Frittefrej

Medlem
 • Content count

  468
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Frittefrej

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 05/24/1981

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.falsvig.dk

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Ishøj
 1. Filen manglede lige
 2. Undskyld at jeg slår den op her, men det betyder så meget for mig, at jeg bare må prøve. Beklager hvis jeg træder nogle over tæerne. Vil I hjælpe med at stemme på dette billede, følg linket, mest populære, lige nu side 3. (burde efter stemmeantal ligge på side 2, men den har vist problemer med opdatering ) https://www.facebook.com/Midspar/app_404698462959508 Hvis jeg kan gøre noget til gengæld, så skriv det i tråden eller pr. pb
 3. Tror bare vi må opgive.... øv
 4. Nogen der har set dem nogen steder NU? På sjælland? Min veninde vil lave det til barnedåb d. 5/11 og hun har ikke hørt efter når jeg siger man ikke altid kan få dem.... Hun så bare dem jeg lavede til deres bryllup ;-) Så hjæææælp :-)
 5. Tænkte andre gerne ville være med også :-) Shopping4kids har vildt mange konkurrencer.... http://www.facebook.com/#!/pages/shopping4kidsdk/189807344383626
 6. Nogen der ved om man kan få sådanne sommerfugle, bare i lilla/lilla nuancer? Og hvor henne? http://www.alttilkager.dk/product.asp?product=1503 Eller kan jeg evt. selv lave dem, og hvad skal jeg bruge, og hvor svært er det? Håber nogle kan hjælpe mig :-)
 7. Hej Helle Tusind tak.... Det vil jeg sige videre til hende :-)
 8. Tak Helle Så fik jeg svar på et af spørgsmålene ;-) Det er ikke mig selv det drejer sig om, men en jeg kender som har en butik med 1 fastlønnet og flere timelønnede. Der er ikke noget specielt i kontrakten. Så hende jeg kender er i tvivl om hvordan reglerne er. Så det er chefen der gerne vil vide, hvor meget hun evt. skal betale for denne medarbejder mens hun er på barsel, og hvor lang tid hun skal betale. Jeg mener selv at kommunen betaler barselpengene? og kun hvis hun har en højere løn end det kommunen udbetaler, skal hun betale medarbejderen de resterende penge?
 9. Søges ikke længere. Har fået hjælp af en ;-)
 10. Hvor mange timer regner man med at en fastansat har pr. måned? (altså når personen er fastlønnet pr. måned) Er det 160 eller 144? Hvis I derudover ved, hvad timelønnen er, som man får dækket hos det offentlige, hvis en medarbejder går på barsel, og derved hvor meget pr time man selv skal betale som virksomhed til kvinden mens hun er på barsel, så må I gerne fortælle det også :-) Og er det hun evt. tjener mere, end kommunen dækker, noget man som virksomhed skal dække, ligeså lang tid hun vælger at holde barsel? Om det er et halvt år eller et helt år? Håber nogle kan hjælpe. De 2 lønkyndige jeg kender er ude at rejse ;-)
 11. Og vil hjælpe mig, med at få noget hentet i Bilka og sendt til sjælland? Pleease... Der findes så mange søde mennesker herinde ;-) Jeg har nu gentagne gange ringet til Bilka Kolding og Bilka Ishøj, og det er ikke lykkedes mig at finde en løsning. De sender heller ikke internt, så jeg evt kunne hente det i Ishøj
 12. Ja overskriften siger det hele.... Til Maj fylder jeg rundt Og jeg ville gerne lave en sjov invitation, så hvis nogen skulle have nogle tekster liggende eller andet, så skriv endelig :-) Jeg er HELT på bar bund... Lidt info: Jeg bor i en 2-værelses sammen med min hund. Her er selvfølgelig ikke plads til alle, så det er i selskabslokaler i nærheden. Det bliver til noget buffet ved 14-tiden med efterfølgende kaffe og kage osv osv, indtil folk ikke orker mere I det jeg ikke rigtig ønsker mig andet end store ting, er min ide, at jeg kan stille en pengekasse eller lign??? (ideer søger hertil også).... Og skrive noget i invitationen om at jeg kun ønsker mig store ting, så som fladskærme osv, og at jeg stiller en pengekasse frem, hvor folk kan putte lige det beløb i, som de har lyst til (der er mange der ikke bryder som om at andre ved hvad de har givet beløbsmæssig). Men det skal jo heller ikke lyde for krævende, for det vigtigste er bare at de kommer ;-) Og jeg hvis de vil give mig noget, så skal de f.eks. heller give en æske chokolade istedet for vin, da jeg ikke drikker, og kæresten ikke kan tåle vin :-) Normalt kan folk jo godt li at komme med vin.... Nogle ideer overhovedet? kom glad
 13. Hej alle herinde Hvis I synes om mit kort, er I så sød at trykke "synes godt om" ved det. I skal være fan af best friends fanside for at gøre det. Tak til dem der synes om det, og som stemmer ;-) Og synes du ikke om det, er det selvfølgelig forståeligt at du ikke stemmer ;-) http://www.facebook.com/home.php?#!/ph...322.78840108404 Knus fra Bettina og Cirkeline :-)
 14. Kunne godt bruge nogle stemmere. Konkurrencen slutter om 3 timer, og jeg er pt. 21 bagud :| Konkurrencen slutter om 3 timer. Og pt. er jeg 21 stemmere bagefter. Nogen der er søde at give mig et "synes godt om" ♥ ... Først skal I blive fan af (trykke synes godt om) til højre for navnet wii4real.dk http://www.facebook.com/pages/Wii4realdk/73303551070 . Og derefter trykke "synes godt om" der hvor jeg har et opslag derinde (Bettina Søndergaard Falsvig): http://www.facebook.com/permalink.php?stor...;id=73303551070 TUSIND TAK ;-)
 15. Ja... altså det må ikke koste 10.000kr.... Men har bare brug for en masse ideer.... Han spiller skak, og hører meget klassisk musik derhjemme. De har et sommerhus. Han maler oliemalerier. Han er pensioneret arkitekt. Kan lokkes til at spille billard med 2 af sine sønner (og røg derefter med på IN den ene gang med den yngste ) Han går meget ind for genbrug. Mere end konen, som gerne vil have nyt reolsystem (bare sådan for at I kan forestille jer ham ;)) De har 3 børn, og 1 barnebarn.