ann83

Medlem
 • Content count

  81
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About ann83

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 11/25/1983

Profile Information

 • Vielses dato
  22.06.2013
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Helenekilde Badehotel

Recent Profile Visitors

399 profile views
 1. Nogen der vil oploade frisurer med ovenstående?
 2. Hej Karina. Det er simpelthen nogle af de bedste bryllupsbilleder jeg nogensinde har set. Det er helt vildt så mange gode og smukke billeder der er. Skønt
 3. Tak for alle svarene. Desværre døde min mor mandag morgen efter kun 1mdr sygdom. Det hele er gået så ufattelig hurtigt. I starten af november var min mor på rejse med sine veninder og mærkede ikke noget og i dag skal jeg undvære hende resten af mit liv. Jeg savner hende så meget og det er så uretfærdigt.
 4. Tak for mange svar.der er helt sikkert nogle gode imellem.det der bare er svært i denne situation er at min mor er en rigtig samler,så jeg vil arve flere skønne stel og smykker som tidligere nævnt. Sys et smykkeskrin også er en rigtig god idé. Men det nemlig bare svært når i ikke kender mig.men kom endelig med flere ideer.
 5. Hvad med et sæt service? Jeg har et stel fra min mormor, og jeg har et stel som jeg har købt for nogle af de penge jeg har arvet i forbindelse med min fars død. Jeg bliver glad, når jeg dækker med disse stel. Det kunne være en fin bryllupsgave.
 6. Sys egentlig det er en smuk idé med et smykke,men sagen er den,at min mor har rigtig mange smykker som jeg kommer til at arve og som vil betyder rigtig meget. Hun har en medaljon som jeg har tænkt mig at bare til brylluppet med et billed af hver af mine forældre.tænker måske mere på en ting.det er bare svært. Desværre er min mor også så dårlig at vi ikke engang kan lave et eller andet sammen.
 7. For en måned siden fik min familie og jeg at vide at min mor har uhelbredelig kræft. Midt i al min glæde og lykke over at skulle giftes, er den lykke bare så fuldstændigt forsvundet fordi min mor ikke til være der.min far døde for ni år siden så derfor føler jeg mig pludselig bare så alene di ulykkelig. Min mor og mig har talt bryllup og igår spørger hun mig hvad vi ønsker os fordi hun vil hjælpe sørge for en gave.jeg ved ikke hvad jeg skal ønske mig da det jo er helt specielle omstændigheder. Har i nogle gode ideer til noget som j kan have hele livet.jeg ved min mor ikke mangler penge så j kan tillade mig ikke at tænke på penge?håber i vil hjælpe?
 8. jeg skal giftes 22.juni 2013. Vi har booket kirke og feststed,hvilket faktisk slet ikke var i god tid da de allerede havde bookinger i weekenderne omkring. Vildt ikk.
 9. Hej. Jeg har selv været i et stor dilemma omkring dette, da min far også er død. Jeg har en bror og min søster mand som begge godt kunne følge mig op. Men ligesom dig føler jeg ikke, at det er den helt rigtige beslutning. Nu har jeg bestemt, at det skal være min nevø. Han er 10 år og helt speciel for mig og omvendt. Det er anderledes, men det er mit bryllup så jeg bestemmer jo helt selv. Jeg har også mærket, at mange har en holdning og det burde være den som er tættest på dig... Men det skal føles rigtigt i maven og det gør det nu for mig.... Jeg håber du mærker efter og finder den rigtige beslutning.
 10. Hej. Jeg forstiller mig, at vores bryllup skal holdes i en rigtig romantisk stil med rosa bonderoser etc.. Men for at det hele ikke bliver alt for lyserødt kunne jeg godt tænke mig at kombinere det med guld/creme-gylden. Har I nogle inspirationsbilleder til hjælp????Eller nogle seje detajler? Nogle gange kan jeg blive helt i tvivl af alle de sider man kan finde på nettet. Puhaa
 11. Nogen som har kontaktinfo til Tanja Lykke? Kan forstå hun ikke er hos Go Diva mere så vil rigtig gerne finde ud af hvordan jeg kommer i kontakt til hende......Håber I kan hjaelpe
 12. Hej hej. Tak for en dejlig lang besked som jeg bare noed at laese Det er nogle super gode input du kommer med. Jeg tror vi har meget samme smag i forskellige bryllupsvalg kage kjole sted etc.Meget sjovt.Taenkte på om I har lavet et budget og du vil vise det? Ellers måske sende det til mig.Det kunne vaere meget sjovt at se.
 13. Hej Emilia. Tak for din mail. Meget fint du lige siger det med at man skal holde dem lidt i oerene. De havde jeg også lidt på fornemmelsen og synes måske ikke altid de er super hugtige til at vende tilbage. Men det går. Vi har lige idag booket Vejby Kirke og fik også at vide at vi ikke kunne vaelge Tibirke. Men det er egentlig helt fint da jeg synes Vejby Kirke er rigtig hyggeligt og fin indeni. Tibirke er meget dyster og moerk.Fedt at I havde en anden praest. Kender slet ikke de 2 der er der nu men havde taenkt at tage en julegudstjeneste for at se om man kan lide dem. Men super god information. Man ved jo ikke om det bare er forbudt at sprge om Vi har selv et sommerhus ved Vejby Strand så der taenker vi at vi kunne holde receptionen. Så lige et par spoegsmål til selve festen Hvor mange var I ?og valgte I standardpakken med 4 retter og fri bar?