RikkeD

Medlem
 • Content count

  1,044
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

RikkeD last won the day on May 18 2015

RikkeD had the most liked content!

Community Reputation

39 Excellent

About RikkeD

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  15.08.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Egen festsal
 • Interesse
  Uddannet konditor

Recent Profile Visitors

1,359 profile views
 1. Hejsa. De var købt i Calles. Ja 1500 pr stk. Meget billigt. Skriv til dem, de er søde og hurtige til at svare. Også på dansk ;)
 2. Min datter og lidt fra kirkekoret sang "Du er..." Udenfor kirken var ret sindsygt. Der stod en rand af mennesker foran os og tog billeder med deres smartphones. Vildt.... og sjovt at opleve
 3. Skal lige have gjort en masse billeder mindre....... I'll be back....
 4. Lige et billede af endnu et DIY projekt. Min mands butterfly havde jeg selv hæklet.
 5. Inde i kirken ventede Martin jo med sin forlover. Syntes det er nogle vildt flotte billeder fra kirken og har MANGE, men I får den korte version. Det var en fantastisk oplevelse at gå op af kirkegulvet. Kirken var jo proppet til sidste plads så der gik lidt før jeg fik øje på Martin. Der var så mange jeg, jeg blev helt overvældet også over de mange der var kommet for kun at være med til receptionen. Jeg græder ALDRIG offenligt, men indvendigt var jeg rørt til tårer Martin min skønne mand lavede en "Frederik", så sødt. Martin og hans forlover
 6. Tak tøser... Og her gik jeg og troede ingen fulgte med, så må jeg vist hellere komme videre ;) Mus, hun hedder Jette. Nu bliver jeg jo nysgerrig. Er du tandlæge, klinikassistent eller lignende?
 7. Dejligt med beretning. Glæder mig til at læse mere
 8. Niks Nej, for for at være ærligt: det er KUN dem, jeg ser på! Phyyyy godt for jeg er kun nået til inden kirken og hold da nuller der er mange billeder...... ;)
 9. Lillemanden var MEGET glad for at få sin mor Læg lige mærke til den 17 årige har et lille smil stort
 10. Afsted til kirken.... Den flotte bil som hentede os. Blev ændret i sidste øjeblik, men var helt tilfreds. Den var lille og fin Min mands gamle arbejdskollega. Han har ikke taget så meget som en krone for det. Men har givet ham dette billede i en ramme. Ankomst til kirken. Min store søn lukker op for mig. Han fulgte mig også op af kirkegulvet De to mindste havde jo ikke set mig siden dagen før. Så der var stor velkomst til mig. Denne lille havde endda lige nået at give en lille tåre. De var så fine.
 11. Er der noget der hedder for mange billeder i bryllupsberetningen??
 12. Disse billeder er jeg vildt glade for. Syntes fotografen har fået fanget min mor og søster fantastisk. Også mine dejlige piger. Glæder mig til at se de færdigredigeret billeder. Der er ikke noget bedre end en ordenlig krammer Sidst men ikke mindst et af mine yndlingsbilleder. For der kan man virkelig se mine skønne Jimmy Choo's som jeg ELSKER.