Numeni

Medlem
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Numeni

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 05/28/1989

Profile Information

 • Vielses dato
  06.06.2015
 • Type vielse
  Vietnamesisk cermoni og i kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Århus
 1. Bryllupskage I forhold til vores bryllupskage har vi tænkt os, at spise den som dessert. På den måde ender vi ikke med, at betale 4000 kr for en kage som ikke bliver spist. Det er en af mine bekendte som skal lave den, Hun er utrolig dygtig og jeg ved hun kan lave den, lige som jeg har i tankerne. Ligesom resten af temaet, skal kagen være simpel.
 2. Tak Ja selvom der er lang tid til lige nu, så er jeg glad for at have tid til at gå og hygge med det
 3. Blomster Nu hvor vi har besluttet, at vi gerne vil have et enkelt look til vores bryllup, så tænker jeg at blomster, bliver vejen frem til lidt farve. Jeg har kigget på lidt forskellige og er blevet ret forelsket i den stil, som i kan se på billederne.
 4. Borddækning Jeg forestiller mig at vores borddækning skal være ret enkel. Jeg har overvejet mange muligheder og kommer nok til at overveje tusinde flere :-) Her er nogle inspirationsbilleder
 5. Brudepigerne Jeg har valgt at min lillesøster, min kusine og min bedste veninde skal være mine brudepiger til brylluppet. De er nogle af de mennesker som kender mig allerbedst og som jeg elsker utroligt højt. Jeg har spurgt dem allerede og de synes at det er en ligeså fantastisk ide som jeg gør. Jeg har tænkt mig at når tiden kommer tættere på, så vil jeg spørge dem lidt mere officelt, evt. med et lille fint brev med et digt i, som dem på billedet. Jeg har tænkt at det kunne være rigtig fint hvis deres kjoler var ens og at deres buketter matcher min. Jeg tænker enten koral eller mintgrønne kjoler. Derudover skal jeg have små blomsterpiger. Der kommer til at være en lille hær af blomsterpiger, da min kærestes 4 niecer og min fætters 2 døtre, allesammen ville elske det og det vil jeg også
 6. Det er faktisk den som jeg har kigget på og er meget tæt på at bestille . Eeeelsker den!
 7. Ringene Man skal ikke kigge ret længe på min tråd, for at opdage at jeg er en rigtig prinsesse (mine veninder siger diva). Jeg elsker alt hvad der glimter (er det ikke ravne der også har det sådan?). Når det kommer til ringene er det ingen undtagelse. Jeg har haft ønsket om at have en anderledes vielsesring længe. Det vil sige at vores ringe kommer ikke til at ligne hinanden. Min kæreste vil gerne have hans i guld og så enkel som mulig, jeg vil gerne have guld og så vild som mulig . Jeg bliver færdig som sygeplejerske til sommer og skal ud og arbejde. Det vil sige at jeg kommer ikke til at have min ring på, i mange timer af min dag. Så jeg vil gerne at det er en stor flot en som jeg kan nyde når den kommer på (it makes sense to me). Her er der billeder af den type ringe jeg har kigget på.
 8. Tak Ja haven er bare så utrolig flot. Glæder mig til at opleve den til sommer når den rigtig kommer til sin ret IrinaM: Det er altid spændende når to kulturer skal flettes sammen
 9. Så er der kommet lidt mere på tråden :)

 10. Hvor er de fine! Jeg skal også selv have fat i nogle flade men stadig pæne:) Må jeg spørge hvad de har kostet ?
 11. Lokation Selve festen skal holdes ude i park 13, de fleste kender det nok som den japanske have. Det ligger 10 minutters kørelse fra Århus. Vi var derude og se på stedet for 2 måneder siden og blev forelsket med det samme. Vi skal være inde i den store glassal midt i haven, hvor man har det smukkeste udsigt fra. Haven står til rådighed under hele festen, til at tage billeder i, gå turer eller bare nyde udsigten. Om aftenen bliver hele haven lyst op, med lyskæder i træerne. Det er de helt perfekte rammer for os, med den asiatiske have med buddhaer, japanske kirsebærtræer osv. Derer en gourmet restaurant tilknyttet derude. Vi køber en "pakke" derude fra som består af: Velkomstdrink 2 retters menu (vi har valgt at spise vores bryllupskage som dessert) Kaffe/the Natmad Så er der øl, vin og vand ad libitum.
 12. Mange tak piger! Ja de havde også lidt slør men ikke mange
 13. Invitationerne Så er det kommet til mine tanker omkring invitationerne. Vi er begge meget enige om at vi ikke vil bruge krudt på, at lave invitationerne selv. Jeg er langt fra særlig kreativ eller fix på fingerne, så jeg har kigget på nogle fine nogle på nette, til fine priser. Særligt har jeg kigget på siden: http://**Udelukket pga. ulovlige forretningsmetoder - firmaet må ikke omtales på bryllupsklar.dk**/da/ Vi har snakket meget om at vi gerne vil have et enkelt og klassisk look.
 14. SAVE THE DATE Vi sender "save the date card" ud ca. et år før vores bryllup. Jeg er så heldig at være forlovet med en multimedie designer, så han kommer til at stå for design af disse. Det vi har snakket om, er at det skal være lidt råt med romantik. Jeg har fundet lidt ideer, som er hen af det vi har talt om.
 15. Kirken Efter vores vietnamesiske ceremoni, skal vi i kirken. På denne måde så får vi det smukkeste fra begge kulturer. Vi er begge fra Tilst, så derfor skal vi giftes i Tilst kirke. Det er en lille gammel men meget smuk kirke. Jeg har vedlagt lidt billeder af kirken. Jeg forestiller mig at kirken skal pyntes med blomster, i hvid og sart lyserød.