Kristina B.

Medlem
 • Content count

  358
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Kristina B.

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 04/13/1984

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  08.08.2009
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Ringsted
 1. Hehe...mange tak:o) Det var sq godt nok også noget klatkage halløj - specielt den på billedet. Toppen er ikke sat på der og man kan ikke se bunden. Det var så varmt at chokoladen var begyndt at løbe , så vi glattede den ud over den nederste bund. Det hele endte jo heldigvis godt :carrot:
 2. Og så det sidste for denne gang
 3. Et mere :carrot:
 4. Nu har vi været gift i over en måned nu. Det er helt mærkeligt at det er overstået, men jeg kan kun sige at det var en af de bedste dage i mit liv!!! Alt var bare perfekt. Jeg har endnu ikke tid til at lave en beretning, men ville bare lige smide et par enkelte billeder ind:
 5. tak:o) Var også rigtig glad for den! Man skal forsøge at få den så flad som muligt inden sugarpaste kommer på! Jeg har nogen der hedder en smother, som skal brugers når sugarpasten er blevet lagt på. Man skal "mase" alle bulerne ud med den. Man kan købe den bla. hos kagekompagniet. Den Jeg ved ikke om det kun er mig der ikke helt forstår din forklaring Og det værktøj du kalder smother kan jeg ikke finde på kagekompaniget Kan du evt skrive præcis hvad den hedder?? Kan godt se det måske ikke var så forståeligt!!! Inden der skal sugarpaste på kagen (det overtræk der ligner marcipan), skal kagen dækkes med smørcreme. Der findes mange forskellige opskrifter på smørcreme, men hvis der skal anvendes sugarpaste, skal opskriften være uden vand, da sugarpaste bliver opløst når det kommer i kontakt med vand. Smørcremen bliver spatlet ud, så kagen bliver så glat som mulig! Sugarpasten rulles ud og lægges over kagen - sugarpasten bliver forsigtigt formet ned over siderne på kagen. Når dette er gjort kan man forsigtigt glatte kagen ud med smootheren. Kan godt se man ikke kan købe den der mere...mærkeligt! Men så kan man købe den på kagebutikken.dk - se her
 6. tak:o) Var også rigtig glad for den! Man skal forsøge at få den så flad som muligt inden sugarpaste kommer på! Jeg har nogen der hedder en smother, som skal brugers når sugarpasten er blevet lagt på. Man skal "mase" alle bulerne ud med den. Man kan købe den bla. hos kagekompagniet. Den
 7. Tak for de søde ord:o) Mener vi startede mandag før brylluppet med at lave bunde. De kan sagtens holde sig hvis de er i en lufttæt beholder. Onsdag lavede vi cremerne til kagen. De skal stå på køl en 4 timers tid, for at blive helt stift. Torsdag satte vi kagen sammen og så i køleskabet. Fredag pyntede vi så kagen:o) Det tog måske 3-4 alle dagene. Undtagen fredag - pyntningen tog noget længere tid end forventet, så der brugte vi måske 6 timer. Men det var virkelig det hele værd!
 8. Og så lige de sidste billeder:o) Er sq lidt stolt af resultatet!!!!
 9. Lidt flere billeder:o) ....ihhh de fylder meget de billeder
 10. Vi valgte selv at lave kagen til vores bryllup. Det var et kæmpe arbejde, men synes selv det var det hele værd!!!
 11. Med hensyn til morgengave - så har jeg jo købt en translater til Mads, men han er sq så nysgerrig så han har næsten allerede gættet det...herre øv bøv. Nå men jeg ville jo gerne give ham lidt ekstra, så derfor har jeg fundet på at vi hver måned den 8. det næste år, skal ud og lave noget sammen. Jeg har netop nu bestilt bord på Dark Waiter se her. Jeg har prøvet det en gang uden Mads og det var simpelthen en fantastisk oplevelse. Så skal jeg bare finde på 11 andre ting Tror det bliver en tur i Lynge drive in den 8. september - der er vejret nemlig stadig ok.
 12. Den sidder simpelthen så smukt på dig! Er godt nok også nervøs for varmen under min kjole. Jeg sveder desværre meget af natur og det er bare alle steder. Specielt ses det i mit ansigt hvor det pipler frem - tror vist jeg skal tage bad i anti perspirent et par dage op til ...hehe Det var da godt nok trels med sådan en svigermor! Jeg ved slet ikke hvad jeg ville have gjort hvis der var nogen der blandede sig sådan!!!!!
 13. Så nærmer tiden sig med hastige skridt - og det er meget lange skridt vil jeg sige. Jeg kan også godt mærke jeg er ved at være nervøs. Det er jo stort at give sit ja til hinanden! Jeg er slet ikke i tvivl om at det er Mads jeg skal være sammen med resten af livet, men derfor er det stadig mærkeligt!!!! Vi mangler fortsat en del ting, men jeg holder fri her i næste uge, så der burde jeg kunne nå at få det hele klar! Jeg har desværre ikke rigtig haft tid til at skrive herinde og heller ikke lægge billeder ind af alle de ting jeg har købt og fået lavet! Jeg håber på at kunne få det opdateret i løbet af den kommende uge. Af større ting mangler jeg stadig: Bordplan:o( Menuhæfter Bage muffins Bage ostebrød til receptionen. Jeg får besøg af min veninde her lørdag (hende der også skal være min brudepige/hjælper). Vi regner med at Mads skal på polterabend den dag, så der burde vi kunne nå en masse Jeg er også nået der til at jeg er begyndt at bekymre mig om vejret den 8. august 2009. Jeg er derfor flere gange om dagen inde og kigge på DMI - som om det gør nogen forskel på vejret Jeg håber da meget på solskin den 8. august, men hvis det regner tager vi bare det med. Regn på bruden skulle vist også betyde rigdom - heller ikke dårligt! Men helst solskin til mig:o) Har lige vedhæftet den forløbige udsigt for lørdag :carrot: Det ser ikke helt dårligt ud
 14. Det var virkelig super - og alle havde det bare så sjovt sammen (meget sjovt at se veninder og familie sammen - de havde jo ikke rigtig mødtes før). Der er nemlig ikke særlig lang tid til nu - kan godt mærke jeg begynder at blive nervøs. Hvis hafferlafferne begynder at hoppe for meget rundt inde i maven kan jeg varmt anbefale en tur i spa eller blot svømmebadet.. et par baner (også selvom man ikke er vant til det) gør underværker for nerverne... det er ligesom at vand er med til at dæmpe dem Der er ved at være rigtig mange hafferlaffer i maven - så tror faktisk jeg vil følge dit råd! Jeg er selv gammel konkurrence svømmer og nu hvor du siger det, så er det faktisk i vand jeg slapper mest af! Tak for rådet
 15. Det var virkelig super - og alle havde det bare så sjovt sammen (meget sjovt at se veninder og familie sammen - de havde jo ikke rigtig mødtes før). Der er nemlig ikke særlig lang tid til nu - kan godt mærke jeg begynder at blive nervøs.