Fuglesang

Medlem
  • Antal besvarelser

    623
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About Fuglesang

  • Status
    SUPER ÆRES MEDLEM
  • Fødselsdag

Kontakt

  • Hjemmeside
    http://

Profile Information

  • Type vielse
    Borgerlig
  1. nå ja, hvis I vil se alle billederne fra dagen kan I tjekke: http://alice-og-per.dk/bryllup/
  2. Det var en kanon dag, dejlig mad, super underholdning og så blev klokken 2.00 og folk begyndte at tage hjem og vi blev kørt til hotellet. Der ventede der os en dejlig kurv som vores venner lige havde ordnet. Billedet har min veninde taget. Det har været en skøn planlægning her inde på BK, men havde dog nogle perioder hvor det gik lidt i stå, men det hele gik jo. Jeg har fået utrolig meget inspiration af at være herinde og siger tak for alle de folk som har hjulpet mig herinde. jeg kommer nok engang imellem og kigger her på BK så på gensyn :-)
  3. Så var tiden inde til brudevalsen. Vi var egentligt klar, men så var der lidt tekniske vanskeligheder med jukeboksen, den ville vist ikke lige spille den. Så derfor tænkte Per han da lige kunne nå på toilet inden der var styr på det....næh nej, musikken begyndte så pludseligt og jeg måtte så starte brudevalsen selv ...hehe :-) Men han nåede tilbage og vi dansede resten af brudevalsen - han fik klippet sine sokker og så begyndte folk at danse.
  4. Efter desserten og mens personalet ryddede lidt op, pakkede Per og jeg gaverne op. Per ser nu ud som om han lige er ved at flygte på det første billede :-) Vi fik så mange dejlige gaver, som vi er rigtig glade for. Vi byttede dog nogle enkelte gaver til en twilling kniv
  5. Ved receptionen da vi fik taget billeder med fotografen, havde gæsterne fået til opgave et lave noget til Per og jeg. Dette vidste vi intet om før vi modtog den kasse man kan se på fotografiet. Den fik vi vist som det sidste "indslag" med beskeden om at den først må åbnes på vores 1 års bryllupsdag. ...hhmm Per har nu gemt den langt væk så jeg slet ikke kan finde den...hhmmm...det er nok en god ide, så jeg ikke kommer til at smug kigge :-)
  6. Så der der tøserne fra Pers side som havde et indslag, som var en sang der bestod af forskellige slags udsagn og så skulle Per og jeg stå med hver vores skilt og svare om det var en selv eller den anden som f.eks. var de der pruttede mest osv. Vi bor i Ringkøbing, men holdt brylluppet på Als. Det er langt fra hinanden, så venner havde ikke lige mulighed for at tage hjem til os og lave lidt ballade, så derfor fik vi et brudepar af ballon :-) meget sødt. Da vi så kom hjem til os selv havde der alligevel været nogle ude i haven og pynte lidt op. Men det var ikke så galt. Har desvære ikke nogle billeder af det.
  7. Så vil jeg fortsætte min beretning med at vise billeder fra nogle af de sjove indslag der var Vores venner havde den sang som bordene så skulle gå op og male lidt på et lærred. Det var sangen "Jeg vil male dagen rød" eller sådan noget Mine søskende havde lavet en quiz som gæsterne skulle deltage i og se hvem der kendte os bedst. Det var f.eks. hvem af Per og jeg der kunne have flest skumfiduser i munden og så skulle gæsterne først svare ved at gå til den ene side af lokalet for ja og den anden side for nej. Bagefter skulle vi så gøre det ... hehe det var ret sjovt :-) dem som havde det forkerte svar skulle så sætte sig ned igen.
  8. Tak skal I have :-)
  9. Jeg er hlet vild med den ide. HAr set den på MissLenas blog, og har i flere dage tænkt på hvilket tapet vi skal have påvores, og hvor vi finder en fed sofa Hvad står din væg op af? Øh, spørger lige farmand. tror noget finir af en art. Vender tilbage Hej igen Væggen af lave af mdf 6mm. Min far lavede en ramme som pladerne er monteret på og så nogle trekantede rammer som væggen så hviler på :-)
  10. hvor er den fin :-)
  11. hehe... vi glemte dem også næsten, til forloveren spurgt om vi ikke snart skulle have ringene på Hvor er det hele bare ret tjekket, blomsterdekorationer, vielsestedet, din kjole, slikbordet, bordopdækningen....bare det hele. Er meget imponeret :-)
  12. Her er lige et før og efter billede af bryllupstræet Det bliver så aftenens sidste billede...fortsættelse følger :-)
  13. I løbet af aftenen var folk henne og sætte deres fingeraftryk på vores bryllupstræ
  14. Som traditionen tro blev der holdt forskellige taler og der var forskellige indslag Her er lidt blandede billeder
  15. her kan man lidt bedre se kransen med ærteblomster, brombær og ribs.