Camilla79

Medlem
 • Content count

  134
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Camilla79 last won the day on February 26 2013

Camilla79 had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About Camilla79

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 02/20/1979

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  11.05.2013
 • Type vielse
  Kirkelig velsignelse
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Dronninglund Slotskirke
 1. Jeg er også meget allergisk og bruger Cliniques produkter uden problemer. De har lavet en ny High Impact mascara i vandfast udgave. Har købt den på Cliniques Webshop og den er rigtig god!
 2. Tak for det piger. Det kan vist desværre ikke lade sig at gøre at samle folk inden, men håber vi kan lave en hyggedag engang efter brylluppet. Det bliver selvfølgelig ikke helt det samme desværre...
 3. Dejligt med lidt flere kommentarer fra jer. Vi håber og tror på at det bliver godt. 😊
 4. :( :( Jeg vågnede jo så til morgen med en omgang maveinfluenza og det viste sig, at vi skulle have været på polterabend i dag. Hvor er jeg bare træt af det og har helt dårlig samvittighed over at måtte brænde dem allesammen af. Det eneste jeg kan trøste mig med er at det trods alt ikke er d. 11. maj i dag men ØV!
 5. Vi har købt fra www.worldofsweets.de. Der er et stort udvalg af alt muligt til billige penge.
 6. Tak for svar. Vi gør det. Vi tror på at mange vil synes det er rigtig hyggeligt og så vil være nogle få som tænker Ej det kan man da ikke! 😏
 7. Hej piger. Jeg skal lige høre jeres mening. Jeg er ikke fortaler for at folk skal blandes på kryds og tværs til vores bryllup. Alle som har en partner skal sidde sammen med vedkommende men jeg synes ofte, at pigerne snakker sammen og fyrene snakker sammen, da man ofte har lidt mere tilfælles. Derfor har vi snakket om, at gæsterne kunne sidde pige - pige - mand - mand. Vi skal sidde ved runde borde med 8 personer ved hvert bord. Vi sætter gæsterne sammen med nogen de kender og sammen med nogen vi tænker, at de vil snakke godt med. Vil det virke meget underligt at gøre det sådan??
 8. Er der nogen der ved hvor denne salme er fra? Den er jo genial!!!! Jeg kan ikke finde den andre steder end herinde...
 9. Jeg laver kirkehæfter men vi skal så også synge 2 sange fra højskolesangbogen så det er mest for at have sangene samlet i ét hæfte. Synes det er lidt kikset at uddele kopier sådan en dag.
 10. Oh Happy Day sunget af et gospelkor.
 11. Nå okay. Fint fint. Tak for svar.
 12. Ja ved godt at der skal ved VIELSE men vi skal blot VELSIGNES. Der er jo en forskel, da vi allerede er borgerlig viet.
 13. Min buket er meget speciel og ikke af ægte blomster så den holder evigt og jeg regner med at gemme den.
 14. Hej piger. Vi kom lige til at snakke om, hvorvidt der skal være vidner ved en kirkelig velsignelse. Det skal der vel ikke - eller? Jeg har forsøgt at google lidt men er ikke blevet meget klogere...
 15. Vi blev borgerlig viet d. 19. december 2009 og skal velsignes d. 11. maj i år så der er ingen sammenhæng overhovedet. Vi syntes bare, at maj er en dejlig måned at skulle holde bryllupsfest og så har 11 altid været mit lykketal.