våw

Medlem
 • Content count

  134
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

våw last won the day on March 30 2015

våw had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About våw

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 06/27/1983

Profile Information

 • Vielses dato
  14.03.2015
 • Type vielse
  kirke
 • Lokation
  fensmark
 1. Kommer an på hvad du skal have lavet. send evt et billede af dit hår og en lille beskrivelse af det. samt et par billeder af hvad du kan lide af hår. evt på min mail hairbyaarup@gmail.com
 2. Nej men søg på ebay LED Mini Balloon Lamps Bulbs String lights For Lantern Decor Batteries Operated.
 3. Jeg er mobil frisør og kører alle steder hen. Mine priser er 595 i timen for opsætninger og i kørsel vil det koste 300 kr oveni. tjek HairByÅrup hvis det har interesse (Har også en facebook side)
 4. Jeg har købt balloner ca 50-60 stk. Der bare skal ligge og lyse i hjørnerne med en lille led pære i jeg har købt billigt (begge dele) på ebay. Har lavet en prøve og den lyste i flere dage.
 5. Jeg har købt mine i bianco til 500 kr og ved jeg kan bruge dem bagefter. Har lige været en tur i et center og kan se sko forretningerne er begyndt med konfirmations sko,m der er virkelig mange flotte
 6. Jeg går og venter på min kjole kommer hjem, i får et billede når jeg har været til prøve af den
 7. Hej alle sammen vi skal giftes d 14-3-2015 Udover det jeg har skrevet en gang, nederst, nu lettere opdateret. Har jeg været i smashbox hos stylebox og få lagt make-up med en masse gode fif, kan varmt anbefales selvom man bruger make-up hver dag. På torsdag skal jeg have prøve sat mit hår, glæder mig som et lille barn... Jeg har lavet en lille papir "laps" der skal pynte servietten med vores monogram. Bestilt tid til "naturlige" bambi vipper tre dage før brylluppet, det samme gælder negle jeg har besluttet der skal være naturlige med sølvkant på spidsen i mandelform. Har forstærkning på min egen negl, så de har fået en fin længde. Vi magler stadig ringe da vi har haft mange kriser med dem. Håber den løsning vi nu har fundet lever op til forventningerne og vi modtager dem nok først en uge før brylluppet GISP! (Vi/jeg har til nu ordnet: -feststed booket -kjole købt og slør, troede jeg ikke jeg skulle have ;) -kok og menu er der styr på. -er selv frisør men har booket min veninde til det den dag ;)) (make-up klarer jeg selv.) -vidner og toestmaster er fundet (forlover på plads) - gavekordinator under udpakning er fundet -fotograf er sparet væk men har bedt en veninde forsøge sig så godt hun kan. ( har udarbejdet en liste over hvem der skal tages billeder af og hvornår efter vielsen, sp folk er klar og ved hvornår de kan køre videre. Gør det også en del lettere at være den der tager billeder) -invitationer er ved at blive afleveret (er afleveret) -bordkort er ved at blive lavet ( synes de blev for meget og er nu gået over til helt alm. hvide bordkort.) og pynten balloner pom pom led lys osv er købt. lomme servietter er købt. -kirken er booket - veninde er sat på bryllupskage projektet. (Vi har lavet en prøve mums...) Det er en del faktisk, men der mangler massere af hejs.)