JeanetteThomsen

Medlem
 • Content count

  100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

JeanetteThomsen last won the day on May 4 2014

JeanetteThomsen had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About JeanetteThomsen

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  03.05.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Hjørring
 1. Tusind tak for de hurtige tilbagemeldinger .. Så tror jeg, at jeg prøver at sætte den på skørtet et sted - for at minde H2B's elskede mormor
 2. Hej skønne zillas Har et spørgsmål vedr. noget lånt til brylluppet: Min svigermor har tilbudt at låne mig en broche, som hun har arvet fra sin afdøde mor (h2b's mormor), MEN hun var fraskilt. Så spørgsmålet er, om jeg må låne brochen? Låner den jo sådan set af min lykkelig gifte svigermor, men den har jo tilhørt en fraskilt. Håber I kan hjælpe lidt?
 3. 40 dage til brylluppet <3

 4. Vi skal have pølse- og oste bord .. - 3 forskellige slags pølse - 4 forskellige slags ost - 3 forskellige slags hjemmebagt brød
 5. Godt emne .. Min liste til skønhed: - Lyse striber - Brazil voks - Gele negle - Eyelash extensions - Barbere ben dagen før brylluppet - Mht. hudpleje; står jeg selv for denne i ugerne op til brylluppet - masser at pleje og fugt ..
 6. Vi skal giftes kl. 15.30 - så efter vielsen tager vi ud og tager billeder, mens gæsterne tager hen til feststedet (eller forbi vores hus ). Så mødes vi alle på feststedet kl. 17 til velkomstdrinks og gaveåbning. Vi serverer vores bryllupskage til dessert.
 7. Her var det en nem snak .. Min H2B har et meget specialt efternavn, som stammer heroppe fra. Så selvfølgelig skal det navn føres videre. Desuden har jeg et så originalt efternavn som; Thomsen, så det er der ikke meget ved at holde fast i .. Så jeg kommer til at være den eneste; Jeanette Skrubbeltrang, i DK (indtil videre i hvert fald) ..
 8. Vi vil gerne danse vores sidste dans til: Sarah Brightman & Andrea Bocelli - Time to Say Goodbye - det er en sang der betyder meget for os. Min H2B stod i Dubai og så det mest fantastiske springvand mens denne sang spillede, hvor han besluttede sig for at det var mig han ville holde fast i. Han købte derfor forlovelsesring med hjem, og friede da han kom hjem. Så vi elsker denne sang
 9. Hold da op, hvor er det flot .. Hvor må det være dejligt at kunne se frem til en brudekjole i sin ønske størrelse - keep up the good work!
 10. Hvad ligger jeres gaver på, prismæssigt? Havde nemlig tænkt på en designer stol og boudoir billeder. Så løber det nemlig op i ca. 5000 kr, som jeg måske syntes er meget.. men på den anden side, ved jeg ikke hvornår jeg ellers skal give de ting..
 11. Så er det vist på tide at komme med en opdatering herinde .. Har haft meget at se til den sidste tid - ikke mindst med bryllupsplanlægning .. Derfor har jeg ikke fået skrevet herinde, sorry Selvom der har været lidt pauser ind i mellem og været jul, siger det samlede vægttab nu: 4,8 kg. Selvom det kunne have været bedre, er jeg nu godt tilfreds. Det er bare op på hesten igen ..
 12. Tak for hjælpen, I skønne brude .. Kjolen er købt nu - og det blev den ivory/gold kjole, som jeg havde kigget på inden. I kan se den i min planlægningstråd
 13. Vi har styr på det meste ift. de stande der kommer til bryllupsmessen.. Så vi tager afsted for at komme lidt i bryllupsstemning og få denne oplevelse sammen Men vi skal selvfølgelig også smage på bryllupskage, da dette er en post som vi ikke har styr på endnu.
 14. Tusind tak for jeres kommentarer - nu glæder jeg mig endnu mere til at prøve kjolen :-) Jeg er selv meget lys i huden, så vil bestemt prøve Ivory også nu..
 15. Hej skønne brude! Jeg skal til min første prøvning på lørdag, og har fundet en kjole som jeg glæder mig vildt til at prøve. MEN de har den kun i ivory, og har altid tænkt at en brudekjole skal være hvid, men skal den det? :s Hvis jeg vil have den i hvid, kan den bestilles hjem, og så vil de have den i april, men jeg skal giftes 3. maj, så det ved jeg ikke om jeg tør.. Håber på nogle gode råd