Tullen

Medlem
 • Content count

  690
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Tullen last won the day on January 31 2014

Tullen had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

About Tullen

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 07/29/1983

Profile Information

 • Vielses dato
  12.07.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Silkeborg området
 1. Nej det er ikke skind... Det kan godt være de giver sig når der kommer varme fødder i, det må tiden vise...
 2. Den venstre sko var løsest til at starte med og derfor har den fået mest. Nu skal den højre lige have en tur mere og så er den ved at være der...
 3. Dag 5: Små chips i 3 af neglene, så skal igang med en ny omgang i løbet af weekend. Også fordi der lige er kommet en pakke med 10 nye farver fra lidtluksus.dk Men har heller ikke gjort som yellowrose/Linda anbefaler og husket at få kanten med. Så det er helt sikkert min slagplan ved forsøg 2 ;)
 4. Skoen får lov til at tørre natten over mens kanten holdes i form med et bånd...
 5. Indersiden af skoen fugtes med lidt vand. PAS PÅ - INGEN VAND på sålen. Skoen tørres forsigtigt med en hårtørrer på laveste varmetrin.
 6. Dette råd er simpelthen så fantastisk at jeg er nød til at dele det. Jeg har fødder i 2 forskellige størrelser og har derfor bestilt et par håndlavede sko efter mål. Da de ankommer er de dog alt for store på indersiden. Men efter råd fra hende der havde lavet dem, har jeg været i gang med lidt vand og en hårtørrer og forskellen er intet mindre end fantastisk.
 7. Fine tip - men jeg skal nok lige bruge et par gange på at øve mig inden det bliver perfekt. Og den lak jeg har valgt er altså svær at få helt af på huden når man ikke kan ramme ordentlig. Men kan da allerede se bedring når jeg sammenligner nr.1 venstre hånd, nr. 2 højre hånd, nr. 3 tommeltotten for sig selv (altså med den rækkefølge omgange jeg lavede det)
 8. Tak for denne tråd... Jeg har købt et sæt i lørdags og har lavet det første forsøg... Spændt på hvor længe det holder...
 9. Fik endelig bestilt en masse småting den anden dag og blev glædelig overrasket da postbuddet allerede i dag dukkede op med en kasse fuld af fine ting. Der var flere ting hvor jeg bare bestilte en enkelt pakke for lige at se farve og kvalitet og er også her glædelig overrasket -det er simpelthen så fint så jeg kan sagtens bestille mere så jeg har nok til navneskilte, bordnummerskilte osv.
 10. Hæhæhæ, det er heldigvis ikke kirketjeneren, som du skal tale navneændring med, men præsten Det kan også være, at det er kordegnen, men det er ikke alle sogne, der har en kordegn og så er det præsten Vi har ingen præst! Satser stærkt på de finder en inden brylluppet, så vidt jeg husker så jeg et kirkeblad hvor der stod noget med jul. Men det var inden jeg vidste jeg fik brug for en præst inden så længe, og må tilstå at kirkebladet ikke lige er det jeg plejer at sluge når det ryger ind af brevsprækken... Så er der en vakantpræst. Der er altid en præst tilknyttet sognet, bare rolig Ellers kan du altid ringe til provsten i provstiet og høre, hvem der er tilknyttet sognet. Hvor er det, I skal giftes? Så skal jeg prøve at se, om jeg kan finde ud af noget Uh må jo desværre indrømme at jeg havde fået blandet kirketjeneren og kordegn sammen. Men der er styr på det hele nu Jeg valgte jo bare at vente til jeg viste der var fuld bemanding igen der er stadig god tid til at nå det hele når det først er til sommer...
 11. Jeg har fået skrevet til den flinke kordegn og hun har hjulpet med at få styr på, der ikke er nogle problemer. Og vi har også fået præst her pr.1/12 så tror der er godt styr på den del nu. Vi var til gudstjeneste til jul og synes den nye præst holdt en personlig og moderne prædiken men med alt det tradionelle også. Så hende glæder jeg bare til vi skal snakke mere med.
 12. Vælg med hjertet! Og lyt mest til dig selv... Jeg valgte udfra hvad manden havde sagt på forhånd mht blonder og tyl - og fortryder en lille smule nu at jeg ikke valgte den jeg bedst selv kunne lide... For tænker netop at mænderne bliver glad så længe det er den rigtige kvinde der er inde i - og det gør ikke noget at du viser det er en lækker kvinde Og er ikke sikker på mænderne egentlig ikke altid ved hvad de snakker om når de kommer med den slags udmeldinger... De går i hvert fald ikke op i det på samme måde som os. Og i sidste ende er det vigtigste hvilken kjole du vil føle dig smukkest, lækrest og bedst tilpas i...
 13. Jeg har også kigget på hotel himmelbjerg men der var et par småting som gjorde jeg ikke kiggede videre... Igen så handler det nok om hvilken stemning man går efter... Som jeg husker det var det en kombination af menu, mørke lokaler og billeder udefra hvor jeg synes det var lidt for turist-agtigt... Men jeg har jo slet ikke givet det en chance eller været nede og se det og snakket med dem.
 14. Jamen tak for det, jeg venter nu også bare på jeg får sparet lidt penge sammen og så vil jeg købe et par småting. For priserne er da i hvertfald til at have med at gøre... ;)
 15. Tak for dit svar. Ja beskrivelserne er ret så mangelfulde og virker mest af alt som en (dårlig) oversættelse af produktbeskrivelsen. Til gengæld kan nogen af priserne jo sammenlignes med "kinapriser" men uden told og halløj så tænker lidt om man skulle prøve... Og de har både gode og dårlige anmeldelser så tænker umiddelbart jeg tør prøve for småbeløb og så omvendt kan forvente dårlig service hvis der bliver problemer med lige min levering. Tror jeg tygger lidt videre på ideen og håber på flere erfaringer herinde fra...