FrkK

Medlem
 • Content count

  298
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FrkK

 • Rank
  Hvis jeg sover mindre kan jeg bruge flere timer på bryllupsklar
 • Birthday 06/21/1979

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  26.09.2009
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  2860
 1. Jeg er træt og ør af lykke.... mere opdatering, billeder og lignende, må komme senere - lige nu skal jeg ud i et langt varmt bad og så i seng.
 2. Fik lige nogle vise ord på min facebook jeg må dele med jer. En rolig brud er rolig, fordi hun ved hun har truffet den rette beslutning! Det er da vidst ord at leve efter!
 3. Iihhh Kamilla!!!! Tillykke med i morgen, glæder mig til billeder og alting!!!!!! Ha' en fantastisk dag og kunne vi overhovedet få bedre vejr? Me thinks... NO Og som alle nok har sagt til dig, husk at nyde det
 4. Det maaaaaaaij - den slemme ziiiillaaaaa (skal helst læses på "Det mig, Andrea") ;P Tak - jeg glæder mig altså til at vise verden at stor pige kjoler også kan være fantastiske! Og her mener jeg ikke på "ARGH - jeg er en str 48, derfor er jeg en hval" måden, men på rigtig stor pige, gården og gaden, måden :D Fortryder ikke et sekund at jeg forlod brudekjole butikkerne uden kjole og stak direkte til fantastisk syerske. Hell yeah du må! Ingen aner hvornår jeg får fundet mig selv længe nok til at oploade noget som helst i næste uge, så det ville kun gøre mig glad Og så er det i morgen - fniser fjoget når jeg skriver det. Wonderkæreste er ude for at printe de sidste papir ting, jeg skal lige til at lege tornado rundt i huset, så der er bare lidt pænt når vi får overnattende gæster og så er det ellers afsted til selskabslokale og pynte cupcakes, football kage osv osv. Og jeg er helt kool... kan godt se der er meget vi skal nå, men jeg har virkeligt slet ikke pres på. Elsker mine lister, er sikker på at det er dem der har reddet mig. Jeg skriver igen i aften, når vi er landet derhjemme og det bare er mig og veninden og noget neglelak
 5. Årh eeeeeewww.... Så fik Fabian også et ansigt... Beklager... Man kan faktisk også godt Google Stripper Fabian. Det er der rent faktisk en stripper der hedder... Det er da bare løgn!!!!! Og her troede jeg, jeg greb et navn i luften og lavede spass... Og undskyld til ham, der sikkert har en hæderlig karriere ;) Ja det skulle man ikke lige tro vel? Tror nok han skal klare den... Har virkede lidt som en body-glitter-baby-olie stripper... Er vi ikke bare derhenne af hvor vi bliver nød til at booke Stripper Fabian og holde Zilla møde m. masser af Asti, Cupcakes og babyolie? (Måske man skulle advare manden om hvad han i givet fald ville gå ind til...)
 6. KJOLEN ER LANDET!!!! Jeg elsker den - siger Finn nej, gifter jeg mig squ med kjolen! Det er også meget nemmere faktisk, den vil nok aldrig spørge hvor popkornene er ;) Lige nu hænger den i mine forældres soveværelse, og min far, der trods sin københavnske barndom og opvæskt mest af alt minder om en sindig nordjyde, brugte et helt minut på at sige "nej hvor er den flot!" Det bliver et kærlighedsforhold hele dagen, mig og kjolen, kan godt ske at jeg er udstyret som en flodhest, men tøser, flodheste har aldrig været flottere end når denne her flodhest træder ind i kirken! Og nej - I får stadig ingen billeder - de kommer altså først når jeg har sagt ja, og festet, med mindre der er nogle BK'ere der slår vejen forbi og ikke kan vente ;) Jeg har også, sådan lige i sidste sekund, fået styr på øreringe! Hurra for 50% på Pilgrim, det så'n lidt frækt når man er i shoppemode og ikke har milliarder på kontoen. Og nu skal jeg ud og bage, mere kage... kan snart min cupcake opskrift i søvne... Mere update følger!
 7. Har først lige nu set din kjole! WAUW!!!!!!! Du bliver SÅ smuk på lørdag! Og hvis jeg ikke husker det, så held og lykke og TILLYKKE!!!
 8. I skal være så velkomne! Kunne være så hyggeligt med lidt BK stjernestøv på dagen! Ellers er alt semi vel her - forstået sådan at jeg har raget en god omgang halsbetændelse til mig og nu er proppet fuld af piller, der gerne skulle få mig nogenlunde taleklar til lørdag. Vi er lige kommet hjem fra vild indkøbstur til Metro, og lige om lidt skal vi op og hente nøgler til selskabslokalerne, som vi overtager i morgen kl. 9.00 og så skal vi ind og hente kjolen!!!! Jeg glæder mig sådan til at få den på een sidste gang inden lørdag - men I får ingen billeder før efter vielsen ;) Resten af dagen kommer til at så i print og bage tegn, vi skal have de sidste kager på plads, vi skal have printet bordplaner og menukort m.v. Men jeg føler vi er godt med... jeg håber vi er godt med i hvert fald! Skal nok prøve at opdatere jer så godt som muligt frem til lørdag.
 9. Fik googlet mig frem til disse: http://www.emmers.dk/product_info.php?cPat...products_id=139
 10. Kære Oldie... Jeg kommer til at savne dig! Tusind tak for de søde ord - lige hvad en Katrine kunne bruge midt i kagebagning og køkkenpersonalemøde. Holder dig i mine tanker stærke kvinde og sender gode tanker! Knus og krams og TAK.
 11. Jeg kort og godt elsker det!
 12. Sukkermandler kunne også være en ide, måske få fat på nogen i jeres tema farver og komme lidt blandet ned i glasset?
 13. *kram* Pas på digselv Oldie, derude i den store virkelighed. Jeg er glad for at læse at der er nogen der fysisk holder om dig nu! Det fortjener du, og så meget mere!!!!! Knus Katrine
 14. Haraldskirken, i Søborg kl. 13.30 Og det kunne da være lidt hygsomt synes jeg!!!!! Det synes jeg nemlig også ;) Hvis nu I kommer, så kom hen til mig og forklar hvem det lige er I er ikk... det der lede overskud jeg p.t. stråler af, vil helt sikkert være taget på tur til Bora Bora når vi når lørdag - og så vil jeg være en lille forvirret høne!
 15. Haraldskirken, i Søborg kl. 13.30 Og det kunne da være lidt hygsomt synes jeg!!!!!