Kristina B.

Medlem
 • Content count

  358
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Kristina B.

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 04/13/1984

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  08.08.2009
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Ringsted
 1. Hehe...mange tak:o) Det var sq godt nok også noget klatkage halløj - specielt den på billedet. Toppen er ikke sat på der og man kan ikke se bunden. Det var så varmt at chokoladen var begyndt at løbe , så vi glattede den ud over den nederste bund. Det hele endte jo heldigvis godt :carrot:
 2. tak:o) Var også rigtig glad for den! Man skal forsøge at få den så flad som muligt inden sugarpaste kommer på! Jeg har nogen der hedder en smother, som skal brugers når sugarpasten er blevet lagt på. Man skal "mase" alle bulerne ud med den. Man kan købe den bla. hos kagekompagniet. Den Jeg ved ikke om det kun er mig der ikke helt forstår din forklaring Og det værktøj du kalder smother kan jeg ikke finde på kagekompaniget Kan du evt skrive præcis hvad den hedder?? Kan godt se det måske ikke var så forståeligt!!! Inden der skal sugarpaste på kagen (det overtræk der ligner marcipan), skal kagen dækkes med smørcreme. Der findes mange forskellige opskrifter på smørcreme, men hvis der skal anvendes sugarpaste, skal opskriften være uden vand, da sugarpaste bliver opløst når det kommer i kontakt med vand. Smørcremen bliver spatlet ud, så kagen bliver så glat som mulig! Sugarpasten rulles ud og lægges over kagen - sugarpasten bliver forsigtigt formet ned over siderne på kagen. Når dette er gjort kan man forsigtigt glatte kagen ud med smootheren. Kan godt se man ikke kan købe den der mere...mærkeligt! Men så kan man købe den på kagebutikken.dk - se her
 3. tak:o) Var også rigtig glad for den! Man skal forsøge at få den så flad som muligt inden sugarpaste kommer på! Jeg har nogen der hedder en smother, som skal brugers når sugarpasten er blevet lagt på. Man skal "mase" alle bulerne ud med den. Man kan købe den bla. hos kagekompagniet. Den
 4. Tak for de søde ord:o) Mener vi startede mandag før brylluppet med at lave bunde. De kan sagtens holde sig hvis de er i en lufttæt beholder. Onsdag lavede vi cremerne til kagen. De skal stå på køl en 4 timers tid, for at blive helt stift. Torsdag satte vi kagen sammen og så i køleskabet. Fredag pyntede vi så kagen:o) Det tog måske 3-4 alle dagene. Undtagen fredag - pyntningen tog noget længere tid end forventet, så der brugte vi måske 6 timer. Men det var virkelig det hele værd!
 5. Og så lige de sidste billeder:o) Er sq lidt stolt af resultatet!!!!
 6. Lidt flere billeder:o) ....ihhh de fylder meget de billeder
 7. Vi valgte selv at lave kagen til vores bryllup. Det var et kæmpe arbejde, men synes selv det var det hele værd!!!
 8. Tak for alle svarene Jeg blev bare lige pludselig i tvivl, da min mor sagde at det var noget mærkeligt noget! - MØDRE!!!!
 9. Jeg har helt samme problem med mine albuer. Jeg bruger creme hver aften, men synes ikke rigtig det hjælper farven. Jeg sidder netop ved en lakeret bordplade på arbejde, så det er måske derfor. Jeg vil prøve citronerne!
 10. Har også troet det var det mest normale at få den i kirken - lige indtil min mor igen stiller spørgsmålstegn ved det, for det havde hun da godt nok aldrig hørt om - det var da noget underligt noget
 11. Ja - overskriften siger sig selv. Mit spørgsmål er - Hvornår får I jeres brudebuket? Jeg får min i kirken, hvor også knaphulsblomsterne ligger klar. Er det mærkeligt?
 12. Jeg har hele tiden forestillet mig at jeg ikke skulle have nylonstrømper på, men nu nævnte min mor at hun da aldrig havde oplevet at en brud ikke havde det på. Mit spørgsmål er så - hvor mange af jer skal have nylonstrømper på?
 13. Vi køber til: Gommen Forloveren Min far Min lillebror Mads' storebror Er lidt i tvivl om vi også skal købe til toastmasteren - men det får vi nok ikke gjort, selvom jeg synes det er en god ide!
 14. I lørdags havde jeg den mest fantastiske polterabend man kunne ønske sig . Jeg har skrevet min beretning i min planlægningstråd. Jeg sat et link ind:o) Læs her:o)
 15. Nu kan jeg selvfølgelig ikke huske salmenumrene, men vi skal synge: I østen stiger solen op I blev skabt som mand og kvinde Det er så yndigt at følges ad