LineH

Medlem
 • Content count

  461
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LineH

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 11/07/1980

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  12.09.2009
 • Type vielse
  Kirkebryllup med fabelagtig teltfest
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Skibsted, nær Aalborg
 1. Sikke en hyggelig tråd... Har ikke været herinde i MEEEEGET lang tid, men kom lige forbi... :-) Jeg har 4 uger til termin med nr. 2, som vist nok er en pige. Vi har allerede en Gustav... Jeg har altid syntes, at det er sværere at finde gode drengenavne. Gustav startede i øvrigt med at hedde Jonathan de første par dage. Men det var altså bare slet ikke ham! Jonathan er sådan et pænt navn, men det er på en eller andet måde (meget, meget subjektivt) meget fint i det - jeg forestiller mig sådan en lang, fin, blid baby med lange fingre, der spiller klaver (ikke som baby, selvfølgelig, men når han bliver stor :-)) Og Gustav var en kompakt, buttet, sammenklemt baby... Og man kunne bare se, at han blev et meget viljefast barn... Så Jonathan duede ikke, og han blev til Gustav. Så jeg har oplevet, at det altså bare ikke ligner :-) (ud fra en subjektiv vurdering, naturligvis)
 2. Tusind tak for lykønsningerne! Jeg er stadig supertræt og døjer lidt med madlede; synes f.eks. at råt kyllingekød er megaklamt, så det kan jeg bare ikke tilberede... Og så skal jeg helst have mad hveranden time, hvis jeg skal undgå at blive dårlig. Jeg kaster heldigvis ikke op... Men ellers har jeg det godt... Der er ikke alt for travlt på arbejde, men jeg har bare ingen motivation for tiden. Glæder mig til juleferien... Gustav glæder sig og håber, at det bliver en lillebror. Han er jo gammel nok til at vide hvad det handler om, så det er hyggeligt, at vi kan snakke om det. Og så vil han gerne ae min mave. Camilla: ja, det må være denne gang, jeg får det med slyngen til at virke. Og Nina: du er bare skarp... ;)
 3. Åhhh, Lena, hvor ser du bare fantastisk ud! Det er bare et übercool look! Jeg har også været meget spændt på at se buketten, for jeg var inde hos Jonas om fredagen, og der kom vi til at snakke om den! Den er supersmuk! Og selvfølgelig også lige et forsinket tillykke...
 4. Nå, men - det er vel på tide med en lille opdatering. Bryllupsberetningen er gået i stå lige nu, og jeg overvejer, om jeg skal fortsætte den. Jeg har bare været så træt på det sidste, at jeg ikke har fået gjort nogen ved den. Men der er faktisk en grund til, at jeg er så træt. Jeg er nemlig gravid! Er lige gået ind i 9. uge og har termin i starten af juni - 9 måneder efter brylluppet. Så det bliver spændende... Det var sidste nyt herfra... Håber, I alle har det godt. Jeg følger med i trådene, men får ikke altid skrevet noget... Men jeg holder altså øje med jer!
 5. Kære Sarah Tusind tak for din kommentar i min beretning Jeg er helt vild med din beretning! Billederne fra festen er supergode. Er det en fotograf, der har taget dem, eller en ven med et godt kamera? Det er vel sådan set lige meget; i hvert fald så fanger de stemningen rigtig godt! Det ser ud til at have været en fantastisk fest. Billederne af jer to, hvor I danser er så dejlige og fyldt med kærlighed! Det er blevet sagt før: du er helt fantastisk smuk og jeg er vild med dit hår! Det er så romantisk og feminint! Jeg ville ønske, at jeg kunne gøre sådan med mit eget! Jeg håber, at I får et langt og lykkeligt ægteskab! Kærlig hilsen Line
 6. Holy Moses! Så er hun i gang! Hvor ser det bare dejligt ud! Og meget specielt også - på den gode måde! Kransekagen, kagen, buketten, dig!!! Jeg glæder mig meget til at se mere!!!
 7. Hvor er du bare sød! Sætter lige et kryds bag øret - eller et andet sted, hvor jeg kan se det... Man ved jo aldrig, hvornår man kan få brug for sådan en...? ;-)
 8. Til dig fra mig:
 9. Masser af nye billeder i beretningen...