påskesen

Medlem
 • Content count

  409
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

påskesen last won the day on April 1 2012

påskesen had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

About påskesen

 • Rank
  Lykkelig gift <3
 • Birthday 08/08/1985

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  30.06.2012
 • Type vielse
  udendørs
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Valby

Recent Profile Visitors

6,630 profile views
 1. Før vi skulle ud til fotoshootet fik vi lige taget et par billeder af mig og de store blomster, som jeg har fået fra Noa Noa
 2. Nu vil jeg slutte for i aften, og gå ind og putte med min mand Sov godt allesammen
 3. Og sådan endte bryllupskagen med at se ud Ganske vellykket taget i betragtning at der var panik natten før
 4. Mange af gæsterne var slet ikke kommet ned til receptionen da vi ankom, da de alle havde været igang med at finde deres værelse, og pakke kufferterne ud Receptionen var helt fantastisk! Tjenerne var så dygtige, og havde bare alt klar og linet op, og det hele var så lækkert! Jeg kunne dog intet spise, så det endte bare med bryllupskage og lidt frugt. Det var skønt at gå rundt at snakke med alle gæsterne, og især dejligt at se de andre BK tøser der var kommet hele vejen til Odense for at være med Må dog indrømme at tiden jo fløj afsted, og syntes det var en smule stressende at vi var så langt bagud med planen. Det betød at vi skyndte os at få skåret bryllupskagen for, så det blev sådan lidt hu hej
 5. Da vi ankom til brydeland, hvor vi skulle være resten af dagen, var vi allerede 1,5 t. forsinket i forhold til den originale plan. Vi fik pianisten og violinisten til at blive en time længere, sådan at de stadig kunne spille under receptionen. Da vi ankom til feststedet blev jeg snuppet af en masse fra min familie, der gerne lige ville have billeder med mig og dem alene haha dem får i lidt af her: Det føltes jo helt som om man var celeb.
 6. Så var det tilbage til bilen, hvor vi nu kunne sidde bagi som mand og kone
 7. Vi fik også taget nogle location billeder inde i kirken, hvilke er blandt mine ABSOLUT yndlings!
 8. Efter at have hilst på alle vores gæster skulle vi lige have taget fællesbilleder bag ved kirken. Det blev til nedenstående billeder. Og lad mig bare sige at det var guld værd at have en proffesionel fotograf der kunne finde ud af at samle folk i en fart, for hold da op det er besværligt med bedsteforældre mm. der ikke kan høre og helt opfatte hvad der foregår Manden og hans gang: Med vores forældre: Med vores søskende:
 9. Bagefter riskastningen kom alle ned og gav knus og sagde tillykke. Det var dejligt endelig at få sagt hej til dem alle, og det var lidt overvældende at se så mange skønne mennesker i deres fine tøj Her er det manden og en af hans gode venner: Og her er det mig og min bedste veninde: Og mig og min stolte mormor: Selv min far får anvisninger fra hans svigerinde om hvordan man laver sæbebobler Og min meget berørte lillebror:
 10. og så lige nogle af de knap så gode Elsker dog dette billede, hvor det ligner jeg er ved at flygte, men manden nyder det haha Og lige et billede af vores dejlige gæster:
 11. Nå jeg vil se om jeg ikke kan komme lidt videre med denne berretning Da vi kom ud fra kirken vat der selvfølgelig riskastning Min mor havde sørget for at der både var fuglefrø og sæbebobler, og hold da op hvor fik vi meget! Har desværre ingen fantastiske risbilleder, kun nogle hvor vi krampagtigt prøver at undslippe hahaha Her kan man se lidt ris:
 12. I får også lige lidt pynt af kirken, knaphulsblomsterne og min smukke buket Alt lavet af min mormor og morfar :