M&R

Medlem
 • Content count

  504
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

About M&R

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Skagen

Recent Profile Visitors

1,417 profile views
 1. Skal I giftes på lørdag? Hvis du gerne vil have en indgravering i den, tror jeg godt de kan nå det, hvis du smutter ned med den i morgen. Det tog kun guldsmeden et par dage i mit tilfælde. Jeg har ikke dato indgraveret, men et citat fra vores sang. Min kommende mand har valgt ikke at have en ring. Flot ring i øvrigt
 2. Som Ki skriver, så er du altså heldigt sluppet Jeg tror, at det kommer til at se fint ud på billederne. IMO kan det altså også blive FOR farvekoordineret og kedeligt. Når din far ikke er vant til at gå i jakkesæt er den bordeauxrøde skjorte måske hans måde at få sig selv med i det?
 3. Jeg skal have en minkcape på, som har været min oldemors. Tænker at jeg sagtens kan holde varmen ;)
 4. Skal der være et alternativ? Min kæreste vil ikke, så han bliver fri Et alternativ kunne dog være et lækkert ur,
 5. Er der ikke mange syninger i H&M's shapewear? Og vil man mon kunne se dem hvis kjolen ikke har så tykt stof, og sidder helt til? Jeg har i hvert fald ikke tænkt over, at der var mange syninger i, men tror lige jeg tjekker, når jeg er hjemme. Jeg havde nogle på i sort under en silkekjole, og der kunne man i hvert fald ikke se dem.
 6. Det er jo en smagssag, men vi (restauranten) serverer følgende: - ostesouffleboller - Grove grissini med dip - Forskellige grøntsager med dip
 7. Jeg har gide erfaringer med H&M's shapewear. Det er ikke super tight, men glatter ud og former det hele pænt. Og så er det billigt.
 8. Jeg har et par ivory billi bi. Hælen er ikke så høj og de er fine at have på. Købte dem for et par år siden, men aldrig brugt dem.
 9. Skal det være grødris, man bruger? Og hvorfor?
 10. Wonderbra laver nogle fantastiske stropløse bher - havde de dem ikke ved lace eller i salling?
 11. Vi skal giftes til september og har sendt invitationer ud for en uges tid siden. Vi har inviteret alle, som vi ved, er par. Også selvom de ikke bor sammen. Jeg kender flere par, der har været kærester i nogle år uden at bo sammen, og jeg synes helt ærligt at argumentet om, at hvis man ikke bor sammen, så er man ikke et fast par, er BS. Er man mere et fast par, hvis man har kendt hinanden i seks måneder og er flyttet sammen efter tre uger end, hvis man har kendt hinanden i tre år og ikke bor sammen? Ikke hvis du spørger mig Vi er i den situation, at min storebror et par dage efter vi havde sendt invitationer ud fortalte, at han har fået en kæreste. Det er kun et par måneder siden han gik fra sin kæreste gennem mange år, og hun skulle have været min brudepige, da hun betød rigtig meget for mig. Da de er gået fra hinanden, skal hun i sagens natur ikke med (det har hun selv meldt ud), og så er spørgsmålet: Skal min brors nye kæreste så med? Svaret er naturligvis, ja. Også selvom de kun har været kærester i seks måneder på det tidspunkt og indtil videre i hvert fald ikke bor sammen. Jeg har ikke mødt pigen, men hun er garanteret sød, og hvorfor skulle jeg ikke invitere hende med, hvis min bror er glad for hende? Det samme gælder min veninde, som efter en hård skilsmisse i sommer har mødt en sød fyr. Hun ved ikke helt, hvad de er endnu, men who cares. Hvis hun er glad for ham og gerne vil have ham med, så skal han da det. I forhold til trådstarters spørgsmål, så nej, jeg synes ikke, at man kan bede folk om selv at betale kuvertprisen. Det synes jeg simpelthen er så småligt. Så må man vælge, om man vil æde den og betale de penge eller om man vil tage diskussionen med de pågældende og holde fast i de principper man havde, indtil pågældende emne blev taget op. Men I skal gøre, hvad I føler er rigtigt, jeg kan jo kun sige min mening Og synes i øvrigt, at din svigermor skal flette næbet Det er da hendes søster og familie, der er komplet tåbelige, hvis de vil blive væk fra et bryllup, bare fordi en eller anden kæreste ikke kan komme med. Jeg kunne forstå det, hvis det var en i havde mødt mange gange, men når han er helt ny og de ikke var kærester, da invitationen blev sendt, så har de altså ikke noget at brokke sig over.
 12. Den er SMUK til dig og du er SMUK i den ;) Wow!
 13. Det er jeg ked af at høre, det er da rigtig træls med brylluppet, men det vigtigste er, at du bliver frisk og rask igen. Og tillykke med graviditeten!
 14. Jeg kaster også min stemme på Wonderbra. Intet mindre end wonderful ;)