brudennoer

Medlem
 • Content count

  201
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by brudennoer

 1. Så samler jeg også lige vores projekter i en tråd så andre brude kan få lidt inspiration.
 2. Først et kæmpe tak skal du ha Fordi du ville dele vor dag I denne kurv er der lidt af hvert At huske alt kan være svært Tag hvad du skal bruge og lad resten ligge Så kan andre også kigge Reparerer skade der er sket denne gang Og skynd dig tilbage inden næste sang
 3. Er der nogen, der kan lure teksten på skiltet? Er duften væk Er neglen flæk Er strømpen løbet Hovedpine? Oven i købet Og ’’det’’ til kvinder Kig i kurven og hjælpen du finder Og på mændenes står der. Er selvskabet kedeligt og kvinderne stygge? Finder du her et blad til ’hygge’ Har du dårlig ånde og andre gener? Tyggegummi, skraber og deo du finder
 4. har selv klippet efter forskellige billede på google.
 5. Mange tak mms8777 Har også luret lidt på dine ting.. Du bliver så glad for det personlige præ..vi fik megen ros for vores. Knus
 6. Hej Evita De er fra Sia Collektion. Hvis du er interesseret har jeg 10 stk. menukort holdere til salg. :D
 7. Mange tak Rikke D er også godt tilfreds :D
 8. Jamen denne har vi sendt ud til alle, så har vi ladet det være op til folk selv at vælge. som vi skriver er det uden noget stort halløj. vi har gave koordinator på som holder styr på at vi ikke får flere af den samme gave. ellers så godt som. Men personligt at alle som er med til brylluppet ikke nogen som ikke ved at vi også har fået en lille pige og som jo til hverdag er med og aktive i vores liv. men jeg siger lad det være op til folk selv hvor stor gaven skal være og om den overhovedet skal være der.
 9. vi holder barndåb og bryllup og vores er som følge: En sommerdag Thomas ned på knæ sig lagde Mens han smilede til Eva og sagde Denne ring er til dig min kære Håber, at du min hustru vil være Inde i Eva’s mave Lå hun som en lille gave Denne lille gøj Skal uden noget stort halløj Have vand i håret Uden at spilde på tøjet Derfor vil vi gerne vores familie og venner se Når det i Østervangkirken skal ske den 7. september 2013 kl. 13.00 vil klokken slå lykkelige vi ved alteret vil stå.
 10. det kunne være hyggelig.. send along send along
 11. Hej Henriette. Jeg jeg tilluske mig dine menukort i word dok. så jeg kan få din headlines?
 12. Brystbuket til H2B og Bestmann. fandt en formel på youtube over satin båndsroser og kombinerede dem med lidt perler, rosenblade og grønt bånd.
 13. kirkehæfter. som så mange af mine andre DIY ting skal H2B lige se det an om det egentlig lige er ham Det må være en mandeting. Men fandt denne her fra Lotus på BK og tænkte at den kan vi da næppe leve uden så lavede en og H2B var hooked. det er 5 salmer og den kom til at se således ud. PS. har tilføjet et lommetørklæde på bagsiden af forsiden. denne er sat fast med et matchene silkebånd.
 14. Doorhangers. Er så småt gået i gang med at forberede lidt luksus til de overnattene gæster. og selvfølgelig skal de over have en doorhanger. der ud over kommer der et program for søndagen, samt et buffetoversigt så man er klar over hvad man skal stå op til. Formel er fundet herinde på BK og blot ændret i photoshop så farverne matcher.
 15. sugerør. har købt disse sugerør, overvejer stadigvæk om jeg evt skulle lave læber og overskæg til dem.
 16. HÅRPYNT. Datteren på 7 år ville gerne have lidt pynt til håret, og da jeg havde nogle rester i overskud efter wrist corsages gav jeg mig i kast med det. Blomsterne har jeg skilt helt af og brugt kronbladende som skabelon på tyl og blonde. derefter har jeg samlet det hele og syet perler på. skal bare have fundet ud af om de skal på kam eller spænde.
 17. Sæbebobler. Nu er det jo ikke et ukendt fænomen med sæbebobler herinde, men i vores omgangskreds er det ikke så kendt, så glæder mig til at se hvor godt folk tager imod dette. fandt den på amazone og da de ikke vil levere til dk, måtte de lige en tur rundt Irland for så at lande herhjemme. igen har vi bundet en lille sløjfe omkring glassets stilk og brugt et lille manillamærke hvor det er vores monogram og datoen. regner med at vi skal have lavet et mærke med blæs held og lykke på brudeparret.
 18. Topfigur og menukortholdere. Fandt disse og kunne bare ikke stå for dem. Den ene viser topfiguren og den anden viser menukortholderene. Den model som topfiguren er i har vi også menukortholder i. vi har 4 af hver slags. Syntes de er super fine og lidt morsomme.
 19. Bordplan. Ihh vi var så heldige at finde en gammel ramme i vejkanten som jeg med det samme tænkte jeg kunne bruge til bordplanen. H2B fixede en mdf plade som passer i rammen, efterfølgende malede han den hvid. Tog 7 stykker satin silkebånd i 6mm (som også er brugt til andre DIY) og limede dem fast således at hver streg/snor udgør et bord. derefter klippede jeg manilla mærker ud, disse repræsentere en gæst. på mærkerne står det gæstens navn, tilhør til brudeparret og en lille personlig beskrivelse. Dette blev resultatet.
 20. Wrist corsage. Vi startede egentligt med at det kun var vores datter som skulle være brudepige og derfor valgte vi at handle nogle kunstige blomster som kunne bruges til brudepigebuket. efterhånden som brylluppet skred frem kom er lige en brudepige mere og en mere. og nu er der 5 skønne piger som sammen med ut skal være prinsesser for en dag. Nå med nu skal de jo så holde i hånd og ikke holde om buketter så derfor har vi valgt at lave en wrist corsage eller en håndledbuket til dem hver især. Jeg tog de 5 kunstige blomster jeg have købt og skilte dem af. fandt så perler og tyl og blonde frem fra gemmerne og gik i gang med at sy. Hvis andre forsøger sig, skal nålen være tyk/kraftig og jeg har brugt kinatråd til at sy med. båndet de bindes med er brudetyl. syntes selv de er blevet meget fine og meget børnevenlige.
 21. rekvisitter til photovæg. Det giver vist sig selv hvordan de er lavet og af hvad. der er mange flere, tror vi har lavet omkring 45-50 forskellige rekvisitter.
 22. Ikke fordi der er så meget DIY i dette. Men flashe kan de jo godt blive. Har fundet disse på ebay og efter kontakt med sælger, fik jeg ham overtalt til at sende til DK. De kommer til at gøre sig godt ud på slikbuffét
 23. Toiletkurv/kasse Stærkt inspireret af BK er her vores udkast af en toiletkurv. kassen er købt i søstrene grenes og efterfølgende pyntet med et grønt satinbånd som går igen igennem bryllups DIY