carinablicher

Medlem
 • Content count

  1,471
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

carinablicher last won the day on October 24 2012

carinablicher had the most liked content!

Community Reputation

88 Excellent

About carinablicher

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 01/02/1985

Profile Information

 • Vielses dato
  29.09.2012
 • Type vielse
  KIRKE
 • Lokation
  Fyn, men vi komme fra Esbjerg
 1. Sælger mine sko jeg ikke kunne passe, se i salgstråden
 2. Øj allerede snart 4 måneder siden.... Savner squ dette forum, snakken og ikke mindst planlægningen Men har det godt, og er lykkelig gift!!! Men har stadig ikke fået lavet alt det jeg vil med billeder endnu... Skal have lavet billed bog, fremkaldt og forstørret!! Og nåårr ja... Lavet en beretning Hihi God weekend alle sammen!!!
 3. Sødeste Lise Du jo rigtig kommet igang med din egen tråd nu... Og jeg har slet ikke luge fulgt med.... Glæder mig til at følge dig!!! Du bliver så smuk!!
 4. Stort tillykke!!!! Håber i for en helt fantastisk dag!!! Og nyd det
 5. Tillykke med i går søde... Håber i havde en hyggelig dag på trods af en helt almindelig onsdag (ellers) Hvad går din giveaway ud på denne gang... Tror ikke helt jeg fangede den på FB Knus
 6. Hehe vi er rødtopper alle 4.... Meget sjovt at vi har fundet sammen i sin tid, og rødhåret børn kan det jo kun blive til ;)
 7. er igang med endnu mere beretning men skal lige have rettet min signatur.... hvordan for jeg billeder på for neden mon???
 8. vores forældre kom også torsdag for hjælpe med det hele. der blev pakket ud af alle bilerne, min mor havde sørget for mad, min lillebror kiggede lidt på lektier sammen med vores datter, der jo havde fået fri fra skole torsdag og fredag op til brylluppet og ugen efter. vi fik sat borderne som vi gerne ville have dem til at stå, og vi fik ordnet alle kurvene og sat dem ind på værelserne. resten af aftenen var det bare ren hygge med pool, spa, poolbord, tv og samværd!
 9. torsdag var dagen hvor vi tog afsted til fyn vi var vild spændte og vi glædede os rigtig meget, men det var også med en mærkelig følelse, for denne gang tog vi ikke bare til fyn for at besøge noget familie.. nej nu var det for at blive gift og have en fantastisk fest og uge!!
 10. sidste forberedelser af alt DIY på trods af at jeg var syg, knoklede jeper og jeg for at få det sidste færdig og vi var så tilfredse med resultatet, jeg havde selvfølgelig flere planer til DIY, men med alt den stress vi havde blev vi enig om at vi ikke ville lave mere!! så det blev til: bordkort menurammer sanghæfter med velkommen og velbekomme bordplanen billederammen kurve til værelser velkomstskilte til kurvene navne skilte til dørene hvor folk skulle sove kage fade skilt til gavebordet skilt til gæstebog
 11. Min beretning!!! starter ugen før, hvor jeg var mega stresset og fik lov at holde fri mandag for at kunne nå en masse! så blev jeg syg op til weekenden hvor jeg skulle hente min kjole. Jeg havde min veninde og min mor med ude at hente min kjole, og det var bare så hyggelig! fik prøvet kjolen som jo bare sad som den skulle og mens de dampede den og mit slør tog vi da lige ud og fik noget at spise, lækkert!! her er lige et par få billeder fra dagen
 12. Min kjole et fra Kina... Og jeg tænkte ikke overhovedet på at noget kunne gå galt... Og vi har set nogen uheldige her inde... Havde selvfølgelig forventning til at jeg ville få den kjole jeg havde bestilt og at det bare var en smuk kjole!!! Jeg elsker stadig min kjole, købte den i maj sidste år, og blev gift september i år og er glad for at have haft den kjole på!!!