KommendeFruHansen

Medlem
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About KommendeFruHansen

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 11/01/1989

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Vester Ulslev
 • Interesse
  Skydning, petanque, venner, frivilligt arbejde.
 1. Hej brude/gomme Jeg kunne godt tænke mig en paraply på min bryllupsdag, er der nogen af jer der vil sælge jeres eller låne mig den? Jeg skal giftes på Lolland d.7-9-13. Jeg håber virkelig der er nogle der kan hjælpe mig.
 2. Det er at der er nogen der tænder den når vi kommer ud af kirken, så vi kommer gående ind i alle boblerne. Jeg elsker dem også selv.
 3. Hvilket nr har "Du kom med alt det der var dig" i højskole sangbogen? Den vil vi nemlig også gerne have, men præsten kunne ikke finde den.
 4. Bridezilla!! Efterhånden glæder jeg mig utrolig meget til det hele er gået i gang. Godt jeg kun skal giftes 1 gang i mit liv. Jeg vil ALDRIG planlægge bryllup igen. :) <3

  1. SuperKlar

   SuperKlar

   Det forstår jeg ikke... Jeg savner det faktisk lidt nu, her 3 uger efter det hele kolminerede i den mest fantastiske fest... men måske lidt fordi det viste sig at give pote med alle forberedelserne og det hele bare klappede...

 5. Jeg har kun kigget på dem på nettet, hvor de koster 300 kr og derop af. Jeg må i fætter br. ;) Tak.
 6. Håber virkelig der er nogen der kan hjælpe.
 7. Kære brude/gomme Er der nogen af jer der har en sæbeboblemaskine som virker, man evt kan låne eller købe?
 8. Tusind tak for feedback og ros. Jeg fjerner det med "venner med fordele" - det var lidt fordi jeg læste man skulle have noget sjovt med og alle grinede så meget af os det første års tid fordi vi ikke ville være ved, at vi passede enormt godt sammen. Vi holdt fast i at vi kun var venner - men vi var sammen hver eneste weekend og sov sammen osv. og det førte jo selvfølgelig en del "hyggeligt samvær" med sig, ha ha. Men som det står der var jeg nemlig også meget i tvivl - så jeg tror jeg undlader det. Vi skal også giftes 7-9-13. Det var slet ikke planlagt. Vi skulle spare alt op fra bunden og havde ikke ret mange penge til overs, da H2B havde studeret og været arbejdsløs og vikar osv. så vi var lidt pressede. Vi var dog så uheldige i 2012 at vi hurtigt efter frieri traf beslutningen om at når nu 2013 skulle være "vores år" - så var det også der vi ville vies. Så jokede vi lidt med det på vej hjem efter at have besøgt svigermekanikken en dag - at det kunne da være meget sjovt med 7-9-13. Dagen efter undersøgte jeg kirke og andre praktiske ting og det viste sig, at vi faktisk kunne få det til at gå op. Hurtigt blev beslutningen så taget - og vupti, nu skal vi giftes denne dag! Det lyder godt. Vi var også "venner" lang tid før vi egentlig blev kærester. Jeg var rigtig usikker og wow nu skal jeg giftes. Det var faktisk min kæreste der bestemte, hvornår vi skulle giftes. Jeg må jo nok indrømme at svigermekanikken spæder til, til brylluppet.
 9. Ej hvor er den god, jeg må holde tårene tilbage. Snøft. Det med I var venner med fordele ved jeg ikke om er relevant, det er igen an på, hvordan I er i familien. Jeg ville ikke selv have det med. Jeg blev også friet til d.24. december 2012. Hvornår skal I giftes? Vi skal d.07-09-13.