Dbrix

Medlem
 • Content count

  942
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dbrix

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 03/27/1973

Profile Information

 • Vielses dato
  28.08.2010
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Allerød, Nordsjælland
 1. 400 kr. og det er super flot - se i min planlægningstråd. Skal egentlig sættes til salg, men har ikke fået taget mig sammen.
 2. Jeg har booket 4 overnartninger der til november, der er alligvel 2.000 kr. at spare ift. det hotel vi plejer at bruge og der får vi ikke engang morgenmad med. Så nu håber jeg det er et godt hotel. Øh længe siden jeg har været forbi herinde, men kom hjem fra vores 4 overnatninger i mandags og må godt nok indrømme at vi er ikke imponeret - altså over hotellet. Og det tænkte jeg, at jeg lige ville smide ind i den her tråd. Måske er jeg for forvent (men absolut ikke snobbet), men standarden af hotellet var absolut ikke i top. Det er et kæmpe, kæmpe hotel og det er jo ikke noget problem. Men håndklæder og sengelinned bar tydeliugt præg af mange års brug. Der var huller i det og helt ærlig, det er bare ikke i orden. Jeg vil hellere have skiftet håndklæder hveranden dag eller lign. og så have lækre "hele" håndklæder end at de bliver skiftet dagligt. Vi frøs, som bare pokker, måtte dele et "lagen" som dyne, ovenpå dette et tyndt tæppe og sengetæppe og ingen af os oplevede at sove igennem nogen af nætterne. Og ja der var morgenmad med i prisen, men OMG sjældent er jeg blevet "serveret" så ringe et morgenmåltid på et hotel. Jeg sprang morgenmaden over 3 ud af 4 gange. Det var en madfabrik uden lige, ej så vil jeg sgu hellere undvære. Og ja isen var der, men den kostede faktisk £2,50. Så på en skala fra 1-5, får dette hotel 1. Vi vender helt klart tilbage til vores oprindelige hotel eller lign. standard til foråret! Ville bare lige dele det med jer!
 3. Forsinket tillykke med jeres bryllup i søndags.... Skønne billeder, du ser fantastisk ud!!
 4. Fik både tjeket Karsbroen og pladsen med uret ud. Jeg var der selv med handelsskolen for små 20 år siden, så havde ingen erindring om noget som helst. Ja Prag er en super fantastisk by, jeg er helt overvældet over hvor smuk den er (og jeg er ellers minus kulturel), men vi boede 300 meter fra Karsbroen og et par minutter fra den store plads med uret, d et var helt perfekt. Vi havde fantastisk vejr om fredagen, t-shirt vejr, og regn de 3 andre dage, men det gør ikke noget, Prag er stadig smuk selvom det regner. Vi spiste på restauranten om lørdagen og hold da op for et lækkert måltid, sjældent har vi fået et så godt stykke kød! Mums og tak for anbefalingen. Gik selvfølgelig også op til slottet - sammen med en mio. andre turister - dem slipper man desværre ikke for. Vi nåede desværre ikke dine anbefalinger, det må vi have tilgode til næste gang, for vi skal helt sikkert derned igen en anden gang!!! Tak for hjælpen alle sammen!!
 5. Tak søde zillaer! Tak for jeres input!!! Skriver tråden ud og så har vi lidt at tage udgangspunkt i.
 6. Det er altså i dag vi rejser, så inspiraton er super, super velkommen!!!
 7. Skulle have til Paris i aften, afgang fra Kastrup kl. 19.05, men vores fly er aflyst pga. generelstrejke - øv!!! Så manden har tryllet og set på alternativer og vi tager i stedet til Prag, det er jo ikke Paris, men bedre end at skulle blive hjemme, når vi nu havde næsen op efter at komme afsted i denne weekend! Så hvis nogen har været der og kan anbefale steder at se/opleve og gode steder at spise, så kom glad, så sidder jeg her og venter på inspiration.
 8. Det lyder farligt ;) Super tråd! Har jo givet manden en tur til London i morgengave Vi har bestilt flybilletter, men mangler hotellet og her er jo masser af anbefalinger til både hotel, shopping og det hele. Glæder mig allerede til at kigge nærmere på det i aften. Hej Rikke, Så skal du altså også tjekke den her tråd London shopping
 9. Rigtig god tur, shop amok!! Vi smutter til Paris i morgen, det glæder vi os til. Gemmer London til november
 10. Vidste jeg kunne regne med dig Mille Ej havde faktisk en erindring om at du muligvis havde skrvet noget om stedet tidligere, men var usikker. Hvor længe siden er det? P.S. Har bestilt vores takkekort samme sted som jer Er spændt på kvaliteten.
 11. Jeg har booket 4 overnartninger der til november, der er alligvel 2.000 kr. at spare ift. det hotel vi plejer at bruge og der får vi ikke engang morgenmad med. Så nu håber jeg det er et godt hotel.
 12. Nogen der kender Restaurant Kongekilden i Klampenborg? Er det et sted, det er værd at holde julefrokost? Jeg skal arrangere firmaets julefrokost, vi er 16 ansatte og vores partnere bliver inviteret med. Andre forslag er også velkommen, bare det er inden for en rimelig afstadn til Hillerød, hvor de fleste af os bor tæt på.
 13. Det var egnetlig slutningen på denne beretning om vores dejlige bryllupsdag. Men som lidt krydderi på den, smider jeg efter turen til Paris en kort beretning om den sammnen med lidt billeder.
 14. Efter et par timer stod den på morgengaver, jeg gav ham et album med boudoirbilleder, som han blev meget glad for og han skal have fremkaldt nogle ekstra billeder til væggen i soveværelset. Jeg er glad for at albummet fald i god jord, jeg var sgu lidt nervøs for at han ikke ville blive glad for det.. Jeg fik en forlænget weekend i Paris med afrejse i morgen aften og kommer retur mandag aften. Jeg glæder mig og har overhoved ikke involveret mig i planlægningen. Han har fået lov at læse jeres zillaers forslag til ting, som man skal se og så må jeg jo bare afvente og se hhvad han har fundet på. Jeg havde sneget mig i noget af det tøj jeg havde fået købt til mine boudiorbilleder og det vakte begejstring, så efter lidt forsøgte vi igen at sove. Manden havde ingen problemer, men jeg kunne fortsat ikke finde ro og var lige ved at tude af frustration… Stod op, gik i bad og på et tidspunkt vågnede manden også og hoppede i bad. Vi gik ned og spiste brunch og tjekkede kort efter ud for at køre ud og rydde op. Det gik der et par timer med og så var det hjem og åbne de mange dejlige gaver.
 15. Vores taxa kørte os til Hotel Marina i Vedbæk, her blev vi modtaget et en træt portier på strømpesokker, søvn i øjnene og morgenhår. Han kunne ikke finde os i systemet på trods af at forloveren om eftermiddagen havde været forbi med vores tasker. Det gik der små 25 min. Og min mand var tosset og måtte et par gange trække udenfor mens han forsøgte at fange forloveren, som i første omgang ikke kunne huske værelsesnummeret – men på et tidspunkt kom det til ham og vi fik overbevist portieren om at låse os ind på værelset, så vi kunne konstatere om vores tasker var der. Det fik altså lige lagt en dæmper på en ellers dejlig dag/aften/nat. Manden var vist klar til af sexe lidt (vi havde lavet forventningsafstemning for længe siden og han var ikke blevet sat noget i udsigt, kunne kun blive gladeligt overrasket, hvis, der var overskud og lyst til det), men det var jeg så absolut ikke, jeg ville bare sove…. Sovet fik jeg aldrig, kunne ikke finde ro, sover skidt, når det ikke er i egen seng, lå og gennemgik dagen og så knap så meget frem til oprydningen.