Micha

Medlem
 • Content count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Micha

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 09/22/1984

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.Galleri-Micha.dk

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 1. Den er vildt flot og så smagte den altså også bare super godt, også dagen efter
 2. Ja det er mig Hej Winnie Var bare så fedt vi kunne tage r*ven på dig, og hvor så du bare sjov ud da jeg stod inde i stuen, var ellers sikker på du havde gættet jeg var derinde... orkede jo ikke lige at stå på toilettet hele tiden, det eneste sted man jo ikke kan se fra vinduerne, og var jo nysgerrig efter hvor i var.... Er så glad for du blev glad for dagen
 3. ja det er det med smykkerne der er lidt problematisk... bæltespænde hmm spændende ide :-)
 4. har jeg også tænkt på men han ville gerne der skulle være et eller andet symbol... men det ender det jo nok med der ikke bliver :-)
 5. han går desværre heller ikke med ur... jeg har søgt efter lignende tråde men kan ikke finde nogle.. gør vist et eller andet forkert.... skriv meget gerne et link hvis du falder over den tak :-)
 6. altså det ligger sådan at min kæreste bliver ved at sige at han ikke vil giftes, men nogle gange virker det som om han gerne vil alligevel... men men det helt sikre er at han ikke vil have en ring på, (nok derfor mest han ikke vil) men altså hvad kan han få i stedet for som dog stadig er et symbol på et ægteskab? jeg har tænkt på en tatovering, men igen synes det er for voldsomt.... han vil heller ikke have armbånd eller halskæder - han er ikke en smykkefyr :-) har i nogle forslag?
 7. Ja, lige præcis, i samme farve og stil som i rammen omkring verset på side 1. På de tomme rammer skal der så være enten en grå silhouet eller bare stå "foto", det har jeg ikke besluttet mig for endnu... Men der er kun 38 sider i bogen, og det er lige knapt nok, så må hellere hjælpe gæsterne med at man godt må skrive på begge sider... ;o) det lyder bare som en rigtig god ide... hvis rammerne ikke skal være vildt store dem til fotos, giver det også folk en god ide hvor de kan skriver i forhold til rammerne, hvis altså du sætter dem ind på begge sider :-)
 8. sikke en fin gæstebog... den kan du helt sikkert være stolt af også invitationerne :-) forstod ikke helt det med rammer til gæsterne, skal der limes små rammer ind i bogen eller? er bare lige lidt nysgerrig :-) held og lykke med det hele...