CamillaNK

Medlem
 • Content count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About CamillaNK

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 04/23/1983

Profile Information

 • Vielses dato
  14.09.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Bornholm
 1. Jubii, nu kan jeg endelig være med Her er min smukke kjole. Den var fantastisk at have på, og det var en skøn dag. Øv, at den kun skal bruges den ene gang Mangler stadig billederne fra alle gæsterne, men så har vi da dem til gode
 2. Tusind tak for jeres svar. Jeg har slået koldt vand i blodet og sat mig selv på en kur med Nupo, mavebøjninger morgen og aften og daglig tur på løbebåndet, siden jeg fik kjolen hjem. Umiddelbart vil jeg sige, det er nok, for har smidt 1kg indtil videre Desuden har jeg bestilt en Shape Wear til taljen, som burde give lidt. Er spændt på, om jeg kan holde ud at have den på en hel dag, men nu ser jeg. Jeg er ihvertfald mere fortrøstningsfuld nu
 3. Så fik jeg hentet min skønne kjole i mandags. Da jeg prøvede den første gang, skulle den syes et par cm ud i det øverste af ryggen, fordi jeg fik en lille hudfold. Nu fik jeg så prøvet den igen, da jeg skulle hente den, og der passede den bedre i ryggen, så det endte med kun at være en strop og ophæng til slæb, der skulle fikses. Inden jeg kørte hjem med vidunderet, hoppede jeg i den igen, og nu sad den virkelig stramt. Havde bare fået frokost... :-/ Bliver så oppustet, når jeg spiser.. Har lige prøvet den herhjemme, og jeg kan ikke få lynet de øverste 5 cm. Ved godt, det er svært at gøre selv, for den skal jo sidde til, så den ikke falder ned, men er bare så bange for, den ikke passer på dagen. OM 10 DAGE!!! Er så meget i tvivl, om den skal syes ud. Jeg har købt den i Tønder men bor i Silkeborg, så skal finde en skrædder i nærheden af mig. Og det skal ikke koste alverden, for budgettet er ved at vælge stramt. Åhhh, what to do....
 4. Nu ved jeg ikke, hvor du skal til frisør, men inden jeg flyttede, havde jeg en frisør, der også lagde makeup. Pernilles Klip i Rønne. Hun er super sød og dygtig. Ellers har jeg hørt gode ting om Hekseriet, men ved ikke, om de kører ud.
 5. Ja - jeg har besluttet at tage derned og kigge. Det er godt nok meget over vores budget - da jeg jo skulle købe hos Lilly til "outlet" - men er bare nødt til at prøve deres kjoler dernede De starter udsalg på torsdag kan jeg se. Alle deres 2012 modeller er sat ned til 50% og de har et helt stativ med kjoler til 1000kr. Det kan jo være du er heldig Ja Jonna fortalte mig også lige at alle deres 2012 modeller kommer på tilbud der - uh altså, jeg synes det er svært. Jeg er bange for at kaste mig overilet ud i det og måske ende med at få den forkerte kjole? Synes det er svært - særligt, når man i forvejen slet ikke er kjolepige og ikke rigtig har "mode øje" for tingene.. Jeg håber og krydser fingre for at alt går som det skal. Måske ender jeg med en kjole - eller burde jeg prøve hos andre først, inden jeg køber den der efter første forsøg osv. ?!
 6. Ej skulle da have ventet så :-)
 7. Det er da en dejlig start :-)
 8. Ja, det kan absolut godt betale sig at tage derned. Nej, hun hed Grete. Også super sød. Men jeg havde 2 andre henne og kommentere på kjolen. Er Jonna hende med pagehår og briller?
 9. Max budget for alt mit er 10.000. Jeg har fundet skoene, og de kostede 399. Kjolen kostede 8400 men fik den til 7550 :-)
 10. Ja, må nok hellere vente med at tænke på det. Det behøver jo heller ikke være lige med det samme. Og tak :-)
 11. Jeg prøvede den med et lilla bånd i taljen, fordi jeg skal have lilla sko på, og kæresten skal have lilla vest og kravat, men synes det er bedre uden. Suk, er allerede lidt ked af, at jeg har planlagt at sælge den efter brylluppet..
 12. Hvor er I søde.. :-) Har så glemt at skrive i starten, hvilken jeg har købt. Flot :-) Jeg har købt nummer 1. Den var bare skabt til mig ♥ Den skal syes en lille smule ud på ryggen, og det klarer de, mens jeg venter, så jeg kun skal derned én gang mere i starten af september. Er så glad for, at I er enige med mig ;-)
 13. Kjole 3
 14. Kjole 2. Og ja, den er for lille, derfor den sjove hudfold hele vejen ned af ryggen :fløjt:
 15. Kjole 1