FrkK

Medlem
 • Content count

  298
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FrkK

 • Rank
  Hvis jeg sover mindre kan jeg bruge flere timer på bryllupsklar
 • Birthday 06/21/1979

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  26.09.2009
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  2860
 1. Fik googlet mig frem til disse: http://www.emmers.dk/product_info.php?cPat...products_id=139
 2. Jeg kort og godt elsker det!
 3. Sukkermandler kunne også være en ide, måske få fat på nogen i jeres tema farver og komme lidt blandet ned i glasset?
 4. *kram* Pas på digselv Oldie, derude i den store virkelighed. Jeg er glad for at læse at der er nogen der fysisk holder om dig nu! Det fortjener du, og så meget mere!!!!! Knus Katrine
 5. Vi har købt sølvringe. Mest fordi wonderkæreste ikke er til rødguld eller alm. guld, men hele tiden gerne har ville have noget hvidt/sølvfarvet. Og så faldt vi over et par smukke sølvringe, så det var ikke et svært valg!
 6. Stine Helene du stærke kvinde! Og så er det Frank, der skal vie jer! Fantastisk... Søborgmagle har også været min kirke i mange år - et godt trygt sted. Med det sagt; hvor er det nogle store og stærke beslutninger du har taget. Jeg beundrer din styrke og dit mod - du er en inspiration!!!! Tillykke med om en måned og tillykke med at du holder fast i dig nu!
 7. Hvis der stadig er krise, så PM mig, så finder vi ud af det! Ingen panik smukke!!!
 8. Nina, det må man ikke når der er folk der kan tælle dage til bryllup på een hånd... alle de ting jeg nu bliver nød til at nå at lave på en uge....
 9. Oh - sejt at læse jeres andres... mit bliver en overraskelse. Jeg har nemlig bedt min mor om at komme med det gamle, det lånte og det blå, på dagen, så det er en overraskelse for mig. Så: Det nye - kjolen og skoene Det gamle - kommer min mor med Det lånte - kommer min mor med Det blå - kommer min mor med, men der er også syet et lille stykke blåt bånd ind i foret i kjolen.
 10. Dem af jer der har været igang med at være krea - fjerner I de originale etiketter eller sætter I bare jeres egne oven på?
 11. Og hvis alt andet fejler, tjekker jeg gerne Fields i starten af næste uge....
 12. Jeg sidder lige og tænker hvor fedt det må være for jeres gæster, når de åbner kuverten og kan trække sådan en super stilet og lækker læderindbundet invitation op - bare det at sidde og røre ved sådan noget lækkert materiale! Stilen er jo kæmpe gennemført og emmer langt væk af stil og luksus! Thumbs up og gid jeg var lige så krea, herfra!
 13. Jeg er her også endnu, også med bryllup lige om lidt... så stress for alle pengene og slet ikke tid til at opdatere planlægningstråd!!! Men jeg læser med endnu!
 14. Hvor er du smuk og hvor ser I lykkelige ud!
 15. Uh... det bliver dyrt... meget meget dyrt...