Sidsel R

Medlem
 • Content count

  470
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Sidsel R

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 03/16/1987

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  23.04.2011
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Århus
 1. Hej Piger Er der ikke nogen af jer der har nogle fantastiske idéer til hvad man kan lave på en polterabend for en gravid hvor temaet er at rejser. Gerne sådan lidt østligt inspireret? Polterabenden skal holdes i KBH og da jeg selv er fra Århus er jeg ikke helt sikker på hvad der er af muligheder. På forhånd tak.
 2. Hej Zillaer, Jeg overvejer at bestille vores takkekort gennem dem, men er der nogen der kender til dem og har nogle gode/dårlige erfaringer de vil dele? - Sidsel
 3. Hej Zilla'er Jeg ville lige høre hvordan I andre der har valgt at putte et par hovedpinepiller i jeres favourboxes har valgt at gøre det? Jeg tænker lidt at de skal puttes ned i et eller andet i stedet for bare at lægge løse nede i æsken, men hvad har I andre gjort jer af tanker omkring det? Nogen med et godt forslag måske? Alle idéer modtages gerne. - Sidsel
 4. Jeg er glad for at høre at jeg i det mindste ikke er den eneste. Der er dog under 3 uger til vores bryllup nu og der er stadig ikke de mindste tegn på at en PA er under opsejling til mig. H2B tager på studietur på lørdag morgen så der er jeg alene med vores søn så mulighederne for PA der er ikke særligt store. weekenden efter har vi en aftale med H2B's søster og jeg mistænker det lidt for at være der H2B bliver poltet. Hans søster har i hvert fald spurgt om numre til hans venner og mine drengevenner. Så jeg tror at der kommer til at være en PA for ham der. Det virker bare ikke til at der noget under opsejling til mig. Men det må tiden vise.
 5. Var det noget der kunne bruges? Jeg tror tror du mangler linket til tyl cirklerne. ;)
 6. Skriver du table decorations crystal i søgningen kommer der virkelig meget frem. og endnu mere hvis du skriver table scatter crystals
 7. prøv at se hvad denne sælger har i sit lyserøde afsnit. ;) Det er i hvert fald mit bedste bud. ellers kan denne søgninng måske hjælpe?
 8. Det er også min tanke med at den er sort. tak skrædderen sagde det samme da den blev rettet til i længden og den sidder endda endnu bedre på mig nu fordi jeg liiiige har tabt lidt af det der sad på min mave Det vilde er så at det er en Kinekjole og at den var bestilt i en standard størrelse. Så jeg havde forventet at den skulle rettes til i toppen. Det er så dejligt at få komplimenter for sin kjole. Jeg er endt med at bestille nr. 1. (der er jo under 4 uger til nu så jeg havde ikke nerver til at vente alt for længe ;)) Jeg har også haft kigget på den slags pels, jeg var bare bange for om mine skuldre ville se alt for brede ud. :S De er ellers også flotte. Og mange tak. Jeg er også rigtig glad for den. Den er traditionel uden at være det alligevel. ;) Fedt at alle er enige i at nr 1 er sagen.
 9. Det er også min tanke med at den er sort. tak skrædderen sagde det samme da den blev rettet til i længden og den sidder endda endnu bedre på mig nu fordi jeg liiiige har tabt lidt af det der sad på min mave Det vilde er så at det er en Kinekjole og at den var bestilt i en standard størrelse. Så jeg havde forventet at den skulle rettes til i toppen. Det er så dejligt at få komplimenter for sin kjole. Jeg er endt med at bestille nr. 1. (der er jo under 4 uger til nu så jeg havde ikke nerver til at vente alt for længe ;)) Jeg har også haft kigget på den slags pels, jeg var bare bange for om mine skuldre ville se alt for brede ud. :S De er ellers også flotte. Og mange tak. Jeg er også rigtig glad for den. Den er traditionel uden at være det alligevel. ;)
 10. Det er nemlig noget i den stil jeg også har tænkt på. Flæser er heller ikke så meget mig. det tror jeg også bliver for meget til kjolen.
 11. Tak for komplimenterne Jeg er også ret glad for at den er lidt anderledes. Jeg synes også at den første er ret fed, min tanke går så også på om jeg kan bære den krave der er på den. for ellers tænker jeg at løsningen med en pels bolero/sjal måske også kunne være en mulighed?
 12. Jeg havde overvejet sådan en pels en men er nu også faldet lidt for denne eller den her. tror I noget af det passer?
 13. Og bagfra:
 14. Jeg skal have fundet ud af hvilken bolero jeg skal have til min kjole. Jeg havde egentlig bedt min moster prøve at finde noget mens hun var i udlandet, men det lod sig desværre ikke gøre så nu har jeg lidt travlt. Hvad vil I synes passede til denne kjole? Sådan så jeg har noget til at varme mine skuldre. ;)
 15. Jeg har ikke selv bestilt fra nogen af siderne nej, men jeg har været tæt ved et par gange og så er spare genet kommet op i mig og jeg har ventet. ;) Man kan jo prøve at søge på navnet på stedet du evt ville overveje at bestille fra og se om der er nogle anmeldelser på dem eller skrive direkte til dem. Det er nemlig mange penge, Jeg synes bare også at de diademer inde på ebay godt kan være lidt "kedelige" eller hvad man skal sige. Jeg havde selv store problemer med at finde et tiara jeg kunne lide inde på ebay fordi der lige netop ikke var billeder hvor de var i noget hår. Det er jo altid et sats når man bestiller på nettet, jeg synes bare heller ikke rigtigt at brudebutikkerne har et særlig stort udvalg inden for hårpynt. Desværre. Men faktisk endte jeg med at finde mit diadem inde på ebay. Pludselig en dag var det der bare og jeg bestilte med det samme. ;) Der kommer jo så også hele tiden nyt derinde. og jeg tror ikke at det vil være for meget til din kjole. Det synes jeg i hvert fald ikke. Det bliver jo også camoufleret (staves) lidt i dit hår så det ikke virker helt så voldsomt som når det er uden noget. Med den kjole du har valgt som er lidt prinsesseagtig ville jeg jo synes at hårpynt og smykker også godt må være lidt prinsesseagtige. ;)