Frk. A

Medlem
 • Content count

  260
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Frk. A last won the day on April 21 2012

Frk. A had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About Frk. A

 • Rank
  Hvis jeg sover mindre kan jeg bruge flere timer på bryllupsklar
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  12.05.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Ansgaard Kirke, Odense
 1. Du kan også bruge Tinypic.com her skal du bare uploade dit billede og vælge hvilken størrelse du vil have billedet ind i her på BK, når du har gjort det og trykket det obligatoriske "jeg er ikke en automatiseret computer, der spammer nettet"-ord ind , kommer billedet frem i højre side og fire bokse med forskellige web-adresser midt på skærmen. Du skal vælge den nederste, som hedder "Direct link for Layouts" og kopiere denne adresse (ctrl.+ c). Når du så er ved at skrive en besvarelse herinde, klikker du bare på det lille billede med et træ på: Og så kopiere billede adressen ind (ctrl.+v), og så har du et billede i din besvarelse. Håber det kan bruges.
 2. Jeg handler gerne gennemsigtig tråd hos smyks, har ikke prøvet deres netbutik, for de har en butik her i Odense. Tråden er super stærk, og tynd og giver sig slet ikke, og der er 50 m i en rulle, du kan finde den her Men ellers er fiskesnøre også godt, men vær sikker på at du kan få det tyndt nok.
 3. Så fik jeg mig taget sammen og fik lavet en skabelon i indesign her til aften, så du får lige her min skabelon (som pdf) så kan du selv sætte det ind du gerne vil have på æsken. De små mærker for oven og i siderne er foldemærker, så man kan finde linien hvor man skal folde. Jeg har ikke prøvet at printe den endnu, da jeg ingen printer har selv, så hvis skabelonen ikke lige fungere, så smid en PM, så vil jeg rette det til. æske_skabelon.pdf
 4. Den er lavet efter metteholms skabelon, men bare spejlvendt. Det er super nemt, men husk at bruge ordentligt karton og købe et godt falseben, og så bliver de gode. Se evt. Mettes blog her og god fornøjelse.
 5. Synes du skal tjekke mette holms blog ud her hun har lige beskrevet hvordan hun lavede sin egen bryllupskage med tidsplan og det hele Men et hurtigt svar på dine spørgsmål er: 1. ja, man kan godt bage sine bunde i forvejen og så fryse dem. Men afprøv det på forhånd, det er ikke alle bunde der er lige gode til at blive frossent ned. 2/3. Jeg vil maksimalt lave en flødeskumskage 2 dage i forvejen, ellers risikere man at den bliver sur. Hvis man har tid, ville jeg ligge kagen sammen dagen før den skal bruges. En flødekage skal minimum lægges sammen dagen før, så den kan trække (det bliver den absolut meget bedre af). Så dvs. hvis jeg skulle bruge en kage om lørdagen til et bryllup ville jeg lave fyldet torsdag og evt. lægge den sammen der og pynte den og det hele, eller vente med at lægge den sammen til fredag og så pynte den der. Håber det kan bruges.
 6. Takker for alle jeres dejlige svar Og det blev tekst nr. 3. Vi ændrede nogle små-ting, så det lød mere flydende. Så nu er invitationerne printet, skåret, klistret og sammensat, og imorgen, når der er købt kuverter, så er de klar til post-danmark I kan se det færdige resultat med blærerække og det hele inde i min tråd. Så dejligt at få dem færdige
 7. Tekst til invitationerne Syntes lige jeg ville smide mit lille DIY problem herind også I kære Zilla'er, jeg har virkelig brug for jeres hjælp til en lille afstemning. Jeg har designet invitationerne til brylluppet. Og de kommer til at se således ud (har taget et billede og så klippe/klistret lidt på computeren, for at give en fornemmelse). Teksten bliver printet på pergament papir, så det bliver halvgennemsigtigt, det kunne jeg bare ikke lige på computeren. Og nu til dillemaet, vi skal have en tekst. Vi har forfattet tre forskellige tekster, inden i vurderer dem, skal i lige vide at jeg læser kemi og farmaci, og H2B læser fysik og matematik (og en smule datalogi), ellers giver den sidste tekst ingen mening Teksten bliver skrevet med samme skrift og opsætning, som i invitationen, har bare valgt standard tekst her, da det er nemmere at læse Mulighed 1: Kære X og Y. Vi er kommet i besiddelse af to ringe og en hvid kjole. Da vi ønsker at opgradere disse til to vielses ringe og en brudekjole, har vi bestilt tid i kirken, hvor de foretager den slags forbedringer. Hvis du kunne tænke dig at overvære denne begivenhed, skal du møde op i Ansgar Kirke lørdag d. 12 maj 2012 kl. 14.00. Da vi har bestukket vejrguderne, vil vi efter vielsen sejle op og ned af åen og derefter spise en god middag på Hotel H.C. Andersen. De kærligste hilsener Wivian og Eddi Mulighed 2: Kære X og Y. Det skete i året 2008 at en ung mø flyttede ind på et kollegium, hvor en ung mand boede, og to unge mennesker forelskede sig. Og i lang tid levede de i lykkelig synd. Men hun var træt af ikke at have papirerne i orden, og da han var for distræt til at fri, købte hun en brudekjole, så derfor inviterer de nu til bryllup lørdag d. 12 maj 2012 kl. 14.00 i Ansgar Kirke. Efter vielsen vil vi sejle op og ned af åen, hvis vejret tillader det, og derefter spise en god middag på Hotel H.C. Andersen. De kærligste hilsener Wivian og Eddi Mulighed 3: Kære X og Y I et parforhold er det vigtigt at man har en god kemi, og endnu bedre hvis man også passer fysisk. Vi har regnet lidt på det, og da vi passer sammen på begge punkter, har vi besluttet os for at blive gift. Så derfor har vi købt to vielsesringe og en brudekjole, og fået en tid i kirken. Så hvis du/I gerne vil se når kemi og fysik smeltes sammen, skal du møde op i Ansgar Kirke lørdag d. 12 maj 2012 kl. 14.00. Efter vielsen vil vi sejle op og ned af åen, hvis vejret tillader det, og derefter spise en god middag på Hotel H.C. Andersen. De kærligste hilsener Wivian og Eddi Vi er kommet i tvivl, da vi har hver vores favorit Og min mor har sagt jeg ikke må "overrule" H2B mening :fløjt: så derfor blev H2B og jeg enige om at i da skulle være med til at bestemme Så kom endelig med mening
 8. Er selv kommet op med en skabelon nu til de små blå æsker (pt. er den håndtegnet, men ligger den ud, når jeg har digitaliseret den), men kunne stadig godt tænke mig en skabelon til den grønne æske, for dem kan jeg ikke lige gennemskue, hvordan man tegner?
 9. Her brug for lidt hjælp, har ledt efter nogle skabeloner til små æsker, som jeg kan bruge til de frø, som skal kastes over os, når vi kommer ud af kirken. Har haft kig på flg. æske: Har også fundet denne herinde på BK, men den er lagt ind af et tidligere medlem, og kan ikke lige finde skabelonen. Så er der nogle, der ligger inde med skabeloner, til en af de to æsker?
 10. Du skal ikke tvivle, dem der designer kjolerne ved at det er helt normale piger, som skal giftes, og det tager de højde for i designet. De kan få selv lille mig (1.58 m) til at se høj og tynd ud... (Meget stor præstation). Jeg har selv været så (u)heldig, at jeg har fået fat i en super smuk kjole fra Lillys lagersalg som ikke har stivere i livet, så der er ingen opstrammende effekt omkring min topmave Men der findes løsninger... Jeg har fundet en brudebutik i Odense (Glamour brudekjoler), og de sælger super lækkert lingeri (som passer til os med et par ekstra kilo på sidebenene), og jeg skal helt sikkert ind og have købt et sæt, så man ikke kan se topmaven i kjolen.... Og god kjolejagt, når du kommer så langt...