Petunia

Medlem
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Petunia

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday
 1. Ann-Ton på Industrikrogen i Ishøj
 2. Min havde både stivere og snøre i ryggen. Jeg kunne ikke sidde skrutrygget men den støttede min ryg og holdning hele dagen. Det var først til sidst, det blev ubehageligt.
 3. Det er slet ikke en mulighed, da jeg skal have sat hår ude. Men jeg prøvede kjolen i weekenden, og der er røget tilpas meget på hofterne til, at jeg kan smyge mig ned i den oppefra. Så problemet er løst
 4. Ja ganske enkelt. Skal i have/havde i have slør på eller ej? Til de som er gift: havde i? Var der fordele/ulemper? Jeg har købt et superflot slør, men er i tvivl om jeg vil have det på eller ej. Det er jo ekstra "bryllupsagtigt" med slør, men omvendt vil det skærme lidt for ryggens detaljer, hvilket jeg synes er ærgerligt.
 5. Jeg ville jo heller ikke tage posen helt ned over hovedet, men binde den til over håret. Men i har nu ret i, at den kan jo glide ned (der tænkte jeg sgu ikke så smart, men gik ud fra at den blev siddende.). Pudebetræk skaber også friktion modsat posen, så det tror jeg ikke vil fungere. Jeg kan ikke tage kjolen på nedefra pga mine hofter og snittet, det ville jeg ellers klart foretrække. Hmm...må vist bare tænke videre på mulige løsninger...
 6. Jeg er altså også med på en lytter :D
 7. Gorlubb uden tvivl! De er utroligt kompetente, og jeg tager troligt 50 km bare for et smykkeskift, fordi de er så kvalificerede.
 8. Et lille (lettere bekymrende for mit vedkommende) spørgsmål har meldt sig: hvordan dælen får man kjolen på uden at smadre hår og makeup? Jeg overvejer at tage en gennemsigtig plastikpose over hovedet, for at det glider bedre, men det kunne jo være at nogle af jer kommende brude (eller endnu bedre gifte med egne erfaringer) har nogle gode bud, så jeg undgår posen?
 9. Vær varsom med, hvad du får lavet. Jeg har 2 veninder, der har prøvet. Den ene fik det flettet i og mistede en del af sit hår. En anden fik hot fusion og kunne ikke få dem ud igen, da håret begyndte at filtre ved rødderne efter kort tid. Hun endte med at måtte klippe det meste af sit hår helt af.
 10. Vi bærer begge ring. Han ville også gerne have en ring som tegn på vores forlovelse ...og så blev vi hutigt enige om at købe vielsesringene med det samme i stedet for at bruge penge på både forlovelsesringe og vielsesringe.
 11. Hvor er de fine allesammen. Jeg synes også, det er svært at vælge, og kan ikke rigtigt finde noget i gemmerne, som passer til, men ville også gerne undgå udgiften
 12. Jeg har givet 700 kr for oplægning foran, ekstra strop under slæbet og en rettelse i rygstykket. Hun er rigtig sød og hjælpsom og virker kompetent
 13. Tak for hjælpen :D
 14. Jeg sidder og kigger brudesmykker, og har nogenlunde besluttet mig for, hvad jeg går efter. Det er bare svært at opstøve til en nogenlunde pris Så jeg tænkte, at jeg måske bare manglede inspiration - derfor vil jeg høre, hvad i havde på/skal have på af smykker på jeres store dag?