Rockabella

Medlem
 • Content count

  94
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rockabella last won the day on October 19 2012

Rockabella had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About Rockabella

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 12/28/1982

Profile Information

 • Vielses dato
  23.06.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Taaaak for jeres indput! Har faktisk prøvet mig med det der optiprint.. Hvad synes I, for nu kan jeg igen ikke beslutte mig..! I øvrigt også et lille sneak-peek på flere billeder..! Fortsætter beretning på mandag, hvor jeg har mere tid igen..! Nr 1
 2. He alle! Jeg kunne godt tænke mig at høre, både de kommende brude og dem, der allerede har haft fornøjelsen, hvad planen er med jeres kjole efter brylluppet..! Min egen hænger lige nu i en dragtpose i skabet.... hmmm... lidt en flad fornemmelse, når man tænker på hvor meget arbejde der var i den (hjemmelavet..!) og hvor meget den betød/betyder...! Hvad har I i sinde / hvad har i gjort? Lad mig høre, det kan være man kan blive inspireret..!
 3. JAAAAAAA, vejkantsblomster, I LOOOOOVE IT!!!!! :loveshower: :loveshower: Det er bare det oversete guld!!! Har også et indlæg med det på min blog, jeg synes bare, det er superfedt!! Øv, at jeg ikke lige var der til at se glimtet af din kjole, jeg er superspændt! Og kun en måned tilbage... Uuuh, husk også at få slappet lidt af i mellemtiden, så det ikke bliver alt for stressende..!
 4. Hej alle! Jeg vil lige starte med at sige tak for de søde ord! Jeg har lige holdt lidt 'bryllupspause', har bare hygget med familien herhjemme, koblet af, og kommet lidt ned efter bryllupsræset igen. Så nu vender jeg tilbage med fornyet energi! Hvor er det fedt, at han har valgt sådan en farve!! Det passer da også supergodt til et udendørsbryllup! Vores rispapirlamper købte vi i Tiger for, ja, en ti'er stykket! Nå men, inden jeg fortsætter min beretning, har jeg altså rigtig meget brug for hjælp af jer...! Jeg er ved at lave takkekort, de skal laves som postkort fra Vistaprint. Men vi kan ikke beslutte os for, hvilket billede vi skal bruge, så her kommer I på banen..! Jeg viser billederne her, og så må i meget gerne komme med jeres mening! Billede 1 Billede 2 Billede 3 Billede 4 Billede 5 Billede 6 Billede 7 Glæder mig til at høre, hvad I synes, for jeg har stirret mig blind på det her..!
 5. Photoshoot (del2) Her er så lidt flere billeder! Vi fik en lidt fjollet idé med at jeg skulle tomle, det var egentlig bare lige for at løsne det hele lidt op, men synes faktisk de blev meget sjove! Ikke redigeret Ikke redigeret Redigeret Jeg elsker simpelthen bare det her billede, selvom (fordi?!) det er et totalt situationsbillede! 'Kom til miiiiiiiig..!!!' Ikke redigeret Slut for i dag! Nu vil jeg arbejde vider på min blog! Ta og kig forbi, hvis du har lyst til at blive inspireret til en masse fine projekter i vintage-ånden!
 6. Photoshoot! (del 1) Vi havde ikke noget bestemt sted, vi ville have taget billederne, så de blev taget lidt her lidt der, hvor fotografen lige kunne se muligheder! Mine yndlings blev taget lige udenfor byen, et sted hver der bliver bygget en ny omfartsvej. Billederne blev så fine, men de er dog ikke alle redigeret endnu! Jeg viser langt fra alle her, for der blev taget så mange! Det ene af dem kender i jo, men i får det lige her også! Redigeret! Ikke redigeret: Ikke redigeret Redigeret Redigeret
 7. Efter kirken! Da kirkeceremonien var over og vi havde fået krammet en masse og hilst på alle vores gæster, gik vi hjem. Vi bor nemlig lige overfor kirken, så der var ingen grund til at sætte sig ind i en bil! Da vi kom ud for kirkens område, blev der ellers bare kastet med ris! Det var lidt af et bagholdsangreb..! Har jeg noget dér, skat..?! Derefter gik vi videre, med hele vores 'entourage' følgende efter os, for at komme hjem til reception. Jeg har ikke rigtig nogen billeder af denne at vise her, da det alligevel bare er af en masse folk i ikke kender..! ;) Til receptionen havde vi egentlig købt et stort telt, så vi kunne holde det i haven. Det havde vi dog aldrig sat op, da de havde lovet regn hele dagen, så vi gik ud fra at holde det indendørs. Men solen skinnede! Så folk var lidt inde, lidt ude, og blev på den måde også fint fordelt! Vi serverede champagne og små sandwiches, for mange af vores gæster var nu ret sultne..! En time, inden gæsterne kørte videre til feststedet, kørte vi afsted til photoshoot...!
 8. Iiiiihh tak skal du have!! Der er også rigtig mange tanker bag den, det tog mig noget tid at komme frem til det rigtige design! Min veninde er uddannet skrædder, men arbejder ikke som sådan med det lige nu. Men hun er meget glad for at få nye opgaver, tror hun fik lidt blod på tanden da hun syede min kjole! Jeg vil gerne sætte dig i kontakt med hende, hvis du har lyst! Hun holder til i Århus. Men du skal selv komme med et design til hende! Så enten er det i gang med tegneredskaberne, eller også kunne du jo få en designer til det... (host host)...!
 9. Hvor er i søde allesammen, det er virkelig dejligt at høre så mange positive ord! Ja han var virkelig dygtig! Og vores var først det 3. bryllup han tog billeder af, så han er stadig ikke kørt fast i en rutine - fedt! Han hedder Aidin Esmaeli og holder til i Århus, men er også tit i trekantsområdet. Og han vil også gerne køre længere, man skal bare betale benzin så! Jeg gir gerne hans nummer via pm! Og hvis du kan lide de uredigerede billeder jeg viser her, skal du bare se de redigerede fra photoshootet..... De er SÅ fede (hvis jeg selv må sige det..!)!! Det er nemlig også lige os! Vi går mere op i at det skal være personligt end at det skal følge en bestemt 'rettesnor', hvor alt skal gå efter traditioner. Jeg har altid været lidt modstander af at gøre ting på en måde, bare fordi det er sådan man 'plejer'..! Men det er vel også en slags arbejdsskade!
 10. Har fuld gang i min diy blog: diy-vintagebride.blogspot.dk

  1. Miss-Lena

   Miss-Lena

   Super fed blog... SKØNT den ikke lige er som alle de andre. Linker til dig fra min blog

 11. Smykkerne Dem vil jeg da også lige vise, for de er hjemmelavede og specialdesignet til kjolen! De skulle ikke være alt for dominerende, men mere give det der ekstra lille pift, og selvfølgelig passe ind i stilen! Halskæden går, som man kan se på nogle af de andre billeder, ned ad ryggen, for at understrege den bare ryg i kjolen. Jeg blev ret tilfreds med dem!
 12. Til minde om en brudebuket.... den er nemlig ved at dø... Jeg har prøvet at holde den i live så godt jeg kunne, men har jo altid vidst, at det en dag ville ske...SNØFT! :boohoo: Og nu skal i altså lige høre om den, inden jeg fortsætter med min beretning..! Jeg vidste, allerede inden jeg så den, at den ville være helt speciel. Min hubby havde nemlig fortalt, hvor travlt han havde med planlægningen af den og møder med butikken, hvor den blev lavet. Den blev nemlig ikke lavet af en florist, men i en lille hyggelig butik i Jelling, 'Henrys', hvor de sælger tøj, loppefund, blomster og andre lækre sager. Rent faktisk, så havde han lavet en hel mappe på sin computer med inspirationsbilleder og tanker, men det så jeg selvfølgelig først bagefter! Nå men inde i kirken fik jeg så som sagt stukket buketten i hånden - og var vild med den! Han havde tænkt over, at den skulle være i vores farver. Så havde han husket, at gerberaen er min yndlingsblomst. Så var der også såkaldte 'vejkantsblomster' i, hvilket jeg elsker! Stilkene var ikke dækket helt af bånd, så den skulle ligne noget, der lige var blevet plukket - helt i min ånd! Men det bedste var, at han havde sørget for, at den virkelig skulle repræsentere mig, og jeg er jo en designernørd..! Og det havde han gjort ved at gå i en stofbutik, vælge blandt mange og købe en masse fine knapper, som de så i butikken havde sat i midten af nogle af blomsterne! Det var SÅ smukt, og jeg kunne slet ikke lade vær med at beundre den, og elsker min hubby for, at han valgte, at den skulle være SÅ personlig! :loveshower: :loveshower: Her får i så lidt billeder af den! De første to er taget af fotografen, resten har jeg selv taget! Lidt close-up af nogle af de mange smukke knapper, der var i blomsterne!
 13. Haha, jeg er i fuld gang..! Men man skal jo også opretholde spændingen...! Hvor er det fint med den broche, du vil have på.. Jeg elsker ting med historie, og så kan det jo næppe blive mere personligt! Ville ønske, jeg også havde sådan noget, så hvis man har sådan et arvestykke, skal det da bare bruges! Men men, det der med billeder, det går altså begge veje! Viser du ikke nogle af kjoleprocessen..? Ville elske det!