SoExited

Medlem
 • Content count

  1,653
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

SoExited last won the day on November 11 2013

SoExited had the most liked content!

Community Reputation

39 Excellent

About SoExited

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 12/19/1986

Profile Information

 • Vielses dato
  31.08.2013
 • Type vielse
  Kirkelig vielse
 • Køn
  Kvinde
 1. Uuuh, spændende Jeg mangler jo stadig at finde det heeeelt rigtige til d. 31. august..
 2. Hej Lena Hvor har du fundet det her henne? Synes de firkløvere til et headpiece er virkelig smukt
 3. Den er bare super smuk Er det ikke muligt at age et billede af den på hovedet af dig eller en anden?? Så er det nemmere at få et rigtigt indtryk af den tror jeg
 4. Jeg synes heller ikke svigerfamilien er det oplagte bud. Normalt ville det helt klart være brudens evt. søster og hendes tætteste veninde/veninder (som evt. skal være brudepiger!?). Så synes da godt i kan spørge de der veninder/brudepiger om ikke de tror det var en god idé hvis de planlægger PA, da de jo nok kender bruden bedst. Men hvis de ikke vil synes jeg da det er fint hvis Gommens søster (og evt. du) træder til.
 5. Godt spørgsmål, som jeg desværre ikke har svaret på endnu, så jeg kigger lige med her
 6. Det kommer nok an på hvem ens gæster er, hvad de er vant til og om de overhovedet kender den tradition. Var til bryllup i Februar, hvor folk i hvert fald sad i henhold til om de "tilhørte" bruden eller gommen.
 7. Jeg ved at nogle gør det, fordi gommens ELLER brudens familie/venner fylder størstedelen, således at hvis gæsterne sad i deres respektive sider, ville der være meget tyndt befolket på den ene side, hvilket måske ikke er så rart for den i brudeparret som ikke har så meget familie/venner. Jeg synes mest at symbolikken i det er virkelig fin. "i dag bliver vi en familie". Og så synes jeg ikke at det højtidelige/gammeldags med, at man har hver sin side, er noget vi specielt har et forhold til. Vi har dog ikke de store problemer med skæv gæste-fordeling. Men vores venner kender hinanden på kryds og tværs og nogle par vil nok have problemer med at finde ud af hvilken side de skal sætte sig, hvis det er på dem "gamle" måde. Men som sagt kunne jeg forstille mig at fx mine forældre synes det er lidt for "smart"/poppet at sætte sådan et skilt op, og jeg tror ikke specielt at de føler at de kommer i familie med min H2B's forældre, tanter m.m....
 8. "I dag på dette sted bliver to familier til én - så vælg et sæde, ikke en side" Vi har også overvejet det, men ved ikke om min familie synes det bliver lidt for poppet..
 9. Hvor ser det fint ud - og SIKKE en god dato
 10. Den er SÅ smuk - stort tillykke med den :denmarkflag:
 11. Jeg har selv sådan en her til mine rygløse kjoler. Det er en "stick-on". Den giver ikke én kæmpe bryster, men den er udmærket http://www.ebay.com/...=item4168b4a9e4
 12. Det er ikke sikkert du må have grapen med i kufferten - de er meget pernitne med fødevarer i england
 13. Kunstige negle? Det bliver et pænt "nej tak" herfra ;) Du kan da sagtens få fine negle uden at de er kunstige. De kan nok ikke blive ligeså lange, men det er er også fint nok hvis du spørger mig Så bare rolig - der er masser af mennesker der aldrig bruger kunstige negle, og man kan sagtens være fin alligevel ;)
 14. Ja, skærf og butterfly i samme farve, ingen vest. Men jeg ville nu droppe skærfet hvis jeg var dig :D Smoking med en farvet butterfly kan sagtens gøre det ;)
 15. Det vil jeg også gerne have uddybet... Altså siger du, at jeg fx kan vente med at skifte mit pas til det alligevel udløber i 2016, men så skal jeg bare bestille flybiletter i mit gamle navn indtil da?? Vi skal nemlig snart købe flybilletter til et bryllup i Stockholm i oktober, og jeg er lidt forvirret omkring hvad jeg gør med navnet... Og hvor hurtigt kan man ellers få et nyt pas? Jeg tillader mig lige at svare på mine egne spørgsmål: Ændret navn Er du blevet gift, eller har du taget et nyt navn, er det en god idé at få ændret passet tilsvarende. Det er ikke noget krav fra myndighederne, men fly- og rejseselskaber kræver, at der er overensstemmelse mellem navnet i dit pas og det navn, som står på flybilletten samt andre rejsedokumenter. Er navnene ikke ens, kan du risikere, at flyselskabet afviser dig i lufthavnen, eller at du ved ankomst nægtes indrejse og sendes retur til Danmark. Ventetid Det tager normalt 10-14 dage at få lavet nyt pas. Der kan dog være forlænget behandlingstid op til de store rejseperioder omkring sommer- og vinterferie. Tak for dette... Jeg fik da lige sved på panden der... Så lige for at være helt enige... Det jeg læser er at jeg i DK skifter navn på min bryllupsdag, men godt må bruge mit pas med mit gamle navn, og i det tilfælde skal jeg bare sørge for at flybilletten også har det gamle navn så er alt ok? Ja, det er også sådan jeg har forstået det Men du kan også skifte passet ud så man kan bruge sit fine nye navn- det tager bare 10-14 dage, så det kræver at der er et lille hul mellem brylluppet og en evt. udenlandstur.