Anne-Mette Christensen

Medlem
 • Content count

  358
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Anne-Mette Christensen last won the day on December 19 2014

Anne-Mette Christensen had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About Anne-Mette Christensen

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 06/29/1987

Profile Information

 • Vielses dato
  24.05.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Aarhus

Recent Profile Visitors

756 profile views
 1. Hehe ja jeg har godt set han bruger det diverse steder, men er nu meget hyggeligt :-)
 2. Skal have det gavekort solgt inden for der næste to uger.. Nogen interesseret for 5000kr???
 3. Uhh nej det har jeg da ikke. Tusind tak fordi du lige sige det!
 4. Please hjælp!! Har prøvet diverse steder på forumet uden held, så nu prøver jeg min egen tråd... Jeg ligger inde med et gavekort på 7.200 kr. til Kennedy's Brudesalon i Sabro (tæt på Århus). Jeg havde købt min kjole der, men fandt drømmekjolen et andet sted, så nu har jeg dette gavekort, som jeg meget gerne vil sælge til en af jer skønne brude. Jeg er villig til at sælge det lidt billigere, så hvis I alligevel har fundet jeres kjole der, så kan I lige så godt spare lidt penge, ikke? Kom med jeres bud!!
 5. Jeg kunne måske godt være interesseret, jeg skal til kennedys på lørdag så hvis jeg finder kjolen der vil jeg nok gerne købe dit gavekort Da jeg bor på sjælland og jo så skal købe kjolen samme dag, vil jeg lige høre dig om du evt. ville kunne komme til Kennedys med det på lørdag ved 15-tiden, eller om jeg kan komme og hente det (hvis du bot tæt ved?)? Ej sorry, jeg slet ikke har fået svaret. Glemte alt om min besked. Gætter på det er for sent nu?
 6. Please hjælp!! Har prøvet diverse steder på forumet uden held, så nu prøver jeg min egen tråd... Jeg ligger inde med et gavekort på 7.200 kr. til Kennedy's Brudesalon i Sabro (tæt på Århus). Jeg havde købt min kjole der, men fandt drømmekjolen et andet sted, så nu har jeg dette gavekort, som jeg meget gerne vil sælge til en af jer skønne brude. Jeg er villig til at sælge det lidt billigere, så hvis I alligevel har fundet jeres kjole der, så kan I lige så godt spare lidt penge, ikke? Kom med jeres bud!!
 7. Undskyld det sene svar, men er stort set aldrig herinde længere. Jeg har selv lavet takkekortene og printet dem på Godsbanens værksted her i Aarhus.
 8. Tak for alle jeres søde beskeder... det var skønt lige at få med, nu hvor jeg ikke har været herinde og kigge længe!
 9. DEL 3 - EFTER BRYLLUPPET Takkekort Så er der kun en ting mere at vise frem og det er vores takkekort. Jeg har selv lavet dem og printet dem på et værksted i byen. Vi har haft en del problemer med at få billederne ordenligt i farven, men det lykkes nogenlunde til slut. Jeg har kun et billede af den engelske udgave, da vi kun lige har fået dem ordnet i sidste uge! Ja, det har taget lidt længere tid end planlagt, men nu er de alle sendt afsted og vi kan afslutte det sidste bryllups relateret gøremål Vi endte med en løsning, hvor første del af kortene er standard takketekst og den sidste halvdel er personligt til hver en gæst, hvor vi takker for den specifikke gave fra dem. Synes det var på sin plads og lidt mere hyggeligt og personligt Så her er den engelske udgave:
 10. Ihh mange tak! Hvor er du sød Vi havde det mest fantastiske drømme bryllup og selvom det er blevet hverdag igen, så minder min smukke ring mig hver dag om hvor vidunderlig en dag vi havde. Og vores gæster snakker stadig om brylluppet, hvilket jo bare gør os endnu mere glade, for det betyder jo vi har gjort et godt job Ja tiden flyver afsted, det er slet ikke til at forstå!
 11. Mange tak. Vi endte med selv at skrive på dem, selvom skoene i forvejen var custome made. I kan sagtens få dem lavet med tekst. Det blev nemlig ikke så tydeligt på vores ved selv at skrive det, hvilket var ret synd...
 12. Vi havde taget vores gule Converse sko med på ferien, for at tage lidt ekstra billeder med dem. Det blev til disse: Det var så lidt bryllupsbilleder... Håber I kunne lide at se lidt derfra også
 13. Det lykkelige par ved stranden på den østlige side af øen. Smukke solnedgange! Det er en af de ting øen er kendt for. Blandt de smukkeste solnedgange i verden og det var så romantisk og stå der hver aften og bare se himlen blive pink/rød Siger hej til det lille søde æsel Vi tog en af dagene på sejltur rundt til nogle af øerne. Bl.a. vulkanøen, hvor alt bare var sorte sten og støv. Vi besøgte en lille havn til frokost og endte i smukke Oia, som er kendt for deres farverige bygninger man forbinder med Santorini. Her billede fra båden, før vi ligger til ved sidste stop. Vi var trætte efter den lange sejl/gåtur, så vi red på æsler op til toppen af Oia. Det var vildt sjovt og en smule skræmmende, da de virkelig bare løb afsted og man var så tæt på at skrabe sine ben på stenmuren, men det kom til toppen uden skræmmer... Fra spa sted, hvor vi en af dagene, havde hele stedet for os selv, til at slappe af med champagne, frugt, massage, manicure og pedicure... det var skøøønt! Den flotte udsigt fra vores terrasse med bobblebad! Luksus!
 14. DEL 3 - EFTER BRYLLUPPET Bryllupsrejsen: Santorini Så er jeg klar med lidt billeder fra bryllupsrejsen. Vi havde en fantastisk tur til det smukke Santorini. Det er en lille græsk ø, nord for Kreta. Faktisk en af mange små øer i det område, som er opstået pga. af en vulkan. Så det er bjerge og sorte strande, men super smukt! Vi havde ret dårlig vejr de første tre dage, men derefter blev det lækker sol og ret så varmt, så vi nåede at nyde øen og alt hvad den havde at byde på. Kunne godt have brugt mere end den ene uge vi havde der, men det var skønt at få slappet af og bare nyde hinanden, bare os Fra vores hotel, på vestsiden af øen, som alt sammen var klipper, så vi boede i en hul i bjerget, ret fedt! Klar til middag i byen Så kom solen frem og vi nyder den på vores altan/terrasse Santorini må siges at være ret så populær en destination for bryllupper. Dette er hotellet under vores, hvor de på denne balkon havde ca. 3 bryllupper om dagen!! Det var helt vildt. Meget hyggeligt at følge med i flere bryllupper! Er åbenbart ikke helt træt af bryllups halløj endnu Fra byen Fira, der lå tæt på vores hotel. Æslerne står klar til at tage turen ned af bjerget til havnen, hvorfra man kunne sejle til alle de nærliggende øer. Så hyggeligt og smukt!
 15. Mange tak! Vi var en uge i Santorini, en uge efter brylluppet, så den rejse er længe overstået. Vi havde en super hyggelig og afslappet tur. Skal nok vise billeder derfra, når jeg lige får styr på dem