Harmony

Medlem
 • Content count

  277
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Harmony last won the day on June 30 2013

Harmony had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

About Harmony

 • Rank
  Hvis jeg sover mindre kan jeg bruge flere timer på bryllupsklar
 • Birthday 10/09/1988

Profile Information

 • Vielses dato
  12.05.2012
 • Type vielse
  Kirkelig kærlighedsfest
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Mørke -Østjylland
 • Interesse
  Min elskede sjæleven Jesper <3,
  IT, photoshop, male, tegne, modulere, lave smykker, spille musik, klassisk musik, musik generalt.. Læse, gå ture, Planter, blomster, katte, hunde og... romantik!!
 1. Så lige denne diy, de er da ikke til at stå for! http://www.handimania.com/diy/kissing-clothespeg-craft.html
 2. Lisbeth Dahl har -50% på udvalgte paraplyer på deres hjemmeside! http://www.lisbethdahlshop.dk/paraply-kampagne.html

 3. Er der nogen som har smuk rhinstens-applikation på lager som de gerne vil sælge? Se min tråd under køb og salg -diverse.

 4. Så er der kun én dag tilbage! Jeg har det sommerfuglene har spedt sig fra maven og op til brystet!!

  1. brudenOlga

   brudenOlga

   Juhuuuuuuuuuuuuuuu og rigtigt hjerteligt tillykke med jeres store dag imorgen. Jeg håber den bliver eventyrlig, vidunderlig og helt igennem fantastisk <3

  2. Andrup pigen :))

   Andrup pigen :))

   Håber at i får lige præcis den fest i har drømt om <3

 5. Wow mand, så er der kun 1 dag tilbage! Og jeg har bare haft mega travlt, det er også derfor at jeg ikke lige har skrevet så meget herinde... Men i forgårs fik jeg lavet en "kastebuket" ud af stofbloster jeg købte i IKEA, plus at vejrudsigten ikke ser alt for lun ud, så jeg lavede en pelsstola i går til at tage over skuldrene om aftenen, for der bliver nok ikke mere end 3-4 graders varme.. Jeg har lige været ude på kroen for at hjælpe min far med at stille hans elklaver op, og tage imod jukebox-manden der skulle komme og sætte den store flotte jukebox op! Det bliver så godt!! Og så skal jeg havde ordnet negle og bryn her i eftermiddag, det glæder jeg mig til ^_^ Knus!
 6. Ja, det var virkelig en fantastisk dag! Den vil jeg sent glemme!
 7. Weee! Så blev det også min tur! :-D Jeg fik i lørdags afholdt den mest fantastiske polterabend nogensinde! De søde piger kom i lørdags før jeg overhovedet havde nået at få tøj på, og havde medbragt morgenmad :-) efter morgenmaden gav de mig alle hver i især en gave som de havde en mening med, det var bare de fineste gaver jeg fik! Derefter tog vi toget ind mod Århus hvor jeg blev klædt ud; jeg fik fevinger, en skriggrøn top og en lilla tunika samt højt afro-mikrofon hår på og et par skilte om halsen hvorpå der stor "HJÆLP! JEG SKAL GIFTES" og "køb et kys for 2 kr." og til sidst en sparegris under armen. Og så fik jeg for til opgave at begynde at spare op til vores bryllupsrejse! Tro det eller lad være, men da vi talte pengene sammen til sidst på dag havde jeg samlet 300 kr.! Jeg fik også stukket en cider i hånden, og skulle trække små sedler med opgaver som jeg også skulle udføre. Så tog vi en bybys videre ud til et industrikvarter i højbjerg, og jeg kunne overhovedet ikke gætte hvad vi skulle.. Vi gik forbi bilforhandlere, mekanikere og billakeringsværksteder, da jeg så lige pludselig fik øje på et skildt der skilte sig ud fra mængden.. Jeg blev bare helt vildt glad da vi stod foran Segworld! Det var bare kanon sjovt at køre på Segways!! Det havde jeg altid drømt om, og det var også et kæmpe hit blandt tøserne! Bagefter kørte vi ind til Århus igen og så tog de mig med i Tivoli Friheden, hvor vi fik hjemmelavede hotdog at spise, og en fantastisk fondantkage med sommerfugle og klaver på som min veninde Dorete havde lavet til mig, den smagte fantastisk!! Så skulle jeg udføre lidt flere opgaver og og jeg trak en seddel hvorpå der stod:" Du skal prøve frit fald.... NU!", så vi styrede over frit fald hvor jeg blev "tvunget" til at prøve den! ;-) Det var vildt fedt, jeg har aldrig prøvet noget lignende!! Vi lavede en masse andre hyggelige og sjove ting i Friheden, inden på tog ind til byen og mødtes med drengene der også havde haft en dejlig dag. Og så vi fik en dejlig buffet på Det Grønne Hjørne, og fik snakket en hel masse Min kæreste læste et smukt digt højt for mig som han havde fået til opgave at skrive på dagen, som skulle indeholde nogle ord som gutterne havde skrevet ned Det var sådan et sød digt! Bagefter vi havde spist var klokken blevet 21.30 og vi alle meget trætte, og nogle tog hjem fordi at de skulle tidligt op næste morgen for at tage til konfirmationer. Så de sidste af os tog på en bar for at runde dagen af med en øl og en irish coffee. Vi havde begge en fantastisk dag som vi aldrig nogensinde vil glemme! :biggrin:
 8. Ja, jeg prøvede også lige min kjole efter at den var blevet tilrettet. Men jeg har fået af hvide at den specielle følelse men får når man på dagen skal have sin kjole på forsvinder hvis man prøver kjolen en masse gange for at beundre den. :-) Hende som rettede min kjole til havde arbejdet hos Kennedys i 3 år eller sådan noget, og havde aldrig nogensinde prøvet en brudekjole, netop for at undgå at miste den fede følelse man får når man er ude at prøve brudekjoler :-)
 9. Hihi, ja det er svært at lade være.. Men al den opmærksomhed man ville få hvis man havde den på offentligt ville nok ikke være så rart! Tænk hvis man kunne gøre det lige så normalt at gå rundt i sin brudekjole efter brylluppet, som det var normalt at gå rundt med en studenterhat ;-) hehe.. Men på den anden side skal man jo heller ikke op til brylluppet prøve den i tide og utide, fordi så forsvinder den helt specielle følelse men har på selve dagen, har jeg ladet mig høre :-)
 10. Wooop! Så er der kun 2 uger til! Jeg mangler kun at få skrevet navne på bordkortene, og lige fortælle kroen hvor mange vi bliver i alt :-)
 11. Tak Nanok! :-D Det er bare en skam at man kun kan bruge den én gang.. Gad vide om nogle ville syntes det var underligt hvis jeg havde den på til hverdag?
 12. Mange tak Felinity!
 13. Wee, nu fik jeg jo prøvet min kjole igen efter tilretningen her i fredags, og jeg er stadigvæk helt forelsket i den!
 14. Jubii, jeg skal hente min kjole i morgen!! ^_^