Signe&Martin

Medlem
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Signe&Martin

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 10/12/1986

Profile Information

 • Vielses dato
  31.08.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Nordsjælland
 1. Tak Jeg er også vild med ryggen, og hvis det ikke havde været for den, så havde jeg nok ikke været helt lige så tilfreds. Da jeg lavede oprettede dette indlæg et par uger før mit bryllup, sad kjolen væsentligt højere oppe ved barmen, og var med hjerteudskæring. Den blev (med lidt overtalelse hos Karim Design) gjort dybere og mere åben, og stropperne kom på den måde også mere til sin ret. Jeg følte simpelthen jeg blev kvalt i den. Men det endte lykkeligt alt sammen Jeg er meget taknemmelig for alle jeres søde kommentarer, for det er svært at være alene med sine tanker omkring sådan en stor ting.
 2. Tusind tak skal du have
 3. Nåh hvor sødt af dig. Jeg synes også jeg kunne mærke en masse gode vibes i dag Det er da et skønt forum herinde, men kan altid få støtte og opbakning når der kommer nerver på og zilla'en træder frem...
 4. Jeg LOVER at der nok skal komme et billede
 5. Jeg kan med glæde meddele jer, at min kjole er færdig, og at jeg er tilfreds med resultatet Altså 100% tilfreds bliver jeg nok aldrig, men jeg er oppe på 95% og det er også meget godt. Udskæringen er lavet meget mere harmonisk, og lidt dybere uden det bliver vulgært. Det er så mærkeligt at se billeder fra 1. prøvning til nu. Det er slet ikke den samme kjole! Gad nok vide hvad min kæreste siger, når han ser billederne fra kjolen in progress. Jeg har ingen billeder fra i dag, dem har min søster, men jeg tør heller ikke lægge dem op. Man ved aldrig hvem der snuser rundt herinde ;) I må vente til når brylluppet er veloverstået, så skal jeg nok indsætte et billede. Kærlig hilsen Signe
 6. Du har helt ret. Vi kvinder er hårde ved os selv Det kan være jeg ikke kan dy mig, og smider et billede på. Jeg kan jo bare slette det igen... Det ser jeg lige på senere, afhængig af hvordan det går i dag.
 7. Hvor er I søde alle sammen. Det er dejligt med støtte og opbakning Jeg har en god mavefornemmelse, og håber og beder til, at jeg går glad hjem fra Karim i dag. Jeg ville gerne lægge et billede op af kjolen, men en del af mine veninder huserer herinde, og de skal ikke se kjolen før på dagen.
 8. Vil lige give en opdatering efter dagens besøg hos Karim Design. De var heldigvis lydhør for mine bekymringer, og den bliver rettet til hist og her. På fredag skal jeg derind igen, og forhåbentlig sidder den 1000 gange bedre, og jeg kan sove igen om natten ;) Bliver måske aldrig 100% tilfreds, men hvis jeg kan komme op på 95% så er jeg glad! Tak fordi I læste med.
 9. Måske har du ret, men jeg tror at jeg bagefter, vil ærgre mig over at jeg ikke forsøgte at ændre kjolen (og dermed følelsen) mens jeg kunne, istedet for at acceptere at ende op med en kjole som jeg er ked af at tage på.
 10. Jeg har printet 10 billeder af kjoler hvis udskæring jeg gerne vil have at de efterligner. Så må de da fatte det! Måske skulle du gøre det samme? Jeg synes og det er svært at stå ved sin holdning, fordi skrædderen ofte laver den der "jeg er professionel ergo jeg ved bedst". Så har jeg lyst til at svare at jeg da kender min krop bedre end alle andre. Jeg håber du bliver tilfreds med din kjole
 11. Jeg har prøvet kjoler der var kæmpe store, for at se om jeg havde en indre Askepot gemt i mig. Men de var bare slet ikke mig - det var nærmest kjolen der kom med mig og ikke omvendt... Jeg føler mig feminin, men bare ikke smuk. Og det havde jeg bare troet at jeg ville gøre. Men jeg kan godt se hvad du mener ;) Og tak for dit indlæg!
 12. Jeg har masser af billeder og jeg har begået den fejl at sidde og tæske dem alle sammen igennem, igen og igen, for at finde de mindste fejl og mangler. Jeg tror at jeg vil forberede mig mentalt til sidste prøvning på onsdag, og så må jeg acceptere min kjoles skæbne derfra. Kan vidst ikke nå at finde et bælte, og budgettet er vidst heller ikke til det. Derudover er det svært at sætte på, da kjolen går dybt ned i ryggen...
 13. Jeg har lige set din kjole i din planlægningstråd og jeg kan kun sige WOW! Hold op hvor er du smuk (og lækker) og dine bekymringer kan jeg slet ikke se. Man er sin egen værste kritiker, og jeg håber at jeg er den eneste der kan se de ting som jeg ser, og som gør at jeg ikke føler mig smuk og lækker i kjolen. Jeg håber at mine bekymringer bliver gjort til skamme, når jeg en dag kigger tilbage på dagen.
 14. Jeg har egentlig ikke set kjoler som jeg føler er mere mig. Alle de kjoler jeg har prøvet, og som jeg bedst har kunnet lide, de ligner min egen. Jeg elsker blonder og vintage, og det er den stil jeg er gået efter. Desværre må det være min krop der bare ikke egner sig til brudekjoler. Alle har sagt "Ih hvor er du heldig at du er en str. 36, for alle kjoler sidder som en drøm på dig". Det passer bare ikke. Det er smadder besværligt at være 166 cm høj og med en lille talje, for jeg ligner en skoledreng i de fleste kjoler. Jeg har hele tiden tænkt at et bælte eller noget 'bling' kunne tilsættes for at tilføre kjolen det lille ekstra, men både Karim og mit dommerpanel (mine søstre + veninde) bliver ved med at sige at det vil være synd, fordi der sker så meget på kjolen ifht. blonder og ryggen. Men som jeg ser det er det bare en hvid kedelig kjole, som sidder herre dårlig fra taljen op opefter. Øv med øv på!
 15. Jeg håber at tvivlen fordufter når jeg står i hele udstyret på dagen. Dejligt at du havde en fantastisk dag, og nød at have kjolen på