Blomst87

Medlem
 • Content count

  153
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Blomst87

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday 11/04/1987

Profile Information

 • Vielses dato
  26.08.2010
 • Type vielse
  I haven
 • Køn
  Kvinde
 1. Nå men jeg var vist gået lidt i stå. Men hele sidste uge var jeg syg og endte med at blive indlagt, så har ikke lige haft overskuddet til at forsætte.. Sorry! Men håber snart jeg får tid til at ligge flere ind. Vi er jo kun halvvejs ;)
 2. Åh sødt af dig! Der er også bare mange billeder.. Har lige fået 1200 mere, men tror jeg ikke li jeg orker at ligge ind.. haha.. Du kan tro vi er lykkelige.. Lever stadig på en lyserød sky! Ja den er bare SÅ smuk! Hun er skide dygtig. Den blev lige som jeg fortalte hende jeg ville ha den! Jeg har førhen arbejdet som blomsterbinder, men havde bare ikke tid til at lave min egen og giver vist også uheld.. hehe Ej hvor spændende med at i så har været gift i et år.. folk bliver i hvert fald overrasket. ;) Har sku også været svært ikke at dele det med min mor.
 3. Min søde mand og han dejlige mormor! Så vil jeg holde lidt for idag.. næste step er billeder rundt i haven ;)
 4. Min mands familie <3 Min mand og hans forældre!
 5. Uh Nærbilled Mig med mine dejlige forældre! <3 Min mand og hans 2 store brødre!
 6. Mig og mine søde brudepiger.. Er de ikke bare smukke? <3 Mig og min dejlige lille bror, som ikke er så lille mere! Lige en bonus info, han skal snart være far! Åh fantastisk! Min søde Svigermor!
 7. Lidt billeder foran bilen.. mums han er sku stadig dejlig <3 Os, mine brudepiger og min mands best man
 8. Det har virkelig også været svært.. Så skønt at jeg endelig må kalde ham MIN MAND!
 9. Så er det ved at være kage tid. Må sige at kagen smagte fantastisk, men jeg fik desværre kun 2 bider, så var det videre til det næste.. hehe.. Har heldigvis noget i fryseren Den smukke kage vil lige finde nogle bedre billeder, som jeg ligger ind på et tidspunkt.. Fodre tid :P
 10. Den fine æresport, som desværre ikke passede med datoen :P men skiltet er pænt gemt som en fint minde.. Endnu et FADØL.. Uhh det var der mange der nød godt af!
 11. Lykkelige og lettede.. Åh jeg elsker min mand! Den fine top figur på vores ALT for flotte kage, som min søde veninde har lavet Er min buket ikke bare smuk!!! ??? :D
 12. AFSLØRING: Ja sagen er jo den at jeg før skrev at der ville komme et twist. Vi har holdt på en kæmpe hemmelighed som kun 2 viste ud over os. Min søde veninde/brudepige og min mands bestman. Vores fine bryllup blev holdt den 25 august 2012, men sagen er den at vi den 26. august 2012 havde 2 års bryllupsdag! For 2 år siden købte vi vores fine landsted og vi sagde til alle som blev ved med at presse os til at sikre hinanden at vi havdet fået skrevet papir på hinanden. Men men.. i stedet tog vi på rådhuset på vores 4 års dag. Det var en torsdag formiddag kl 11.15. Derefter blev der spist en lækker frokost. Aften blev der råhygget hehe.. og fredag efter arbejde tog vi på en dejlig weekendtur til Kbh. Vi valgte at sige at dengang var det bare et stykke papir og vi senere ville holde et rigtigt bryllup. Vi valgte at holde det hemmeligt så længe, for vi var bange for at hvis det kom ud, ville vi ikke kunne tage os sammen til at få holdt vores drømme bryllup. Jeg var elev for 2 år siden, så pengene var bare ikke til et bryllup.. troede vi.. for det viste sig at mine forældre ville betale hele brylluppet. Jeg havde fået ellen, vielses damen, til at lave en snyde vielses. Mega frisk af hende. Da vi havde sagt ja til hinanden.. igen.. og fået ringene på, så sagde hun: Så mangler vi bare at skrive under.. hmm.. nårh nej.. det har i jo gjort for 2 år siden.. folk begyndte at grine helt vildt.. de fattede ikke at det ikke var en joke.. Da det gik op for dem og de havde set en kopi af vores vielsesattest, skulle i havde set mine forældres ansigt haha I dagene op til var jeg vildt nervøs for om folk ville blive sure.. og da man efter 2 år har båret på sådan en hemmlighed, blev man MEGA nervøs da man endelig skulle sige det.. Var dog kun en der blev lidt sur over det.. var vist mest fordi hun har haft ret travlt med at hun blev gift først.. men nu viser det sig jo at vi blev det først hehe :P Vi syntes stadig det føles meget unaturligt at skulle sige at vi er gift, vi skal lige vænne os til at alle måtte sige det til hele verden. Men hvor er det skønt, endelig at må kalde ham min MAND og at jeg må bruge mit ''nye'' efternavn som jeg har skulle holde skjult i så lang tid.. Men festen forsat så dejligt!!! Her får Ellen en stor krammer for tak for hjælpen med at tage røven på folk! Vi skylder hende virkeligt. Hun var så uheldig at sidde fast på en mark, og da hun ville prøve at komme fri, røg hun ned i mudder hele 2 gange.. Så vi køre lige ud med en blomst og lidt vin i næste uge.. Så er det endelig ude.. :D Svigermor får en krammer Hehe ja, chok det fik det vist alle sammen. Især også fordi at folk ALTID siger at jeg siger ALT til min mor. Så folk var ret i chok over at hun heller ikke viste noget.. Selv i talen fra mine forældre blev der sagt at jeg ikke kunne holde kæft i mere end 30 sekunder.. hehe der tog de fejl ;)
 13. Puha nu skulle de fine ringe på. Vi rystede begge helt VILDT! Nervøse var vi. Men ikke af samme grund som det fleste.. ;)
 14. Sorry, men ja kunne bare ikke sige nej til Greys hvide verden. Vil nu forsætte lidt igen. og mange tak Ja nu kommer det snart.. uhh.. ej nu bliver i jo helt skuffet når det bare er.... ;) Tusinde tak. Det er så fedt at mixe det lidt åh tusinde tak, virkelig sød skrevet Jeg er ret vild med at tviste det hele lidt. Jeg er en ganske normal pige med et alm kontor job inden for økonomi. men er ret så vild med at bag den søde stille pige, er gemt en lille rå siden når jeg tager en t shirt eller lign på Loove it! tusinde tak... :D det er dejligt at høre.. så må jeg jo hellere forsætte lidt mere Mange tak.. Så vil jeg pænt forsætte..