RoseCph

Nyt medlem
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RoseCph

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 03/25/1983

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 1. Tak for jeres forslag, den står mellem ferreo roche creme og toblerone creme... ;)
 2. Ja det har jeg i min kogebog hjemme. For det var det vi havde i vores kage. Jeg har lavet den så mange gange siden. Det smager MUMS… Kan opskriften i hovedet. Du skal bruge 20 FR kugler og 1/2 fløde. Hak kuglerne i stykker. Varm fløden til kogepunkt. Put kuglerne (hakket) ned i fløden og rør rundt mens de smelter. Dernæst hælder du massen i en skål og dækker det til med film. INGEN kondens!! Lad det stå på køl i 12 timer. Nu kan du piske det til creme. Smager fantastisk Pøj pøj med det. Undskyld jeg bare har jappet igennem opskriften, men er ikke hjemme lige nu, så det var lige med egne ord Tusind tak, den skal prøves ;)
 3. @musenberg. Har du en opskrift på ferreo roche creme? Det lyder spændende...
 4. Jeg bruger den første du skrev. Den er super god! Choko har jeg tænkt på men når jeg nu også smører den op med choko frosting kunne det være godt med en anden slags creme... Så tænkte bare at nogen herinde havde en god ide eller erfaring ;)
 5. Hej ;) Min chef har spurgt mig om jeg ville lave hendes bryllupskage. Hun skal giftes med sin kæreste gennem mange mange år, de skal vies på rådhuset og det er et meget lille og casual bryllup. De bliver blot 15 mennesker til festen. Derfor turde jeg da også sige ja til at lave min første "bestillings kage" De vil have 2 mindre mudcakes. Laver dem i en 15 cm form. Den ene med limemousse og den anden med jordbærmousse. De ønsker hverken fondant eller marcipan overtræk, så havde tænkt at smørre dem op med chokolade frosting (en med hvid choko og den anden alm) Men jeg synes selv at det bliver lidt kedeligt med bare en slags fyld i kagerne, så her er mit spørgsmål: Har i nogle forslag til en mousse/creme der ville gå godt til både lime og jordbærmousse? Håber i har nogle gode forslag, på forhånd tak ;)