kariann

Medlem
 • Content count

  232
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About kariann

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday 05/03/1986

Profile Information

 • Vielses dato
  08.06.2013
 • Type vielse
  Kristrup Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Hotel Amerika, Hobro
 1. Sneak peak fra dagen i min tråd. Beretning kommer, så snart jeg har billederne fra fotografen.

 2. ÅÅh nej! Det er bare min H2B i en nøddeskal det der!Jeg kigger lige lidt med - for regner også med at jeg skal til at have pisken frem Haha.. ja de mænd altså... Det lyder som om jeg må få ham til at tage i Troelsstrup. Det synes jeg at jeg har hørt godt om fra flere og det lyder som om de har mange muligheder, og det er jo godt.. Da vi var inde og hente tøjet, hver der 2 andre gomme ind og prøve. Og selvom klokken faktisk blev efter lukketid, blev de ved til folk var tilfredse, og stressede slet ikke. Made2measure er nogle tilbud de har engang imellem, og det kommer på i deres kundeklub, når de har det. Men der er så mange muligheder, og jeg har aldrig set så mange slips
 3. uha, så har han jo travlt hvis han skal nå det - hvis han kan nå det... Men hvad giver I så for sådan et skræddersyet sæt? 8000 kr. Men så er det total syet til ham, med silke for, tynd uld, men lækker kvalitet, og med initialer broderet i foret. Og så er fordelen han kan bruge det bagefter... Vi havde sat samme budget for ham som for mig. Skjorten kommer han nok kun til at bruge en gang, med mindre vi skal noget meget fint de næste par år:) Men man kan få nogle af deres sæt for meget mindre derinde. Og de er skide ærlige.
 4. Hej;) Havde det samme med min H2B. Men lige pludselig havde han bestilt tid i Troelstrup, da han havde fået en mail, hvor han kunne få lavet et jakkesæt. Made to measure(tror jeg nok det hed). Og jeg fik lov til at komme med. Det er så blevet specialsyet, efter hans mål. Men dengse rigtig mange fede jakkesæt derinde. Og de er så søde til at hjælpe. Kan varmt anbefale dem. Det tog 7 uger efter første gang vi var derinde, men det skulle syes til ham. Og så en uge mere til skrædder, da der lige manglede det sidste. Spørg endelig hvis du har flere spørgsmål.
 5. Flintholm er en station, stof og metro. Ellers kan man holde gratis ved Husum station og så er der stadig to zoner ind.
 6. Ja, som fleretallet herover, så skal min søster og min mor hjælpe mig i kjolen. Jeg skal bo ved mine forældre, når vi skal giftes, og H2B bliver sendt ud til sin bror om fredagen.
 7. Hej Nessie. Vi var i Truelstrup i den her uge, hvor min H2B fik taget mål til et jakkesæt. Men de har også almindelig standard sæt, hvor der også er three piece;). Ihjel kan kun anbefale dem. Vi fik den bedste betjening;)
 8. Kalø er også en mulighed, men hvad vil i? Købe pakken eller stå for det selv?
 9. Jeg shopper meget rundt. Men som flere andre skriver, så fruhansenshpbby hvis det er pap. Hun er rigtig flink, har også været deroppe. Ellers har jeg gjort nogle gode kup i Tiger, Panduro og prikken.net. Men kig forskellige steder. Du kan være heldig:)
 10. Hej.. Jeg fik det gkort for ca. 14 dage siden... Og som Mille's Mor skriver, så grinede jeg ret meget på vej hjem.. Og H2B grinede ret meget da jeg kom hjem.. Min erfaring er at det skal gøres nogle dage før. 2-4 dage før, og man skal ikke være fysisk aktivt. Jeg spiller selv håndbold, og det gør det ikke godt for tannen ;) Men jeg skulle også vælge mellem lys, mellem og mørk. Og lys blev det, da jeg er rødhårret og min hun er noget af det sarte. Men jeg havde en fin kulør, men skal ikke have så meget i ansigtet næste gang. Og mine hænder skal jeg være mere opmærksomme på. Men man lærer af sine erfaringer. Skal have det gjort igen her snart. Mener at der jeg fik det lavet, også har en afdeling i Århus. Prøv at søge på det på nettet.
 11. Er endelig tilbage efter en periode uden så meget BK. Forventer at opdatere min tråd i løbet af weekenden... God weekend folkens..

 12. Lyder dejligt. Har også bestilt tid d. 2 april derude;)
 13. Den hjemmeside happyfeet.dk, er for et band. Men kan du huske hvad den hedder? Jeg har selv bestilt fra terrierplaynet.net og afventer dem spændt;)
 14. Hej ;) Tillykke med brylluppet;) Hvor snakker vi i Østjylland? Prøv evt at tjekke min tråd. Der er nogle af de overvejelser vi har haft. Derudover hvad vil I? Kun lokaler eller hele pakken? Ellers vender jeg lige tilbage i morgen når jeg ikke på min kærestes iPad;) Mange hilsner
 15. Vi fandt ringe, og endte med noget helt andet end vi havde regnet med Derudover fandt vi masser af inspiration til H2Bs tøj. jeg havde købt kjole, så der var mange stande som var "uinteressante" pga af det. Men jeg synes der var meget interessant, hvis jeg ikke havde købt. derudover skal jeg have fat i Dansk DJ service, som vi måske laver en aftale med, og ellers har jeg noget i back up. Derudover mangler vi kørsel, men synes det er rimelige svært, da mange af de biler eller andre køretøjer der er, er her på Sjælland, hvor vi bor, men når vi skal giftes i Jylland, bliver det for dyrt at transporterer dem :S Jeg er helt enig i, at der var for lidt inspiration til borddækning mv. I BC var der mere fokus på hvis man købte hele pakken ved hoteller mv. Det er lidt en skam, og dem som var måtte man ikke tage billeder af, og de var generelt meget sure.