BiancaNavne

Medlem
 • Content count

  1,328
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by BiancaNavne

 1. Hej Jeg er ved at blive skør. Nu har jeg brugt 2 dage på forgæves at lede efter papir og karton i de farver jeg skal bruge. Har været inde i alle mulige mærkeligt forretninger i Odense. Så nu håber jeg, der er en af jer derude der kan hjælpe mig! Jeg har fundet lilla karton og grønt papir i følgende farver: Men mangler det omvendt! Dvs. det grønne i karton og det lilla i papir. Nogle gode ideer og råd?
 2. Så har jeg været igang med at lave en powerpoint præsentation til min kommende... Har nemlig bestemt ikke lyst til at holde tale... Er selvfølgelig nysgerrig for at høre hvad I syns... Den kan hentes her... Kan godt være I er nødt til lige at gemme den på comp for at kunne se den, den fylder jo en del... ;)
 3. Se hvad jeg har fået! Det er gave fra min søster, som også har kreeret den... Hun er bare super dygtig og jeg er rigtig glad og stolt!
 4. Er sendt til dig... ;)
 5. he he skulle lige til at høre om det ikke var "Micha" der havde lavet den, for i ligner da godt nok hinanden... (er i mødregruppe med hende på den andet BK) hun er i øvrigt vildt dygtig.. Hej piger! Bedre sent end aldrig... Jeg har send PM til jer! Hvis i ikke har modtaget, så send mig en PM, så får i en mere... ;)
 6. Jeg har brugt et ganske alm powerpoint fra microsoft... det er meget nemt...
 7. Super flot kage!!!
 8. Så er det vist ved at være på tide, jeg kommer med en beretning fra vores store dag... Jeg synes generelt at dagen gik alt alt for hurtigt.... og nu hvor vi endelig har de fleste billeder samlet (det ser desværre ikke ud til vi får flere), er vi begyndt at kigge dagen lidt igennem... Det bliver taget lidt i etaper, da det er mange minder på en gang... Så det vil min beretning også blive... Vi havde valgt at sove hver for sig, da jeg gerne ville have en rolig morgen / formiddag... Jeg ved bare at med alt for mange mennesker, bliver det alt for hektisk for mig... Så jeg havde taget min tvillingesøster med over til min veninde, hvor vi så skulle sove alle 3... Jeg fik sovet, men det var en urolig søvn... Vi vågnede op til en våd og diset dag, hvilket jo godt kan give sådan en brud dårlige nerver... Men heldigvis så det ud til at regnen stilnede af efterhånden som vi nærmede os kl 14... Min veninde hentede morgenmad, mens min søster og jeg gik i bad, så jeg var klar til at få sat hår, når frisøren dukkede op...
 9. Det får du... ;)
 10. Tak!! Er også rigtig glad for den! Tak... Kan ikke huske om jeg har sendt en pm til dig, men du får en om lidt... ;)
 11. Kiggede lige forbi... Har ikke læst så meget, men fik skimmet, det med postkortene... Vi havde hjerter med navn på den ene side og et lille digt, hvorpå vi bad om en hilsen på bagsiden... Jeg havde så lavet en slags postkasse, som hjerterne kunne komme i i løbet af aftenen... fordelen er, at vi ved hvem der har skrevet hilsnen og vi kan sætte den ind sammen med et billede af gæsten.... det var en stor succes og glæder os over alle hilsnerne nu vi laver gæstebog/scrapbog/fotoalbum...
 12. Nu har jeg kun læst selve beretningen og dermed ingen kommentarer, så måske jeg kommer med det samme input... Men sidder bare med en wauv følelse... Det ser bare ud til at I har haft den bedste dag... I ser smukke og lykkelige ud! og sikke nogle skønne piger! Det lyder virkelig til I har fået lige den dag I ønskede jer!!!
 13. Og et sidste billede for denne gang... Mig på vej ind i bilen, så vi kan komme til kirken...
 14. Min mor hjælper mig ud til bilen...
 15. Så var tøjet på og min stedfar kom for at hente mig...
 16. Så kom min mor med kjolen... Syns det er en skæg detalje, at man kan se mit blå (mine blå hotpants)
 17. Det færdige resultat:
 18. Min skønne veninde Christina havde lovet at lægge min make-up... Det blev bare vildt godt... Er glad for du gad hjælpe søde!
 19. Det færdige resultat: (synes det er en fed detalje, at hun har lavet det som en sløjfe)
 20. Tak... er også vildt glad for den! Må jeg også få en PM ? For det er da en super måde at "bevare" sin buket Er sendt... ;) Er sendt... ;)
 21. Tak! Er også bare vildt glad for den... Så nu skal der købes ramme, så den kan komme frem og hænge! Tak! Har sendt dig en PM... ;)
 22. Vi endte vist med at blive 43... Havde en hel kage tilbage bagefter... men havde også lavet kagerne til dessert og så med italiensk vaniljeis til...