Maria2013

Medlem
 • Content count

  99
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Maria2013

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 03/27/1989

Profile Information

 • Vielses dato
  10.08.2013
 • Type vielse
  Kirkebryllup
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Randers
 1. Ej hvor er den fin og meget speciel
 2. Hooold nu op hvor er den bare flot altså! WAUW!!!
 3. Åhh hvor godt med en der endelig siger det jeg tænker Har fået lidt høvl for min mening engang imellem herinde, så havde også lidt svært med hvordan jeg skulle skrive det her indlæg, men dejligt at se stort mine egne tanker skrevet ned af en anden ;) Jeg kender det godt. Man kommer hurtigt til at fremstå som utaknemmelig og bitter hvis man er utilfreds med noget. Men jeg forstår dig udemærket godt Har du fået snakket med dine veninder om deres opførsel? Nej jeg har ikke snakket med mine veninder om det. Jeg må nok ærligt indrømme at jeg ikke rigtig gider tage den med dem. Sket er sket og jeg fik givet udtryk for, at jeg ikke synes det var i orden til brylluppet og så håber jeg den fes ind. Forhåbentlig som i siger, kunne de nok godt se at det ikke var helt godt dagen efter, så håber de moralske tømmermænd var nok ;) Alt i alt var det jo en fantastisk dag og det er ikke noget jeg går og tænker over mere.
 4. Åhh hvor er det godt at høre at der endelig er styr på ringene Dejligt for jer. Og dejligt at du endelig fik lov til at se din elskede. Er vild med dine sko, de er bare så fine Håber det stadig bare er super fantastisk i Spanien og du nyyyder det
 5. Jeg havde min bedstemors vielsesring på. Ved ikke hvor meget du går op i den, men jeg gik ikke så meget op i hvem det var lånt af, så da min bedstemor er død, lånte jeg ringen af min far, men så på det som om at det jo stadig er min bedstemors ring, så derfor lånt af hende. Plus hun heller aldrig havde været skilt Samtidig er den jo også gammel. Derudover lånte jeg et lommetørklæde af min svigermor, som bare sad nede i kjolen.
 6. Åhh hvor godt med en der endelig siger det jeg tænker Har fået lidt høvl for min mening engang imellem herinde, så havde også lidt svært med hvordan jeg skulle skrive det her indlæg, men dejligt at se stort mine egne tanker skrevet ned af en anden ;)
 7. Bare lige med hensyn til den fri bar, så VAR det altså også kun øl, vin og vand man kunne få. Og det var HELE aftenen. Der blev ikke serveret andet. Det lyder som om der er nogen stykker, der har misforstået det og tror at det også var spiritus folk fik Så meget fornuft havde vi alligevel ;)
 8. Han er blevet tilbudt hjælp mange gange men han vil hellere sidde og bruge sine penge på den lokale bar end at modtage hjælpen og så tror jeg folk langsomt er begyndt at give op. Han må pt. ikke se sin søn men han virker ærligt talt (og det er jeg bestemt ikke den eneste der synes) som om han er ligeglad med sin søn. Vi er flere der har tilbudt ham at hjælpe mange gange med hver gang har han en god undskyldning og noget bedre at give sig til. Som at drikke øl og kigge efter unge damer..
 9. Det var bestemt heller det at de drak sig fulde jeg er skuffet over. Det var netop deres opførsel.
 10. Som jeg også skrev så forventede jeg bestemt heller ikke at folk ikke fik noget at drikke. Vi havde selv valgt den frie bar og der var da flere der blev lidt pyntet, men de formåede stadig at huske på og respektere at det var vores bryllup og holde det på et hyggeligt plan. Så det var for mig bare dejligt at de hyggede sig og gjorde vores dag til en dejlig dag. Jeg ved også godt man kan få lidt for meget at drikke en gang imellem, men kunne bare godt have tænkt mig de kunne have respekteret at det var vores bryllup. De endte også med at tage i byen efter og der kunne de jo så have slået sig løs. Det slår nok også bare lidt hårdere på mig fordi de er så gode veninder og jeg nok havde forventet noget andet. Den 7-timers fri bar bestod også kun af øl, vin og vand samt velkomstdrinken. Men både veninderne og vennen valgte så bare at det var nødvendigt at skulle bede om både rød- og hvidvin og samtidig hente øl på samlebånd. Og selvom der er fri bar synes jeg godt man kan beherske sig lidt.
 11. Kunne egentlig også godt tænke mig at høre jeres mening omkring veninders opførsel? Hvad er okay og hvad er for meget? Det er MEGET MULIGT at det er mig der er sippet Men jeg havde allerede inden brylluppet gjort det meget klart at jeg IKKE ønskede en drukfest. Selvfølgelig skulle folk have det sjovt og hyggeligt og vi havde jo også selv valgt, at der skulle være 7timers fri bar, men for mig er et bryllup stadig noget formelt. Men jeg havde valgt at jeg kun ville have to veninder med, da det er dem der betyder meget for mig. Det var så også dem, der endte med at gå mig lidt på nerverne. Allerede inden kagen kom var de gået i gang med at pille balloner ned og rende rundt omkring og optage videoer med hinanden, hvor de synger med heliumstemmer. Jeg ved min mor synes det var lidt for meget og det synes de bare var skide sjovt og hev så endnu flere balloner ned. Mens jeg så sidder og snakker med mine svigerforældre kommer de hen og sidder og råber, laver ansigter og tager mig på brysterne og tager billeder. Da jeg så giver udtryk for at jeg måske ikke synes det er så fedt får jeg af vide at jeg sq også er så kedelig og at jeg bare skal have noget at drikke. Igen er det meget muligt at jeg er sippet, men følte lige der at der manglede respekt for at det rent faktisk var mit bryllup og ikke en tilfældig fest. Overreagerede jeg eller hvad synes i? Jeg havde hvertfald bare meget svært ved at se det sjove i det
 12. Min dejlige mand og jeg blev gift sidste lørdag d. 10 august og der var en af mine mands venner, som dukkede op uden gave. Jeg synes ikke rigtig man kan være bekendt at sige noget, men må nok også ærligt indrømme at jeg synes det er for dårligt. Derudover har han også ændret sig rigtig meget siden han blev inviteret og er ærligt talt blevet lidt af en bums, der drikker lidt for meget .Udover at dukke op uden gave kom han i (hvad jeg vil kalde) vandrestøvler, comboybukser, t-shirt og en blazer, som han tog af så snart chancen bød sig. Det var tydeligt han kun var der for den gratis mad og 7timers fri bar og han var da også mere en godt pyntet da festen var slut. Han havde bestemt heller ikke noget problem med at rejse sig efter øl mens der var nogen der snakkede. Samtidig sad han og en anden kammerat og tog billeder af sig selv med solbriller og snakkede og grinte højlydt mens toastmasteren snakkede. Som om de var et par tøser på 13 år til første halbal. Jeg sidder med en meget splittet følelse da jeg på den ene side virkelig har lyst til at hoppe på mandens hoved tre gange og derefter kaste ham i havnen, men samtidig føler jeg heller ikke jeg har "ret til" at rette på vores gæster plus det jo også er overstået nu. Hvad synes i og hvad ville i gøre hvis det var jer? Skal vi bare holde vores mund og bare indse at han måske ikke er en særlig god ven eller skal vi udtrykke vores utilfredshed? Hilsen en trods alt glad nygift quinde
 13. Så får i også lige et billede af kjolen i "aktion" ;) fra da vi blev gift sidste lørdag 10.08.13
 14. Tusind tak skal i have Jeg sidder tit og kigger billeder og drømmer mig tilbage ;)
 15. Kan nu stolt kalde mig Mrs. Nunn :)