Lind78

Medlem
 • Content count

  335
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lind78

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 11/17/1978

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  28.05.2011
 • Type vielse
  Park
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Midtjylland
 1. Det er ca 20 cm op af kjole og længden på (langs med gulvet ) er ca 50 cm.... ØØØØVVVVVVV!!!! Kom frisk piger. Kan den sælges??
 2. Stedet det er "gået galt" er i kjolens bund i den venstre side. Ikke et sted man bemærker voldsomt da et stykke tyl hænger ned over det når man står og går, alligevel.... Argghhh...
 3. Front "full body". .
 4. Front tæt på med perler og sten som bagpå.
 5. Kjolen lige under bagen.
 6. Nå piger. Så er der billeder af min "beskidte" kjole. Da jeg gik til rens med den sagde de, at den var meget svær at få ren med en alm. rens, da de pletter der var (og det ret meget) sko-skidt og de turde ikke bruge for mange kemikalier på kjolen. Jeg tænkte "fuck det, mon kke det går af alligevel", og ville ikke tage chancen for at få en ødelagt kjole retur . Fair nok, det var ærligt sagt af butikken. Men nu står jeg med en fantastisk kjole som jeg MÅSKE vil sælge, men ikke kan, da der stadig er noget plet-værk tilbage efter rens. Se billederne. Og se bort fra den elendige belysning ;-) Hvad siger I? Er det volsomt, kan den sælges og hvad kan jeg tillade at tage for en kjole der har kostet 12.000, som måske efter en rens nr 2, kan blive ren. Please kom med bud. om det så er 500 kr eller 6.000 kr. Hvad ville I give for denne kjole. Jeg gentager INTET BELØB fornærmer mig og jeg vil glæde mig til at høre jeres mening!!!!
 7. Tusind tusind tak zillas ;-) Nej, 155.000 kr er mange penge! Det blev afholdt et dyrt sted, vi havde arrangeret dyr musik hele dagen og der er jo generelt mange dyre ting til dagen. Men det ER festen i livet - for kvinden ihvertfald - og det må ikke være sådan at man bagefter føler man er gået på kompromis med noget vigtigt. Men pengene skal jo osse være til rådighed. Dog skal jeg lige sige at jeg faktisk har været tilbudsrytter med mange ting, og havde jeg ikke været det, var brylluppet endt i ca. 180.000 tror jeg. Har I brug for råd, så spørg ;-) Ang. min kjole så kommer der lige billeder mm. en af de nærmeste dage ,-)
 8. Nope.. Alt var Top Secret indtil dagen ;-) Tro mig, jeg havde så meget lyst til at lukke det ud ;-) - meeeen surprise er nu surprise !
 9. Det var min beretningen piger. Sagt mere med billeder end med ord. Men det er jo osse billederne vi vil ha ikk ;-) Der er meeeeget mere at fortælle, men dette var i grove træk mit 155.000 krs dyre drømmebryllup som jeg i så mange måneder brugte al min energi på. Og perfekt, det var det! Jeg har dog en sidste bøn til jer! Kan man sælge en brudekjole der ikke kan blive ren? Fortsættelse følger....... ;-)
 10. Og det sidste fyldesgørende I Love You, inden sokkerne blev kappet. ;-)
 11. Pludselig og alt for "tidligt" var klokken 23.45 og brudevalsen stod for tur. Vi havde IKKE øvet os så det var på gefúhle. Men det gik forrygende. Flere billeder kan jeg desværre ikke sætte på da de bliver lidt vilde ;-) Men den pianisten der havde spillet under middagen blev afløst af det geniale festband Heyya - festen var igang!!
 12. Der var mange flotte taler og sange. Min mands var selvfølgelig en af dem. Og her kom det jo også frem at vi var gift. Jeg havde fra starten bedt min mand bede mig rejse og komme hen ved hans side inden han sagde det. Også så jeg var en del af det - og jeg var ved at skide en sprællemand, primært pga. min mor!! Folk fik et chok!! Rundt i krogene sagde folk "nej??!!" "hold da kæft" og "fuck hvor feeedt". Min mor det ok.. men det tog lidt tid. Det vidste jeg heldigvis ;-) Min egen tale ville jeg vente med til efter hovedretten, da jeg ville være sikker på at vores lille hemmelighed var ude. Alt hvad jeg havde komprimeret 11 a4 ark ned til, nævnte min mand i hans tale, så jeg var seriøst på herrens mark. GHeldigvis kom det som skidt fra en spædekalv.. Og det endte da også med at samtlige havde tårer i øjnene. Manden stortudede. Jeg selv måtte også ty til tørklædet. Udover det sang jeg "Hello" af Lionel Richie. Jeg kan rent faktisk godt synge, men det var der ingen der vidste, så den gik rent ind :-) Fed oplevelse at kunne give, og ikke mindst til min dejlige mand!!
 13. Vi nåede jo vanen tro ikke at pakke andet end 3 gaver ud hele dagen. Men dette havde vil også "advaret" folk om. Efter shoot tog vi tid til gæsterne og pudselig var det ved at være spisetid. Vores søn blev hentet og de resterende receptionsgæster tog hjem. Folk blev vist til deres pladser, imens vi ventede på bryllupsmarchen startede. Vi havde placeret de nærmeste venner ved vores bord. Og familien ved bordet tættest på os. Super ide!!!
 14. Og sååå de sidste fra the shoot.. Vejret var heldigvis med os her ;-)