve dagen. det blå har jeg fået fat på, men mangler de andre ting.
 15. hej igen. det er sangene jeg skal bruge.