Honore2B

Medlem
 • Content count

  639
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Honore2B last won the day on November 4 2014

Honore2B had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

About Honore2B

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 01/11/1974

Profile Information

 • Vielses dato
  17.05.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Måbjerg Kirke, Holstebro
 • Interesse
  Især DIY
 1. Min far kom mandagen før brylluppet og meddelte at han overførte en sum penge til mig, som hjælp til brylluppet. Jeg er faktisk rigtig glad for, at han valgte at gøre det på den måde - altså når alt var planlagt og på plads. Vi fik lov til at gøre det på vores måde - og i hans tale, nævnte han også sin store respekt for vores (mit ) kæmpe planlægningsarbejde. Tror helt ærlig, at havde han helt fra dag ét meldt ud, at han ville bidrage til brylluppet, så ville jeg føle mig forpligtiget til at føje hans ideer og ønsker. Men jeg - øhh vi - fik lov til at gøre det på vores måde. Det betyder ikke, at vi ikke var lydhør overfor deres og min svigermors input - men vi følte os ikke forpligtiget til at føje dem. Så jeg kan godt se, at det er et svært dilemma at stå i.
 2. Det er egentlig kun småting, nærmest bagateller: Jeg havde bundet to knuder på båndet på risposerne. Er idiot til at binde sløjfer, så ville sikre mig, at de ikke gik op. Det skete så heller ikke. Til gengæld kunne gæsterne ikke få dem op, så vi måtte stå og vente på at få ris. Vi valgte dog at lave sjov ud af situationen og begyndte at planlægge en flugtvej. Det fik gæsterne til grinende at flå i poserne, for at kunne give os ris - og puha det fik vi. Vi måtte et par gange under receptionen lede efter personalet, for at få flere flasker med asti og få skåret kage (det måtte folk ikke selv ) Fyldet i cannollierne der blev serveret som mellemret var lidt frossen. Alt sammen småting, der overhovedet ikke kunne lægge en dæmper på vores pragtfulde dag. Vi er begge enige om, at den var så perfekt som den kunne blive. En enkelt detalje ærgrer os dog en del. Vi glemte at få taget billeder af os sammen med vores forældre og vores børn. Det er rigtig øv. Så husk endelig det............det er så ærgerligt at komme i tanke om dagen efter
 3. Jeg gik ind til "Brudmarsch på ett tema från Oviken". Organisten havde arvet noderne fra hendes far. Da hun spillede den første gang var jeg bare ikke i tvivl. Så simpelthen mig selv gå op af kirkegulvet. Må så indrømme, at på selve dagen hørte jeg overhovedet ikke stykket. Var alt for opslugt af at se min dejlige (daværende ) kæreste stå og vente på mig oppe ved alteret.
 4. Hvad der virkede: Børnecitater om kærlighed/ægteskab. Havde skrevet dem i menu-kortene, og det vakte stor jubel. Havde brugt meget tid på at lave forskellige i hvert kort, så der kun var ganske få gengangere. Det endte med, at gæsterne skiftedes til at læse dem højt - det havde jeg overhovedet ikke regnet med. Favour-boksene. Der gik ikke mange minutter før de første spurgte, om de måtte åbne dem nu. Og så gik det ellers stærkt. God-tur-hjem gaveposer med vand, chips og en lille slikpose til de overnattende gæster. De var vilde med dem, især dem, der skulle køre i flere timer for at komme hjem. Det er ikke "virkede": Havde bundet båndet på risposerne med to knuder. Så gæsterne havde svært ved at åbne dem, så vi måtte stå og vente på at få ris. Dog valgte vi at få noget sjov ud af situationen, og stod og planlagde en flugtrute lige præcist så højt at gæsterne kunne høre det. Det endte med at alle grinende stod og flåede i poserne for at få ram på os. Toiletkurven. Det eneste der blev rørt var TicTac'ene og håndcremen.
 5. Jeg har en fra Triumph. Den virker okay, men puha den er godt nok ikke rar at have på. Får problemer med maven i løbet af aftenen => luft i maven, der bare buldrer rundt og giver smerter. Så under brudekjolen havde jeg bare nogle "mormor" trusser på - og helt ærligt de virkede faktisk lige så godt som shapewear trusserne, men var til at holde ud at have på.
 6. Er dybt rystet over at høre din historie. Hvor meget mangler du i din planlægning? Måske kan nogen af os herinde hjælpe? Jeg hjælper rigtig gerne, men afstanden er en faktor, da jeg bor i Holstebro i Vestjylland. Men hvis der er noget, der kan gøres på "afstand" så sig endelig til.
 7. Jeg er 40 år og H2B er 44 år. Vi har en fælles søn på knap 10 år. Derud over mine tre skønne bonusbørn på 15, 16 og 18 år. Vi har en hund på 3 år. Har været sammen knap 14 år + det løse
 8. Jeg er så heldig at have fået to PA'er. En med tøserne - hvilket jeg egentlig også havde forventet. Og en med familien - hvilket jeg overhovedet ikke havde forventet. Den med tøserne var sjov, med bumberball, god mad, masser af drinks og tøsesnak. I en alder af 40 har jeg aldrig haft lyst til kys på strøget eller alt for vilde tiltag - det er bare ikke mig, og har faktisk aldrig været det. Den med familien var hyggelig, med god mad, besøg på glasværksted og masser af hygge. Aldersspredningen var så også fra 9-64 år. Og jeg ville ikke have været foruden nogen af dem. MEN.... jeg skal da også være den første til at indrømme, at havde min mor været med til min første polterabend, så havde tøsesnakken ikke været den samme. Og det havde nok også lagt en dæmper på indtaget af alkohol, og måden den blev indtaget på Du bliver nød til at mærke efter, hvad det er du gerne vil. Når du har fundet ud af det, så tag en snak med din mor.
 9. Hi hi - ville også vise mine. Men det er så allerede sket. Det er nemlig mine der er brugt som eksempel her.
 10. Vi har været sammen i snart 14 år. Så vores "prøvetid" er vist udløbet Han friede d. 22. juni 2013 og vi skal giftes d. 17. maj, så lige under 1 års forlovelse.
 11. Super flot - tager virkelig hatten af for Jer.
 12. Hmmm det er det der med frygten. Den er faktisk det værste. Man når tit at piske en stemning op inde i sit lille hoved, og som regel helt uden grund Lyder til, at du har haft en polterabend, hvor dine grænser er blevet respekteret.
 13. Tror egentlig det er gået lidt af mode, det der med at folk skal ydmyges på deres polterabend. Trenden peger vist mere på wellness, noget kreativt, noget sjovt og hygge. Jeg fik jo meget uventet to polterabender, den ene var med noget sjov (bumber-ball fodbold) efterfulgt af restaurantbesøg og hygge. Den anden var frokost efterfulgt af et besøg på et glasværksted, hvor der blev lavet et fad.
 14. Min umiddelbare tanke er, at det nok bliver en noget stram tidsplan. Det kommer dog meget an på, hvor mange I bliver til middagen. Vi bliver kun 20 til middagen, men der er alligevel sat 4 timer af. Og tror helt ærlig, at vi kommer til at overskride de 4 timer, men det er bare os - vores familie er en flok sludrechatoller, der kan blive ved i timevis, og når der er mad på bordet, ja så trækker det bare endnu mere ud Men din ide med at tage bryllupskagen som en sen dessert efter 2. hold gæster er kommet kunne godt virke. Tror ikke det er en god ide at skubbe taler o.lign. til efter middagen. Det vil blive svært at finde nogle "naturlige" ophold i festen, hvor de kan holdes. Som du selv skriver, så er gæsterne spredt, og I risikerer, at der mangler en del gæster, og en del uro. Så det ville jeg i hvert fald ikke gøre. Har I aftalt tidspunkter med kirke og feststed? Er invitationerne sendt?
 15. Jeg har valgt at tage hans efternavn. Af flere årsager egentlig. Primært fordi jeg ved, at det vil glæde ham. Hans efternavn er mere specielt, nemlig Honoré, med en meget lang slægtshistorie. Hvor min "bare" er Andersen. Dog skal det lige nævnes, at jeg altid har været stolt af at bære min fars efternavn. Michael nævnte at jeg jo kunne tage Honoré som mellem navn, så jeg kom til at hedde det samme som vores søn, altså Honoré Andersen. Men nej - jeg vil være hans på enhver måde.