Harmony

Medlem
 • Content count

  277
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Harmony last won the day on June 30 2013

Harmony had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

About Harmony

 • Rank
  Hvis jeg sover mindre kan jeg bruge flere timer på bryllupsklar
 • Birthday 10/09/1988

Profile Information

 • Vielses dato
  12.05.2012
 • Type vielse
  Kirkelig kærlighedsfest
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Mørke -Østjylland
 • Interesse
  Min elskede sjæleven Jesper <3,
  IT, photoshop, male, tegne, modulere, lave smykker, spille musik, klassisk musik, musik generalt.. Læse, gå ture, Planter, blomster, katte, hunde og... romantik!!
 1. Så lige denne diy, de er da ikke til at stå for! http://www.handimania.com/diy/kissing-clothespeg-craft.html
 2. Lisbeth Dahl har -50% på udvalgte paraplyer på deres hjemmeside! http://www.lisbethdahlshop.dk/paraply-kampagne.html

 3. Er der nogen som har smuk rhinstens-applikation på lager som de gerne vil sælge? Se min tråd under køb og salg -diverse.

 4. Så er der kun én dag tilbage! Jeg har det sommerfuglene har spedt sig fra maven og op til brystet!!

  1. brudenOlga

   brudenOlga

   Juhuuuuuuuuuuuuuuu og rigtigt hjerteligt tillykke med jeres store dag imorgen. Jeg håber den bliver eventyrlig, vidunderlig og helt igennem fantastisk <3

  2. Andrup pigen :))

   Andrup pigen :))

   Håber at i får lige præcis den fest i har drømt om <3

 5. Jubii, jeg skal hente min kjole i morgen!! ^_^

 6. Nurh, sikke da en god idé! Jeg elsker mumitroldende, så jeg syntes helt sikkert at du bare skal kaste dig ud i det! ^_^
 7. Der må ikke ryges indendørs på vores feststed, så der ender diskussionen heldigvis der! Jeg ved at det ikke rører min HTB, men jeg bryder mig ikke om røglugt.. Jeg hader det! Der er godt nok en del af vores gæster der er rygere, så vi indlægger også rygepauser så festen ikke bliver "opløst" i tide og utide.
 8. Så er der kun 1 måned tilbage! <3

 9. Fedt, ja gør da det! Fester kan man ikke få for mange af, og især ikke kærlighedsfester.. Vel?
 10. Hej igen! Det er så forfærdeligt med sygdom.. Jeg håber at han snart har det bedre igen! I skal jo giftes! Hvor er jeg dog glad for at i fik en god snak med jeres præst, og at hun også er så sød og forstående! Det er jo fantastisk at i kan komme i kirken også, jeg er bare så glad på jeres vegne! Mht. den mail(vi tænkte at det var godt nok med en mail, det det jo trods alt koster min. 6 kroner at sende et brev) vi sendte til vores gæster, vil du så være interesseret i at læse den? Jeg vil gerne sende den til dig i en PM :-) Den er lidt privat, og min kæreste vil helt ikke have at den ligger frit tilgængeligt på nettet, hvis i forstår. Selv tak! Jeg ved at i vil få en helt vidunderlig dag! Det vil jeg meget gerne. kan godt forstå, godt forstå at det ikke er noget i på den måde vil offentliggøre den. Hov! Så først din besked nu, den er på vej til dig!
 11. Hvor er det fantastisk :loveshower: Jeg er virkelig glad på jeres vegne. Så kan de dumme familiemedlemmer der har påstået, at jeres bryllup da nok heller aldrig blev til noget, da bare pakke sammen! Når du nu skal lave invitationerne, så lad være med at "undskylde" eller negligere jeres fest/bryllup. Altså fx: "Regeringen har lavet nogle dumme regler, som gør at vi ikke kan blive juridisk gift, men...bla...bla....." Giv den hellere fuld gas og inviter til "årets kærlighedsfest" Det giver jeg dig fuldstændig ret i! Det er jo stadig et bryllup, en kærlighedsfest! Nu besluttede vi jo os først efter at vi havde sendt invitationerne, så teksten deri var helt traditionel. Men nu hvor i ved det på forhånd, kunne i måske bruge nogle andre ord, så det fremgår at det ikke bliver juridisk. Måske kunne man bruge "forenet" i stedet for "viet", og "ceremonien" i stedet for "vielsen". Jeg syntes stadig at i kan bruge ordet "gift", for i bliver jo gift i hjertet :-) og kærlighedsfest er også et vidunderligt ord!
 12. Hej igen! Det er så forfærdeligt med sygdom.. Jeg håber at han snart har det bedre igen! I skal jo giftes! Hvor er jeg dog glad for at i fik en god snak med jeres præst, og at hun også er så sød og forstående! Det er jo fantastisk at i kan komme i kirken også, jeg er bare så glad på jeres vegne! Mht. den mail(vi tænkte at det var godt nok med en mail, det det jo trods alt koster min. 6 kroner at sende et brev) vi sendte til vores gæster, vil du så være interesseret i at læse den? Jeg vil gerne sende den til dig i en PM :-) Den er lidt privat, og min kæreste vil helt ikke have at den ligger frit tilgængeligt på nettet, hvis i forstår. Selv tak! Jeg ved at i vil få en helt vidunderlig dag!
 13. Hej D&SHoffgaard! :-) Først lige et stort fra mig. Jeg håber at alt er ok, og at det ikke er noget alvorligt din kæreste fejler! 1000 tak for din besked!! Jeg er utrolig glad for at i har haft glæde af vores historie, og at i har fået håbet tilbage!! Vores præst er utroligt sød og forstående, men han sagde også, at var vi kommet med det før vi allerede lagt os fast på en dato og havde lavet en aftale i kirken den lørdag, ville han nok have foreslået at lægge det ind på som en del af en almindelig højmesse en søndag formiddag. Men det lyder jo også til, at I også har aftalt en dato? Håber meget at I kan aftale jer frem til en løsning med jeres præst som I vil blive glade for. Det kan hvert fald lade sig gøre at få lavet en ceremoni som vores, som ikke er juridisk gældende. Det er der slet intet "ulovligt" ved!
 14. Jeg kan godt se hvad du mener Tro mig, jeg ville allerhelst giftes juridisk nu, uanset hvad det måtte medføre i vores økonomi. Men dengang vi havde taget beslutningen prøvede jeg at sætte spørgsmål ved hvor meget/lidt vi overhovedet ville komme til at leve for, og om vi ikke kunne gifte os juridisk med det samme. Der kunne jeg mærke på min kæreste at han virkelig fik det dårligt. Han har gået så længe og bekymret sig over det, og skjult sin bekymring det for mig. Men det kunne han ikke mere til sidst, da det sled ham op. Jeg ved at der ikke er noget han hellere vil end at forsørge mig, og det er også gensidigt. Vi ville sikkert godt kunne spænde livremmen ind og klare os, men som sagt har vi begge set rigtig meget frem til at han skulle få et arbejde, så han kunne tjene nogle flere penge. Og ville være et kæmpe nederlag for os begge to, hvis det tiltrængte økonomiske løft skulle udsættes i min. 3 år.. Ja, det har du ret i Og bryllup skal der være!