Sarah77

Medlem
 • Content count

  1,938
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sarah77 last won the day on September 12 2011

Sarah77 had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Sarah77

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 09/01/1977

Profile Information

 • Vielses dato
  05.12.2009
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Århus

Recent Profile Visitors

2,644 profile views
 1. Hold da op du har været flittig. Stor respekt herfra.
 2. Hvor er de bare fine.
 3. Talen skal naturligvis først og fremmest være til din mand. Men jeg synes at det er fint at lægge ud med en kort tak til gæster, familie og svigerfamilie.
 4. Hold op hvor er de flotte, jeg er meget imponeret.
 5. Hej. Min mand er også vild med fodbold og i særdeleshed Man U. Til vores bryllup havde jeg pyntet mit strømpebånd med Man U logo som en overraskelse til ham da det kom af. Desuden havde jeg på ebay købt nogle Man U mint pastiller som var en del af indholdet i favourboxene.
 6. 1000 tak. Jeg har alternativt også set flere der har fået taget fantastiske billeder nede på havnen.
 7. Ej hvor er det fint, og smart med lakken.
 8. Årh, på sådan en dag hvor man ligger syg under dynen og keder sig, er der altså ikke noget bedre end at dykke ned i minderne om en fantastisk tid med bryllupsplanlægning og romantik i højsædet. Får ikke kommenteret så meget mere, men følger stadig med herinde, og nyder jeres planlægning, forventning og bryllupsberetninger.
 9. Nummer to.
 10. Det er helt sikkert dig der er galt på den. Du er smuk i din kjole, og den sidder fantastisk på dig. Så nyd din kjole og overgiv dig til forventningens glæde for det er jo lige om lidt.
 11. Inden du helt stålsætter dig på noget, kan det altså godt være, at præsten også har en mening om forløbet. Jeg var selv meget i tvivl, men hældte mest til den løsning at brudebørnene skulle gå ind først, og når de så havde fået sat sig, ville min far og jeg komme ind. Men vores præst var af en anden mening, og syntes, at hvis børnene ikke skulle gå ind sammen med os, var der nogen mening i, at de overhovedet skulle gå op af kirkegulvet. Hun fik ret og jeg fik fred. Børnene gik ind en tre meter bag os, og det fungerede fint.
 12. Hmm... Anne Linnet: Jeg har ingen anden drøm News: Du er Søs Fenger: Inderst inde Ellers synes jeg også at "Vil du være min i nat" er en fantastisk og romantisk sang der går lige i brystet og tårekanalerne.
 13. Man kan altså også godt lave udendørsaktiviteter selvom der afholdes PA om vinteren. Min PA blev afholdt i november, og vi var bla ude at skyde paint ball. Det var koldt, og gjorde lidt ondt at blive ramt fordi kuglerne var hårde og svære at sprænge pga. kulden, men det var rigtig sjovt alligevel.
 14. Hold op din kjole er flot på dig.
 15. Ih hvor er det en fin kjole. Elsker helblondekjoler og havde selv en der minder en del om din.