Camilla79

Medlem
 • Content count

  134
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Camilla79 last won the day on February 26 2013

Camilla79 had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About Camilla79

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 02/20/1979

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  11.05.2013
 • Type vielse
  Kirkelig velsignelse
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Dronninglund Slotskirke
 1. Tusind tak for det.
 2. Tusind tak skal du ha. Ja var også forelsket i min kjole lige fra 1. gang jeg så den. Den er fantastisk. Sætter den nok snart til salg hvis det var noget.
 3. Tak - jo jo der skal nok komme flere når vi får nogen. Pigerne var bare sååå søde i deres små strutkjoler så kan kun give dig ret. ;)
 4. Her er lige et hvor jeg kommer i kjolen og et hvor jeg er ved at være klar til at tage afsted.
 5. I får lige det preview vi har fået fra fotografen og dem der blev taget med min telefon inden vi kørte afsted til kirken.
 6. Tusind tak allesammen. Vi havde den mest fantastiske dag. Alt gik som vi havde drømt om eller faktisk endnu bedre. Stemningen var fantastisk og folk hyggede sig lige til den lyse morgen. Skal nok få lagt lidt billeder ind snart.
 7. Ej hvor er det sindssygt at det allerede er i morgen! Det er lidt svært at forholde sig til, når man har planlagt og forberedt sig i så lang tid. Kjolen er nu hentet og jeg har fået fine fine bryllupsnegle. Vi skal op på slottet her i eftermiddag og sætte slikbuffeten op og sætte bordkort på osv. Det bliver lidt hyggeligt lige at nusse færdigt deroppe. Vi glæææææder os!
 8. Idag har vi været oppe til samtale med præsten. Hun var bare så sød, nærværende og humoristisk! Vi er sikre på, hun bliver rigtig god. Det er rigtig dejligt at have mødt hende og at vi nu har fået snakket det hele igennem. Nu er vi snart klar til den store dag. Efter mødet gik vi lidt rundt for at finde nogle gode steder at blive fotograferet og vi var ved blomsterhandleren for at bestille blomster til kirken. Kirken pynter kun ved alteret så vi står selv for resten. Vi har bestilt cremefarvede roser med lidt grønt ved. Nu mangler vi ikke meget men det er jo også meget meget snart!!!!!!!!!
 9. Jeg er også meget allergisk og bruger Cliniques produkter uden problemer. De har lavet en ny High Impact mascara i vandfast udgave. Har købt den på Cliniques Webshop og den er rigtig god!
 10. Mange tak for det. Og ja bare alle er raske til brylluppet!!! Det er trods alt det vigtigste!
 11. Så er vi godt i gang med kirkehæfterne. De er kommet til at se således ud: Vi har salmerne, lidt praktiske oplysninger og nogle børnecitater der i.
 12. Tak for det piger. Ja håber også vi kan lave en hyggedag efter brylluppet. Flere af pigerne var mødtes i går alligevel og passede vores døtre så min mand kunne komme på hans polterabend og jeg kunne være syg i ro og fred, så det var rart!
 13. Tak for det piger. Det kan vist desværre ikke lade sig at gøre at samle folk inden, men håber vi kan lave en hyggedag engang efter brylluppet. Det bliver selvfølgelig ikke helt det samme desværre...