alibi

Medlem
 • Content count

  350
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About alibi

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 05/29/1982

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  19.05.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Hi hi så slemt er det nok ikke :-). Vi havde fået passet børnene hele weekenden og var 6 vennepar der var afsted for første gang sammen i flere år, da alle i mellemtiden har fået 1-3 børn. Det var godt nok en dejlig fest, også selv om det regnede ;-).
 2. Jo det gør jeg. Nej der er mange at holde styr på herinde, men det var sjov pludselig at se et kendt ansigt, og tænke hvem er det nu det er? Men så kom din mand bagefter og så faldt tiøren.
 3. Hé hé det var også ca den tilstand jeg var i, derfor jeg ikke gjorde det. :-)
 4. Vi er lige taget på en lille ferie i Svendborg, men lover der kommer mere når vi er i Nordjylland igen :-) Karina tror i øvrigt vi mødtes til Rock i lørdags kan det passe?
 5. Nej hvor fint. Vi har ingen traditioner med æresporte heroppe, men synes altså det ser så hyggeligt ud. Og så er du i gang :toot: Glæder mig at læse mere.......
 6. Ja det tror jeg da også du skulle. Vi er jo nogen som venter spændt :-)
 7. Hvorfor kan man ikke se billederne ??? Der står bare posted billede hmmm jeg kan sagtens se dem, er der andre der ikke kan???
 8. Mere mere mere :cheerleader3: :cheerleader3: :cheerleader3: :cheerleader3:
 9. Jeg var ret ked af det lige da jeg opdagede det. Men det måtte ikke ødelægge dagen, ved at fylde for meget. Men nej når man har fået 2 børn, og tabt sig en del, så skal bæltet ikke sidde der. Øv
 10. De smukke sangerinder: Endelig blev han min: Mens bandet spiller "Rosen" for os alle sammen Det var så smukt at jeg her bagefter, sagtens kan tude bare ved tanken. Og så er Hr og Fru Høgenhaug på vej ud igen Min smukke kjole bagfra, Elsker altså det her billede
 11. Jeg huskede at gå langsomt, og Nej hvor jeg nød det. Musikken gav mig gådehud, og jeg kikkede rundt på allegæsterne, hvor over 50 % i hvert fald stortudede. hi hi. Deri blandt min far. Mit blik kan i se er fast rettet fremad og det er op på ham, for han er nærmest helt opløst . Men det var jå tårer på den gode måde. Det der kom bag på mig var, at jeg normalvis er en værre tudemarie. Men lige præcis på min bryllupsdag, kunne jeg nærmest klare hele verden uden en pakke kleenex:
 12. Kirken: Ude i kirken var Rasmus i mellemtiden kommet. Han havde min buket med da vi jo havde valgt at følges op ad kirkegulvet. Gæsterne var også begyndt at dukke op og fik lige hilst på hinanden inden det hele startede Det var ikke alle gæster der vidst at vi skulle gå op sammen, så en af mine kollegaer fortalte bagefter, at hun altså havde fået helt stress af at Rasmus var blevet ved med at gå rundt og sludre med gæsterne, og til sidst gik han ud i våbenhuset og kom ikke tilbage . Jeg fik dulmet de værste nerver, og kl 13.56 satte vi os i bilen og kørte mod kirken. Ude ved muren omkring kirkegården stod kirketjeneren og i det øjeblik vi drejede op ad vejen, rakte han armen i vejret som signal til at bruden kommer. Følte mig næsten helt royal hi hi. Jeg kommer ud af bilen og indtil Rasmus der venter på mig i våbenhuset. Kirkens indgang vender modsat parkeringspladsen, så han ser mig ikke før jeg står i døren. jeg var ikke i tvivl om at jeg var pæn nok for han blev helt mundlam. Vi får rettet kjolen, stiller op og venter på musikken starter. Vi skulle gå ind til de første 2 vers af Anne Linnets - Søndag i april, sunget og spillet af Rasmus´fætter og 2 kusiner. (Jeg oplaoder den senere men er altså ikke lige så skarp til det med musik filer) Teksten er her: det er en stille morgen og solen kigger ind jeg vågner ganske langsomt mens du aer min kind og der er ikke noget at sige nej, sådan er det bare du er det dyrebareste jeg har og du har lavet kaffe og fyldt dit badekar jeg kysser dig og syns at du er vidunderlig og rar og der er ikke noget at sige nej, sådan er det bared u er det dyrebareste jeg har Døren går op og vi træder ind, med hinanden i hånden da de begynder at synge.
 13. Føler med dig. vi fik vores billeder fra heldagsfotografen i søndags, og de sidste par dage har jeg bare oplevet festen igen og igen. Det er vildt at have så mange lækre billeder man kan bladre igennem. Håber de er der lige snart
 14. Smukke smukke billeder, er helt vild med det lækre album du har fået fat i. :toot:
 15. Så kom der lidt mere , men nu vil jeg gå på sofaen, for Rasmus skal på Officersseminar i Korsør fra i morgen tidlig og til fredag, så må hellere bruge aftenen sammen med ham, i stedet for at være helt væk i bryllupsberetning Forsættelse følger de næste par dage, hvor jeg er alene hjemme og aftenerne blivver meget lange :unsure: