kariann

Medlem
 • Content count

  232
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About kariann

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday 05/03/1986

Profile Information

 • Vielses dato
  08.06.2013
 • Type vielse
  Kristrup Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Hotel Amerika, Hobro

Recent Profile Visitors

1,591 profile views
 1. Stort tillykke ned dagen. Håber den bliver fantastisk og er sikker på du bliver så smuk;)
 2. Nyd nu den sidste dag, og krydser hvad der krydses kan for vejret i morgen:) I må have alletiders dag, hvis jeg ikke når herind i morgen:) Nyd det!!!
 3. Sikke fine DIY ting du har nået her på det sidste! OG nyd nu i dag, hvis du når at læse det her inden!!! Og glæder mig til at se mere fra dagen i morgen:) I hvert fald stort tillykke med i morgen, hvis jeg ikke når herind i morgen:)
 4. Tak søde Karina. Er også helt VILDT glade for dem - syntes pludselig ventetiden til jeg må bære den er laaaannngggg Næhh kørte udenom i går - hvad da? Er de langt om længe blevet færdige med deres rod og ombygning???? PLEASE sig det er det.. Det var det jeg ville høre om. Har ikke været i Randers siden brylluppet nemlig.Nå for søren - øv øv håbede lige du vidste noget Er faktisk bevidst begyndt at gå/køre udenom for det stresser mig og jeg kan jo hverken gøre til eller fra EDIT: blev jo nysgerrig nu hvor du spurgte - har lige været forbi. Trappen er der igen, men man må ikke bruge den og det hele roder fortsat Jeg er sikker på, at de nok skal bliver færdige til jeres bryllup.. Ellers bliver kirken i hvert fald taget i røven over, hvor lang tid det tager, at lave det Jeg er frygtlig ked af, og høre omkring H2B. Det er aldrig sjovt at skulle gå x antal dage, før man kan få at vide, hvad det er der sker!!!! Har selv stået i den situation, og man vil virkelig gøre alt for at få det at vide lige nu. Men som Dorte s skrev, eller var det en anden, så skriv alle spørgsmålene ned, man kan nemt glemme den, når man sidder foran lægen. Jeg har selv siddet i samme situation, og man glemmer meget nemt! Og hvis I allerede nu har undersøgt, hvilke muligheder der er for behandlere i Randers eller omegn, så er I langt i processen. Skriv evt. en PM, så kan jeg evt. anbefale nogen. Kan så ikke lave nogle kramme smileys, men sender en masse!!!!
 5. 1 uge tilbage:) Ja, tror mig, det kommer til at gå så stærkt. OG sikke en kjole Glæder mig til at se den på, du bliver så smuk.
 6. Jeg er ret presset på arbejde og i ganske almindelighed, så jeg får ikke læst så meget, og hold da op, hvor har du nået meget siden jeg var herinde sidst.. Først ang. de gamle beskeder Kender det alt for godt, og tror faktisk det er noget af det mest søde, man kan læse Man smelter jo helt. Menuhæfterne er mega fede, og jeg er vild med den blonde. Ser skide godt ud. Men de rammer du lige har postet!! Jeg tyvstjæler ideeen til vores bryllupsbilleder, når de skal op og hænge Håber ellers det går godt:)
 7. Jo, der skal nok komme beretning, men jeg ville ikke lave dem uden billederne. Og de skulle gerne komme her i løbet af ugen.
 8. Tak søde Karina. Er også helt VILDT glade for dem - syntes pludselig ventetiden til jeg må bære den er laaaannngggg Næhh kørte udenom i går - hvad da? Er de langt om længe blevet færdige med deres rod og ombygning???? PLEASE sig det er det.. Det var det jeg ville høre om. Har ikke været i Randers siden brylluppet nemlig.
 9. Hvor er de smukke Janni;) Og har du været forbi kirken fornyelig?
 10. Hvor ser det bare godt ud Cille!! Du bliver gudesmuk;) Følger dig stadig herinde.
 11. Er lige fra mobilen, så quoter ikke. Da min mand spurgte sin bror, var jeg der ikke selv, men som jeg har fået fortalt, blev han glad og det var det. Men han reagerer generelt ikke mht. Følelser. Og der var mange som blev lidt forundret over at han ikke havde valgt sin far. Men han var ikke i tvivl om hvem det skulle være.
 12. Stort tillykke med dagen. Håbet i får en fantastisk dag.
 13. Sneak peak fra dagen i min tråd. Beretning kommer, så snart jeg har billederne fra fotografen.

 14. Et lille sneakpeak Og måtte slettet jeres smileys i forrige indlæg Og det er ikke lige det bedste billede da det er taget med en mobil
 15. Det håber jeg også hun gør Jeg træner primært i FitnessDK i Vallensbæk, men tager også nogle gange FitnessDK i Valby eller Glostrup - bor lige i midten af de tre centre . Mandag træner jeg fra 19.15 - 20.45 Tirsdag 9.00-10.00 Onsdag 9.50 -10.50 Torsdag 9-10 Fredag 16 -17.50 lørdag 8.25 - 9.00 Søndag 10.00 - 11.00 Kommer du og joiner mig? Jeg overvejede det, men jeg kan ikke nå mange af dem pga arbejde Ellers havde jeg:)