Sookie

Nyt medlem
  • Antal besvarelser

    8
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About Sookie

  • Status
    Ny bruger
  • Fødselsdag
  1. Min kjole er kommet men dumme dumme kamera hvorfor virker den ikke, når man har brug den :-( Jeg lover der kommer billeder så snart jeg kan få det til at fungere. Her er min brudekjole anekdote - Jeg var inde i flere butikker og prøve, men jeg fandt ikke en eneste kjole som gav mig følelsen af at det var The One. Efter flere anbefalinger herfra, tjekkede jeg **Udelukket pga. ulovlige forretningsmetoder - firmaet må ikke omtales på bryllupsklar.dk**s side. Jeg fandt endelig en kjole hvor jeg tænkte at det skulle være den. Jeg bestilte kjolen hos **Udelukket pga. ulovlige forretningsmetoder - firmaet må ikke omtales på bryllupsklar.dk** i februar, den var enkel og fin, og da jeg modtog den ca halvandet måned efter, var den præcis som vist på billedet og kvaliteten var også i top, men da jeg fik den på fik jeg heller ikke den mavefornemmelse jeg havde håbet på. Så panikken begyndte at sprede sig, så meget at der var et hospitalsbesøg involveret, jeg blev ved med at tænke at jeg aldrig nogensinde ville finde den rette kjole. I mellemtiden fik jeg set nogle af mine gæsters kjoler og tænkte at jeg måske skulle gå lidt bort fra det enkle, for der var blonde og perler og flere blonder og perler på de fleste af mine gæsters kjoler, så jeg kunne godt se at der skulle lidt mere til for at få noget opmærksomhed end den enkle kjole. Så efter mit hysteri anfald og meget beroligende medicin, kastede jeg mig ud i det og bestilte en ny kjole fra **Udelukket pga. ulovlige forretningsmetoder - firmaet må ikke omtales på bryllupsklar.dk**, en kjole med en masse blonder og perler Idag efter præcis en måned fra min bestilling, modtog jeg min kjole, jeg må ærlig indrømme, jeg blev lidt bange da jeg åbnede pakken for den er alt andet end enkel, men jeg besluttede mig for at give den en chance og prøve den. Og den sad præcis som den skulle, jeg mangler lige de sidste par kilo så der den der, men jeg absolut ikke i tvivl om det er kjolen. Jeg prøvede at sætte billedet fra hjemmesiden men det lykkedes ikke helt, men I kan se den på nedenstående link, og jeg må sige at billedet er rimelig identisk med den jeg har modtaget, så jeg er fuldt ud tilfreds med **Udelukket pga. ulovlige forretningsmetoder - firmaet må ikke omtales på bryllupsklar.dk**s arbejde. http://Udelukket pga. dårlige forretningsmetoder/pic/0852821260.jpg http://Udelukket pga. dårlige forretningsmetoder/pic/08528212631.jpg Ha en god dag allesammen.
  2. Tak for rådet - jeg er ikke helt sikker må at kjolen ¨kan være i en kuffert af den størrelse, men jeg må forsøge. Og hvor er jeg glad for, at der også er andre der skal giftes i udlandet det har ikke været helt nemt at forberede et bryllup i udlandet, men jeg er sikker på, at det endelige resultat nok skal blive fantastisk. Held og lykke med brylluppet piger.
  3. Hej Tøser jeg skal giftes i udlandet og har faktisk ikke før nu tænkt på, at jeg jo på en eller andet måde skal have kjolen transporteret med i "håndbagagen", nogen gode idéer til hvordan man bedst løser dette problem uden at kjolen bliver helt krøllet og uden at de ude i lufthavnen beder mig om at checke den ind? Min gode veninde skulle også giftes i udlandet, og hun havde sin kjole i en dragtpose, men den måtte hun ikke have med op i flyet, den skulle checkes ind, efter at have lavet en større scene i lufthavnen i bedste bridezilla stil, fik hun lov til at tage den med, men jeg vil helst ikke igennem den samme omgang, og at checke den ind er absolut ingen mulighed, så tager jeg den hellere på og stiger ombord på flyet, det kan de vel ikke nægte, man må vel selv om hvad man må have på, men eftersom størstedelen af mine gæster flyver med mig, ville det være lidt ærgeligt at vise dem kjolen før brylluppet.
  4. Jeg bliver dødmisundelig over at I snart modtager jeres kjoler, jeg har intet hørt fra **Udelukket pga. ulovlige forretningsmetoder - firmaet må ikke omtales på bryllupsklar.dk** siden de bekræftede bestillingen og informede om at nu ville de sy kjolen, det føles som en evighed siden jeg bestilte kjolen, seriøst hvor langt tid kan det tage. Jeg vil have den NU!!! som jeg skrev i en tidligere tråd, var jeg jo lidt optimistisk og bestilte kjolen i to størrelser mindre, det går sådan set meget godt med den nye sunde livsstil, det går nedad med vægten, men der er nogle dage som fx dagen idag, hvor jeg har brug for at have min kjole hængende foran mig for at bevare motivationen - suk der er desværre ikke andet at gøre end at vente tålmodigt.
  5. Jeg forstår udmærket hvordan du har det - Jeg bestilte min kjole for en uge siden og jeg har nærmest ikke tænkt på andet siden, jeg bliver ved og ved med at se på billedet og håber på at den lever op til forventningerne, jeg har fået besked om at de er 20-25 dage om at sy den og levering varer ca 7 dage og jeg ved ikke lige umiddelbart hvor længe den er om at komme igennem tolderne, men jeg har også satset på at den er her om ca 2 mdr. Men jeg var en smule optimistisk så jeg bestilte min kjole i to størrelser mindre, så mens jeg venter på kjolen er jeg i gang med den helt store livsstils ændring, jeg tror absolut på at jeg kan nå mit mål inden da, for ærlig talt så kan man da ikke få en bedre motivation til at tabe sig end ens drømmekjole Men jeg er VIRKELIG VIRKELIG VIRKELIG spændt og taler ikke om andet, det er et spørgsmål om tid før min omgangskreds beder mig om at finde et nyt samtaleemne - meeeeeen man er kun brud en gang så jeg synes det er ok at plapre løs om sin kjole og bryllup i det hele taget
  6. Jeg ville råde dig til at holde fast på den røde og hvide farve, det kan hurtig gå hen og blive for meget med flere farver. Og det lyder jo som om du har fundet de rigtige tilbehør til at skabe den rette stemning i lokalet.
  7. Hej, jeg havde 80 cm lange extensions syet i håret i to år i træk - jeg havde fået håret sat nogenlunde som du beskriver det til min brors bryllup, hvor jeg fik lavet krøller og sat det op foran, og det fungerede fint, krøllerne blev ved hjælp af en god frisør og en god spray siddende hele natten. Jeg kan varmt anbefale påsyede extension, hvis du er typen som har håret løst det meste af tiden, det fungerer ikke helt med denne type extensions hvis du vil have det hele sat op, så lægger man mærke til banerne som er syet på. Hvis du vælger denne løsning vil jeg råde dig til at få dem syet på tidligere end en dag inden brylluppet, da du nok vil opleve hovedpine de første to dage de er syet på, håret skal lige have lidt tid til at falde ordentlig på plads. Desuden skal du være opmærksom på at vælger du en permanent løsning med extensions, kræves der en del pleje - balsam, hårkur, hårolie og vigtigst af alt tid er et must når du har extensions - hvis du ikke passer på det ser det meget hurtigt slidt ud. Men jeg advarer dig når man først vænner sig til at have extensions i kan man ikke undvære dem. Håber du kan bruge min besvarelse til noget
  8. Jeg kan anbefale denne hjemmeside - www.madaboutjewellery.com - det er en britisk hjemmeside, hvor du kan finde forskellige stilarter i forskellige prisklasser.