Sygeplejersken

Medlem
 • Content count

  692
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sygeplejersken

 • Rank
  Babyklar
 • Birthday 02/18/1978

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.Kaersner.dk

Profile Information

 • Vielses dato
  160803
 • Type vielse
  Kirke
 • Interesse
  Bolig og indretning, barn, bedre halvdel, rejser, japansk have, en god film...OG VIGTIGT...en god gang humor...og standup!!<br />Jaaa...og så sidder vi jo også troligt og ser Ozzbourne family!<br />Jeg er nok den største grinebidder nord for alperne....det skal meget til at gøre mig sur....og selv nogle af de nærmeste har aldrig oplevet det! Jeg er en håbløs romantiker og kan sidde og tude til selv Bamse og Kylling. Jeg har den sorteste humor og laver altid fis og ballade! Jeg er et ulideligt ordensmenneske....tøjet i skabet hænger i farveorden og cderne i ABC..OSV OSV. Min søster kalder mig MRS. Hyachint...meeeeennn så slem er jeg altså ikke!!!! ;-)
 1. Til Dig Louise..når du ser
 2. Hua Hin er super dejlig.....men rent natur messigt tror jeg man skal/skulle tage til Phuket..(der går jo nok nogen år inden det ligner sig selv igen) Der er flere af de småøer...som du nævner...og strandene er meget bedre der også! V i boede på 5 stjernet Hotel Hilton...i Hua Hin...og hvis vi skull etil Hua Hin igen skkulle det bestemt være pga at vi skulle bo der igen! Vi regner dog med at tage til Thailand igen til næste år...og så ser vi hvordan situationen er på Phuket! Kenneth har en gammel arbejdskollega der har bungalows på Koh lanta..
 3. HA ha haha....ja han er meget brugt...han er b.la blevet meget brugt ved sportsudstyrs reklamer!! Han kommer fra Odense og er 30 hvis dete skulle hjælpe...Det er vel ikke en scoring fra gamle dage??? ha ha ha
 4. Hvor boede i??? Ja Thailand er bare et fantastisk land...Vi var der selv sidste sommer..i HUA HIN...vi ville gerne til næste år have været til Phuket...men nu må vi se efter denne frygtelige katastrofe!!
 5. Jep der er vores Lars Super gode billeder der er blevet taget der
 6. HA HA...helt okey...Kenneth så modelbillederne Lars havde fået af fotografen igår!!!:-)
 7. Skulle spørge fra min mand om du har en scanner????
 8. HA HA HA...jammen så er det nok Lars der er model..( Yes han er tæske lækker..og det er han kæreste også...synd hun ikke lige var i så i kunne se hvor smuk hun er!!!) Nå okey....vi var ellers lige ved at tro de havde vundet et bryllup eller lign. http://bryllupsklar.dk/forum/public/style_emoticons/default/haha.gif Men mange tak for din.....Research
 9. Hej hej.... Nu skal du høre... Er der nogen der har vundet et bryllup...tøj eller lign??? De hedder Karin og Lars...hun er mørk i huden og lang sort hår...og han er skaldet...de kan også være i som modeller!!!?? Håber dette kunne hjælpe??? ;)
 10. WAUUUUUUUUUUUUUUU hvor er den flot...jeg elsker corsager!!!!!!!!
 11. Hej med jer tøser Min mand kommer hjem fra arbejde idag og spørger om jeg ikke kan spørge jer tøser om der er nogen af jer der ligger inde med det sidste nye blad bryllup og fest??. Grunden er nemlig den af et sæt af vores ugifte venner er modeller og han havde fortalt kenneth idag om han havde set det...Enten har de vundet et bryllup...tøjet eller også er de blot modeller deri... ER DER NOGEN AF ER DER HAR DET??? OG SOM KAN HJÆLPE OM MYSTERIET http://bryllupsklar.dk/forum/public/style_emoticons/default/haha.gif de vil ikke selv sige det!!!
 12. Hej hej...Jeg stemmer også for den røde!!! :hjerte:
 13. Tror snart vi skal lave en sammelsværgelse mod Martin!!!!!!!!!!
 14. Synes sgu det mikrofonhår klæder Pihl ha ha ha
 15. Ja så kan det endelig blive jul!!!!!!!!!